Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esmi20

W oczekiwaniu na dwie kreski.

Polecane posty

Gość Granellla
Ale mam piękny płodny sluzik i jak na złość chłopa dzisiaj brak;-) Itakinie pochwal się później co sobie kupiłaś:-) X Ja ostatnio pokochalam takie grube, duże swetry, najlepiej na guziki no kocham:-)

A ja przytyłam i dżinsy mnie zaczeły uwierac :o Kurde jak ja bym chciała już wiedzieć, czy M. zostanie na tydzień dłużej :D Chociaż powiem Wam szczerze, że nawet jak zostanie to nie wierze, że tym razem by sie udało zaskoczyć...

Granellla no właśnie kiedy chłopa trzeba to ko brak :-) Ja byłam na zakupach w środę i nakupowałam sobie tyle sweterków, że pewnie do przyszłej jesieni/zimy nie wynoszę ale co tam! Trzeba czasami sprawiać sobie samej jakieś przyjemności :-)

Nimfetamina - witaj :D fajnie, że będzie nas więcej ;)) xxx Laski, przyszła @. Więc kolejne cztery dni z głowy. Byłam zapytać w punkcie pobrań ile chcą za tsh - 35zł. Chyba na łeb upadli. Polecę w poniedziałek po skierowanie. Szopping beznadzieja. Póki ładnie mi poszła spożywka i kupiłam praktycznie wszystko to, czego potrzebowałam, to lumpeksy porażka... raz, że jak weszłam to myślałam,że od tego zapachu padnę, dwa... NIC, kompletnie NIC nie było. xxx Za to w pepco kupiłam sobie podkładki na stół, obrusik i kokilki do zapiekania w piekarniku. Teraz zakładam fartuszek na brzuszek i idę pryzgotowywać imprezkę. LUBIĘ TO!!

Gość Granellla
Nie mam pomysłu co na obiad zrobić. Co jest u Was?:-)

dziewczyny ja juz po wizycie no i jest serduszko :) wg usg to 5/6 tydzien, fasolka ma 2,7 mm (wg aplikacji 7 tydzień i 7 mm...) Strasznie długo czegoś tam szukała i ąz się zaniepokoiłam ale ona widziała "coś jeszcze" i zastanawiała się czy to nie drugi pęchęrzyk!!!! Ale kazała mi tyłek unieść do góry pokreciła jeszcze tym usg no i to nie pęcherzyk ale na 100% nie jest pewna. Wyznaczyła termin na 30.09.2015, kolejna wizyta za miesiac :)

Jeeee najważniejsze, że wszystko dobrze! Ale by było gdyby były dwa :) Ale zazdroszczę :)

Gość Granellla
Ania ściskam Was mocno!!! Gratuluje:-*

Gość Granellla
Karo a może akurat Wam się uda, trzeba wierzyć:-) Ja ostatnio przytyłam 1 kg ale nadal się mieszcze w mój rozmiar 26:-) Itakinie udanej imprezy:-) I nowego cyklu:-)

Gość Granellla
Nimfetamina ja też mam zamiar zrobić zapas swetrów na zimę, ale czekam jeszcze na lepsze wyprzedaże:-)

Jakoś cięzko mi w to wierzyc, ale co ma być to będzie :) Ja z Ski przytyłam na Mke więc nie ma źle, ale ja co roku nabieram kilogramów zimą a później leeeeci :)

Gość Granellla
U mnie też co ma być to będzie:-) Ale wierzę że kiedyś w końcu się uda;-)

Gość karolinaaa21
Dziewczyny ja wczoraj wieczorem czytałam sobie fora "w którym cyklu zaszłyście w ciąże" I na oko 80% odpowiedzi było 1,2 cykl... Tak bardzo chciałabym dołączyć do tych 80% :D x Postanowiłam że jeżeli w tym mi się nie uda, kupię sobie te zioła ojca Sroki, z tego co czytałam są naprawdę skuteczne.. Używacie? :) Jednak wciąż mam nadzieję że nie będą potrzebne hihi. No i przede wszystkim nie chce się stresować tak jak ostatnio, już po tygodniu chciałam testować ale to bez sensu, przyrzekam sobie że będę cierpliwa! x Czy to jest normalne żeby owulacja występowała w 11, 12 dniu cyklu?

Gość Granellla
Karolina możliwe:-) Ja w tym cyklu sluz płodny miałam już 3 dni po okresie, mam go do dzisiaj. Oczywiście starania były:-) Ale też się zdziwiłam, bo nigdy jeszcze tak nie było że byłam płodna zaraz po okresie. W ogóle cykl robi mi się jakiś taki krótszy.

To ja Wam powiem co zauważyłam u siebie... Ostatnie 3 cykle od owulacji do okresu bardzo bolał mnie dół brzucha, ale to czasem np. w nocy brał taki chwilowy ból że sie wytrzymać nie dało. Dziś jestem kilka dni przed @ a bóli nie ma.. no nic.. cisza.. jak nigdy.. a najlepsze jest to, że w tym właśnie cyklu nie współżyłam ani razu... Dziwne...

a ja mam sucho, robiłam dziś znów test owu druga kreska minimalnie widoczna czyli negatywny, w tamtym cyklu miałam owu w 12/13 dniu (wynik pozytywny w 12 czyli po 24-36 h owulacja) tylko że wtedy były mocne dwie krechy :) A teraz czekam na taki sam wynik. Ciekawa jestem co z tego wyjdzie :)

itakinie dziękuję i witam również ;-) x karolina21 nie słyszałam o tych ziołach ale chyba będę coś szperać żeby się dowiedziec więcej jeśli w tym cyklu się nie uda. x Ja mam dziś termin @ ale jak nie ma tak nie ma, tylko biały śluz. Co do owulacji to jest to jak najbardziej możliwe, u mnie "wychodzi" ona na początku po okresie gdzieś 8-9dc, ale to wiem teraz bo kiedyś myślałam, że musi być 14dc, a przecież to tak nie zawsze ;-) Każdy organizm jest inny.

No ciekawe karo co to może być? hmmm, poczekaj spokojnie na @ może ci się przesunęła. U mnie przed @ (który przyszedł tydzień za wcześnie) nie było żadnych objawów, z zaskoczenia normalnie. Piersi mnie nie bolały, brzuch też nie. Nic kompletnie :)

dziewczyny a jak macie owu np. 10 dnia to macie faktycznie cykle 24 dniowe? bo wg. uczonych :P okres powinien wystapic po 14 dni od owu...

Koleżanka jest w 3-mcu, zaszła w ciążę w ostatnim dniu @ ! Nie wierzyłam, ale tak stwierdził ginekolog :) Kurde, to nic tylko kochać się co dwa dni! x Nimfetamina no aż w szoku byłam że zwykłe ziółka potrafią pomóc tylu kobietom.. Dużo dziewczyn pisało że starało się pół roku, 2 lata.. zaczęły pić zioła i pyk, 2 kreski. Myślały że to jakieś żarty a okazało się prawdą :) Na allegro widziałam 40 zł z przesyłką. Ale jak bym już miała kupywać to albo w jakimś zielarskim albo aptece o ile są. x Karo jak tam odliczanie? :) Ile godzin pozostało? Pewnie zawitasz na forum dopiero za tydzień jak się mężem nacieszysz hehe :)

Gość Granellla
Mnie w tym cyklu @ też wzięła tak z zaskoczenia. Nic jej nie zapowiadało a jednak przyszła.

aaa faktycznie... mam dzis tyl;e zajec ze zapomniałam ze to juz :D az sie sama zdziwilam teraz ;D ale to mozliwe dlatego, ze dzis dostalam wiadomosc od meza ze moze bedzie dopiero jutro w nocy a nie dzis...:o

Karo ja Ci powiem że u mnie owu była 12 dc czyli tydzień po @... a 22 dc czyli 10 dni po owu dostałam znów @. Tylko że to był pierwszy cykl po odstawieniu anty :) Tym bardziej że odstawiłam je po zażyciu 2 tabletki z kolejnego blistra (głupia jak but jestem). No ale mógł mi powiedzieć 2 dni wcześniej że chce dzidzie to bym nie zaczynała kolejnego opakowania :D

kurde jak takiue cuda sie zdarzaja (ciaza w ostatnim dniu @) to ja chyba od 1 dc zaczne testy robic :D hehe

No w taki sposób czas leci najszybciej. Mogłam nie przypominać w ogóle to byś się zdziwiła jakby przyjechał do domu hehe! :)