Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esmi20

W oczekiwaniu na dwie kreski.

Polecane posty

A może takie powiedzenie wprost, to byłaby dobra taktyka. Raz, drugi i w koncu ludzie by się zamknęli. xxx Nikt mnie tak nie potrafi zdenerwować jak własny prywatny mąż. Ech...

Gdyby mój M. nie był w trasie (chociaż kto wie :P) to pomyślałabym że mamy tego samego męża :D haha

Mój jest w pracy, a i tak na odległość potrafi mi ciśnienie skutecznie podnieść ;D

W końcu dzisiaj nie musiałam już jeśc luteiny. Teraz czekamy na okres ;D

Gość Agaa87
hejka ja z córką po porannym wyjściu spadł śnieg który nie stopił się w 3h dlatego pierwszy raz tej zimy córa zaliczyła sanki!radość nie samowita, a śnieg ciągle pada :) mój m ma dzisiaj urodziny więc pewnie rodzinka się zejdzie a w sobote imprezka :) mnie coś chce rozłożyć gradło głowa ehh marzę by mała poszła na drzemke już a ja razem z nią

A ja powiesiłam pranie, wstawiłam kolejne. Na wypakowanie czeka zmywarka. Póżniej jadę po mojego wredniaka do pracy i może jakieś kino zaliczymy albo obiad na mieście. :D Ot takie szaleństwo.

Gość Granellla
A ja wracam z zakupów, parę szmatęk sobie zakupiłam:-) Pogoda piękna! Karo mój P dziś wraca do domu, mówi że tęskni strasznie;-) więc może coś podziałamy w kwestii potomstwa. X U mnie się dzieje na roku, jedną babka zaginęła. Policja jej szuka, cała moja grupa ma być przesłuchiwana. Ona miała swój świat z nia było coś nie tak.

Hej ja juz po wizycie na oko wszystko ok. Zrobil cytologie itp. Na usg w sprawie bólu brzucha zapisał mnie na poniedziałek. U nas dziś piękne słoneczko a my w domu z synkiem bo on chory

Gość itaknie
A u nas dalej sypie ;D xxx Wczoraj kupiłam sobie torebkę, dziś będzie okazja poszpanować na mieście ;D . Chętnie wyrałabym się na jakiś szopping po lumpeksach. Może coś fajnego wpadłoby mi w ręce :)

Gość Granellla
Itakinie ja dzisiaj w lumpku kupiłam śliczny płaszczyk, cudo:-) za 15 zł:-) oddam do czyszczenia i będzie jak nowy:-) uwielbiam lumpeksy:-)

Gość itakinie
Mnie przerażają zazwyczaj te dzikie tłumy szalonych kobiet, wyrywające sobie z rąk towar ;D ;D. Taki dziki pęd... szczególnie w soboty, jak wszystko jest po 2 zł... Ale moze pojadę jutro albo w piatek. Przydałyby mi się jakieś jeansy i kurtka. Zobaczymy ;))

A ja mam chwile luzu bo czekam w szkole na kuzynke :) Apteka i galeria zaliczone. Weszlam do h&m i odrazu znalazlam sukienke dla corci. No po prostu cudo jak dla mnie, a ona napewno bedzie przeszczesliwa :) Zazdroszcze wam zakupow dla siebie :p mi juz to frajdy nie sprawia od kiedy mam dziecko :p wole jej kupic kolejna bluzke niz sobie :D

Karo, a może zmień taktykę - u kup czasem coś dla córci i dla siebie :) Domyślam się, że kupowanie dla dziecka musi być cudne, ale o sobie też trzeba pomyśleć czasem ;))

Wiesz to nie jest tak, ze mam jedna bluzke i ja piore codziennie :p ale kiedys z mojej szafy ciuchy same wychodzily, teraz chyba stawiam na minimalizm. :D hehe

itakinie, u mnie w lumpeksie co dwa tygodnie w piątek jest też wszystko za 2 zł, kiedyś było za 1 zł ... godzina 7:55 kolejka jak by mięso rozdawali za darmo. A jak magiczne wrota się otworzą to jakaś hołota normalnie! Ale ciuszki fajne :) x Ja właśnie musiałam lecieć przeparkować samochód, co się okazało postawili sobie dziś znak przed moim samochodem na parkingu "zakaz zatrzymywania się" a ja nic o tym nie wiedziałam bo wczoraj jak parkowałam nie było tego znaku. Dziś sąsiadka mówi że policja jeździ od rana i szuka właściciela bo jakieś roboty drogowe będą robić! Ehhh, co za ludzie. x Mam do was pytanko o ile wiecie. Jeśli test owulacyjny wyjdzie pozytynie, to po jakim czasie najlepiej sie przytulać? :) po 24 godzinach? Mi się zawsze wydawało że jak są 2 kreski to już trzeba, ale nie umiałam znaleźć informacji :)

Gość Granellla
Karolina gdzie azjatyccy jak Cię nie było?:-) Nie pomogę Ci bo nie używam takich testów:-) X Ja za jakieś 2 tyg powinnam testowac ale znając życie @ przyjdzie szybciej niż zdążę test zrobić;-)

Przy moich testach pisze ze miedzy 24 godziny a 48 :) Co za... Debil ze mnie :P nie ma to jak zrobic zakupy w h&m i zapomniec ze ma sie kupon rabatowy na 25% :o

Gość Granellla
Karolina miało być gdzie byłaś jak Cię nie było:-) z telefonu pisałam i takie coś wyszło:-)

Aaa rozumiem :) jezeli chodzi o samochod to bylam w domu i nic nie widzialam, a jezeli chodzi o forum to czytam wszystko i raz dziennie staram sie napisac :)

Karo, hahahah ;D absolutnie nie mialam na mysli, ze masz jedną bluzkę :D xxx Ja wróciłam do domu i zastanawiam się co zrobic z tym facynującym wieczorem :D

Gość Granellla
My z moim P jedziemy po jakieś zakupy, lodówka pustkami świeci. X Dziewczyny czy w ccc przyjmują buty na gwarancje? Bo miesiąc temu kupiłam buty za 130zł i już mi się odkleiły??

Przyjmuja. Tylko musi byc czysta podeszwa, tak wiem brzmi absurdalnie :P

Ja bylam 3 razy wymieniac ta sukienke... Nie umialam sie zdecydowac na rozmiar :D poszlam wymienilam na mniejsza a pozniej jeszcze raz na wieksza :D haha

nie wiem. Po prostu palę. Wiem że to złe (tym bardziej w mojej sytuacji) ale póki mam pewność że mogę to palę. x A co do CCC to przypomniał mi się sen haha. Byłam w ccc i tam były buty za 1300 zł i Ruscy zrobili atak terrorystyczny! Trwał 15 minut... pozabijali ludzi ale mnie i kilku innych już nie! Ah te sny..

W CCC ponoć robią straszne problemy jeżeli chodzi o reklamacje. Ale można się odwoływać itp. Właśnie Karo! pokaż te sukieneczkę :)

Sny potrafia zaskakiwać... i to jak :D Później poszukam na spokojnie :) Na razie mam Małą do ogarnięcia i przygotowanie stroju na bal karnawałowy na jutro :D