Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość samotna19902

Związek. Czy to ma sens???

Polecane posty

Gość samotna19902

Hej:) Od jakis 3 tygodni spotykam sie z chlopakiem. Bardzo mu na mnie zalezalo, mówił ze mnie kocha:D W tak krótkim czasie poznałam juz jego rodzine i znajomych on moja tez. Potem sie urwal kontakt i napisal ze to nie ma sensu, ze to wszystko sie za szybko dzialo i zebym sie odezwala za tydzien do niego jak bede jeszcze o nim pamietac i wtedy pogadamy. Odezwalam sie i zapytalam sie co dalej, czy chce zebysmy byli razem czy zostali tylko przyjaciółmi on mi odpowiedziałam, ze on nie chce nic na stale bo nie ma 30 lat tylko 20 a w glowie 16 i z cala pewnoscia bedzie jeszcze swirowal to mu odpisalam ze trudno zostaniemy tylko przyjaciołmi a on " czy wierze w przyjazn damsko meska i to jest druga strona medalu" wiec sie zapytalam jak mozna nazwac to nasza znajomosc to powiedzial ze narazie jej nie nazywajmy, spotkamy sie za 3 dni to wrocimy do tego tematu. Najpierw pisze ze nie chce stalego zwiazku , przyjazni tez nie bo nie wierzy ze tylko tak sie to skonczy i chce sie spotkac . Sam sobie zaprzecza tym co pisze. Jeszcze dostałam jedna wiadomosc od niego ze jestem super dziewczyna , szanuje mnie ale niestety mnie nie kocha chociaz bardzo by chcial. Nie wierze ze mozna kogos pokochac w 2 tygodnie, takie glupoty pisze. Nie rozumiem go w ogole, nie wiem co mam o tym wszystkim myslec :( Dodam, ze nigdy nie byl w dluzszym zwiazku, mial jedna dziewczyne z ktora byl 2 tygodnie. On ma 22 lata i ja tez

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować