Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esmi20

W oczekiwaniu na dwie kreski.

Polecane posty

Gość Agaa87
Karo to mamy taka samą teściową :)

Kolejna wariatka ;)) ja nie bede wymieniac co mam pochowane bo mnie wysmiejecie ;D

Agata wytlumacz prosze na jakiej zasadzie ma dzialac ten olej? X Esmi... Ty zyjesz? :D

Moja aż tak kochana nie jest, gwiazdki z nieba też by nam nie dała, no ale krzywdy żadnej mi nie zrobiła :). Po prostu czasem mnie złości, czasem jest mi obojętna, a czasem nawet wydaje mi się, że ją lubię :D. Ale wychowała mojego męża na dobrego człowieka, jestem jej za to wdzięczna ;).

Gość Agaa87
Karo m.in poprawia jakość i ilość płodnego śluzu szyjkowego ukobiety i całą masa innych plusów tych tabletek

A sa jakies skutki uboczne? Albo spoko cos na necie poszukam na ten temat ;-) X Wlasnie najwazniejsze ze nasze tesciowe daly nam naszych mezow :P

Gość Agaa87
Nic nie wyczytalam o skutkach ubocznych tylko po owulacji już nie można ich brac, potem znowu od pierwszego dnia @ do dni plodnych

Aaa w ten sposob to dziala. Z tego co czytam to same plusy. Rozumiem ze to jest forma tabletek?

Kurczę dziewczyny.Jak was czytam to morda mi się śmieje od razu.Zazdroszczę wam że macie czas.Ja mogę skrobnąć coś tylko po 6 rano Jak dzieciarnia śpi, albo wieczorem jak dzieci pójdą spać.U mnie następny dzień wsłuchiwania się w ciało i wymyślania sobie objawów.Esmi ja o tych skurczach też czytałam że to jak zarodek się zagnieżdza to mogą wystąpić.Kurcze jak dwa razy byłam w ciąży to prawie nie pamiętam jakie objawy były najpierw.Chociaż nie.Pryszcze jako pierwsze mi zaczęły wyskakiwać a normalnie to nigdy nic nie mam.A no i taka jeszcze głupia sprawa.Tylko nie śmiejcie się Na początku ciąży ciągle tylko myślałąm o tym jak i gdzie puścić bąka .Tak mi się chciało.

Olejku po 10 godzinach pracy wreszcie w domu. Co do Walentynek to jedziemy na greya no i może niespodzianka będzie bo dzien po @ i może nie przyjdzie:-* ale przeraża mnie 13piatek

Gość gość
tak to kapsułki :) same plusy nic tylko łykać :) x ale mi dają te jajniki dzisiaj też kuurcze

Ja przez najblizszy tydzien czasu mam az za duzo ;/ echhh Agatka moze to bedzie szczesliwy piatek 13stego :D

Aga a o braniu tych kapsulek do owulacji wiesz z ulotki? Bo ja narazie znalazlam takie ze pisze aby brac 3x1 tabletke na dzisn.

Gość Agaa87
ulotki nie było, u ,mnie na opak. pisze 3x2kapsułki, ale w necie czytałam że jeśli się kobieta stara o dziecko to po dniach płodnych nie brać bo może kapsułka wywoływać skurcze, jesli się nie stara kobieta to brać bez przerwy

Gość itakinie
A ja własnie odebrałam chłopa od szwagra. Wrócił wesolutki... mam ochotę mordować ;D

Dzieki serdeczne Aga. W tygodniu wybiore sie do apteki i zaopatrze sie w te kapsulki. Zaczne brac od przyszlego cyklu :) X Achh te chlopy :D

Ja wiesiołka przyjmowałam "dowcipnie" jak jeszcze myślałam, że urodzę naturalnie :). Słyszałam o jeszcze jednych tabletkach ułatwiających zajście w ciążę, jakieś ziołowe, pomagające też na bolesne menstruacje. Niestety nie pamiętam teraz nazwy.

A mój dopiero wraca od rodziców, jutro jedzie tam znowu rano :-o. A ja będę miała czas usiąść na d***e dopiero o 18 :). Rewelacja.

Gość Agaa87
Karo nie ma za co :) x kwiat nasturcji też nie była bym zadowolona.. x itakinie a ja mam ochote na popcorn :) ale nie było w sklepie

Wiecie co przed chwilą wróżka Luna na kafe wywróżyła mi że zajdę w ciążę w tym roku jeszcze jako s Nie wiem czy śmiać się czy płaakać I napisała że za dużo od siebie wymagam

Gość Agaa87
co to za wróżka ja się pytam?? :)