Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esmi20

W oczekiwaniu na dwie kreski.

Polecane posty

Gość itakinie
A ja w peacy jestem i mi cisnienie od rana podnosza... rece opadaja normalnie.

Gość karolinaaa20
Hej dziewuszki :) Ja właśnie zrobiłam sobie pomarańczową herbatkę i się relaksuję. itakinie - Wrzuć na luz, to dopiero poniedziałek, nie ma się co przejmować ludźmi, niektóre osobniki zawsze będą drażnić! :) Karo nadzieja umiera ostatnia! Ile dni do okresu Ci zostało? eternalfly-Jesteśmy w takiej samej sytuacji! Robiłam test owu 17 wyszedł pozytywnie, cały weekend spędziłam z partnerem no i teraz nie zostaje nic innego tylko czekać... To jest chyba najgorsze, ciągle tylko myślę (udało się czy nie?!...) Te 7-10 dni będą mi się strasznie dłużyć! Test planuje zrobić 3-4 lutego, ale nie wiem czy tyle wytrzymam :( Jestem strasznie niecierpliwą osobą! A w dodatku to mój 1 cykl po odstawieniu tabletek, więc wątpię :(

Gość karolinaaa20
Esmi jeżeli podoba Ci się taka muzyka to polecam Ci "the cinematic orchestra" najlepsza wg mnie to to build a home :) Ale reszta kawałków też jest niesamowita, uwielbiam niekiedy wieczorami położyć się na łóżku w ciemnym pokoju, założyć słuchawki i degustować się tą muzyką :) Jednak ostatnio wpadła mi w ucho ta https://www.youtube.com/watch?v=Ln7Z7lzzY1A całkowicie co innego ale słucham co chwile! uwielbiam język hiszpański, może dlatego! ;)

Gość Esmi 20
karolinaaa20 Mówisz, że lubisz język hiszpański ? Ja też go uwielbiam ! I dlatego zakochałam się w takiej jednej aktorce i piosenkarce zarazem - Maite Perroni. Posłuchaj jej kawałków na yt. Wystarczy, że wpiszesz jej imię i nazwisko a wyskoczy Ci wiele propozycji. Na przykład Tu y jo, Vas a querer volver, todo lo que soy...

Gość karolinaaa20
Też ją uwielbiam! Ona jest taka piękna... W połowie włoszka ;) Jeszcze jak chodziłam do podstawówki chyba oglądałam serial Rebelde (telenowela) kojarzysz? To wtedy zaczęła się moja obsesja na punkcie języka hiszpańskiego :) Ostatnio ciągle oglądam nie igraj z aniołem ;) Jest świetną aktorką i piosenkarką!

Gość Esmi20
karolinaaa20 Moja obsesja na punkcie tego języka i Maite zaczęła się kiedy obejrzałam pierwszy odcinek Nie igraj z aniołem. Ale nigdy nie oglądnęłam wszystkich odcinków. Kiedyś w końcu muszę to zrobić, może jak będę w ciąży... Za to oglądałam Triumf miłości, Mi Pecado , a teraz czekam na polską wersję La Gata !

Gość karolinaaa20
niestety nie znam żadnego z nich :) Też muszę zobaczyć po kolei wszystkie odcinki nie igraj z aniołem, leci na TV4, ostatni odcinek który widziałam był jak ten juan miguel robił jej operacje :) A Ty grasz jakieś koncerty? Na czym grasz? :)

Gość Esmi 20
Gram na skrzypcach już 8 lat... I zostało mi jeszcze 1,5 roku do końca szkoły :) A już mi się tak nie chcę , że masakra jakaś ...

Gość karolinaaa20
Ooo to fajnie :) Mi się zawsze marzyło grać na gitarze. Moja przyszła szwagierka ma zamiar zapisać swojego synka do szkoły muzycznej też na skrzypce :) Dla mnie to czarna magia, ale bardzo przyjemna muzyka. Mam pytanko. Myślicie że w przypadku ciąży, gdy zrobię test ciążowy przed spodziewaną miesiączką może już coś wyjść? (Ta ciekawość mnie kiedyś wykończy :D )

Gość Anka_32
Mój mąż tak zaparkował samochód na podjeździe, że żeby wynieść wózek z garażu musiałam przenieść go nad maską samochodu i jak mnie nie zaciągneło w jajniku aż mi noga się sama wyprostowała.... poza tym wielka susza u mnie nawet jednego milimetra śluzu

podobno po 10 dniach od owulacji czuły test może już coś pokazać...podobno....

Gość karolinaaa20
haha minął 1 dzień ! A ja już bym chciała robić ;) Ty chyba zwariowałaś! Nosić takie ciężary nad maską samochodu... Nie lepiej byłoby przeparkować samochód? ;)

musiałabym isc na góre, wziąc kluczyki od samochodu i przestawic a to wszystko z 16 kg dzieckiem na rękach więc wolałam przenieść wózek a nie jest aż taki ciężki tylko nieporęczny....

Gość Karo 01
Anka, mówią że test czułości 10 wykrywa ciąze przed terminem..

Gość karolinaaa20
A no chyba że tak :) No właśnie byłam ostatnio w Auchan i był tylko jeden, na opakowaniu nie pisało ale w ulotce dopiero przeczytałam że 25. Trudno, kupię jeszcze jeden o czułości 10, zrobie go pierwszy a 25 zostawie na później ;)

Ja mam od wczoraj chyba przeziębiony pęcherz chociaz mnie nie boli, bo chce mi sie siku a ide do lazienki i leca 3 kropelki albo w ogóle nic. teraz było to samo czuje ze chce mi sie siku poszłam do łazienki a tam zero siku xxxxx karo ja mam mieć okres w srode albo w czwartek wiec już sie nie moge doczekac

Gość gość
Hej, ostatnio natrafiłam na nową stronę z licytacjami nowych sprzętów elektronicznych ale,że na ogól nie wierze w tego typu stronki, poszperałam trochę w internecie, trafiłam na sporo informacji, niektóre były sprzeczne ale zaryzykowałam,postanowiłam poświecić noc na licytacje, zaczęłam od Telewizora Samsung, ale ktoś był widocznie lepszy przelicytował mnie, stwierdziłam, ze jestem zbyt zawzięta aby odpuścić ,Spróbowałam o bezprzewodowe słuchawki Creative WP 450 Bluetooth (Cena w sklepie : 479.00) aby sprawdzić wiarygodność strony, kupiłam kredyty (którymi się licytuję ) aukcja dobiła do 29.80zl i udało się , nikt nie podbił mojej aukcji. Następnego dnia skontaktowałam się z adminem strony w sprawie wysyłki która już dotarła:).Polecam wziąć udział w licytacjach , warto czasami wydać te 50 czy nawet 200zl aby wygrać np laptopa czy telewizor Powodzenia i trzymam kciuki,żeby wam też się udało http://tanieaukcje.com/p/f8ac9f69944411e491220025907bb422

Gość karolinaaa20
Anka ja muszę się zmagać z moim pęcherzem już od ponad 2 lat :( Bardzo często chodzę do łazienki, w ciągu dnia nawet z 20 razy! Byłam z tym u lekarza, na usg stwierdził że wszystko w porządku. Sama nie wiem czego to może być przyczyna. Niekiedy myślę że zakodowałam sobie to w psychice i po prostu zawsze muszę być opróżniona ;) Sama nie wiem. Ale skoro Ty chodzisz i siusiasz kropelkami albo wcale, to faktycznie udaj się do lekarza albo kup sobie w aptece coś bez recepty. Np urofuraginum czy coś takiego.

Gość itakinie
Haj dziewczeta. Wrocilam, zjadlam i teraz padlam ;). Z pozytywow, to ide do Gina w srode. Zobaczymy co mi powie... Fajnie byc juz w domu ;))

Gość Karo 01
Dziewczyny trzymam za was kciuki zebyscie w tym tygodniu zobaczyły dwie grube krechy! :*

Gość itakinie
Byłoby bosko :) Więc dziewczyny powodzenia ;)) Trzymajcie za mnie kciuki w środę, żeby wizyta u gina przebiegła pomyślnie ;)) NIE LUBIĘ, NIE LUBIĘ, NIE LUBIĘ (choć bardziej wolę niż dentystę)

Karolinaaa20 Ty uważej lepiej.Ja 5 lat temu jak zaszłam w ciążę po odstawieniu tabletek bliźniaczki urodziłam:))Zaszłam w pierwszym miesiącu po.:))

Gość karolinaaa20
eternalfly oj nawet nie wiesz jak byśmy się ucieszyli z bliźniaków, dwójka za jednym zamachem a później jeszcze trzecie! :) Wiem że po odstawieniu jest jakieś tam ryzyko ciąży mnogiej, ale nie przeraża mnie to ani troszkę :) Ale dzięki temu że napisałaś że w pierwszym miesiacu od odstawieniu zaszłaś, poprawiłaś mi humor ;) Dzięki! itakinie też nie lubię dentysty a niestety będę musiała się do niego wybrać niedługo. Też czekam na środę na wizytę o 9:45 (niestety o tym moim ginekologu jest w internecie bardzo dużo złych opinii, na szczęście idę się do niego tylko przebadać) Jakie plany na wieczór? Znalazłaś już jakąś miejscówkę na urlop?

Gość karolinaaa20
Ciężko miałaś z bliźniaczkami?

Gość itakinie
karolinaaa20 no własnie nie, choć myślę jednak o hotelu Primavera w Jastrzębiej Górze. A teraz to już mi się nie chce szukać, bo zabrałam się za sprawozdania do pracy i klepię sobie radośnie w klawiaturę.

Gość karolinaaa20
W takim razie rezerwuj w tym hotelu (bardzo przytulne pokoje) ;) Na takich wyjazdach ludzie się rozluźniają i myślę że może wtedy Ci wam się uda :) Sama wybrałabym się w góry, chyba poruszę ten temat z moim, chociaż ciężko będzie o wolne..

Pewnie tak zrobimy, byłam już tam kiedyś i było całkiem nieźle, szczególnie baseny.

Troszkę było ciężko bo mały mój miał dwa latka jak się urodziły.No i już trzy tygodnie po porodzie do pracy musiałam wrócić.Także noce nie przespane a i wdzień też zero opcji na minutę snu.Ale zapomniałam jak widać:))Teraz mają 5,5 a mały 8.Już zapomniałam o zmęczeniu dawno.Teraz staramy się o następne no i troszkę się boję że znowu dubeltowo wyjdzie.Ale będzie co będzie:))Serce mam wielkie:))

Ja też bym chciała dwa za jednym razem, ale póki co nieistotne - musi się udać chociaż z tym jednym, a będę przeszczęsliwa :)

Gość Agaa87
Etern to masz wesoło z trójka fajnie :) Esmi skrzypce super mnie mama zmuszała do pianina i szybko je porzuciłam..