Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćnadziejabezlogowania

Mąż ALKOHOLIK DO CZASU NAPRAWY

Polecane posty

Nie notuje Dotyku. Jestem swiadoma pułapki. Zresztą może pić gdy nie widzę. Jednak coś się zmienilo w stylu picia i to z dnia na dzień. Jestem z mężem na wsi u jego wujka alkoholika, który już długo nie pije. Rozmawialam z wujkiem o piciu przy mężu. Potem wujek chciał nas zabrać na meeting imprezowy dziś ale nie byliśmy przygotowani ze taka impreza ma być. Dla mojego męża to byłby szok. Ja nie miałam obiekcji by pojechać z wujkiem. Maz nie wie że uczestniczę w al Anon On nie wie nawet co to

Gość wasz dotyk
a co to meeting imprezowy?bania u cygana? xxxx nadzka jestem uzaleniona od 3 rzeczy :Pna pewno nie jest to solarium choc przyznam ze na sloncu,piaseczku moge lezec caly dzien,od switu do nocy

Gość dotyczek
ogladam listy do m po raz chyba nasty i za kazdym razem wprowadza mnie w taki wyjatkowy nastroj

Gość wasz dotyk
swiateczn reklama coca coli❤️ wlasnie pierwszy raz w tym roku widzialam :)

Meeting imprezowy tak sobie nazwalam rocznicę niepicia organizowana przez jednego alkoholika z danej grupy. Było 120 osób i orkiestra. Jak .a weselu ale bez alkoholu. Wujek zadowolony ;)

Gość wasz dotyk
Aha kumam Rozo:) Moja mama nie obchodzi.Czasem wspomina-ile to juz lat,z 18nascie bedzie chyba

Wróciłam z wojaży i padam... Maz wrócił pomagać wujkowi w remoncie a ja sama z dziećmi zostanę wdowka jeszcze kilka dni ;) Stesknilam się za dziećmi. Baardzo... bardzo. Wydaje mi się ze gdy zostawiamy ich samych to jest im smutno, ale to duże dzieci i lubią gdy czasem rodziców nie ma. I chyba jestem znów rozdarta. Byłam z mężem brakowało mi dzieci. Jestem z dziećmi brakuje mi męża ;) lepiej się czuję gdy jesteśmy w komplecie: )

Gość gość
,,Trudne decyzje podejmuje się dopiero po dwóch latach abstynencji''-------Co to oznacza? Ktoś wie?Pijana gł owa przez 2lata?

Gość gość
Ja sądzę, że takie powiedzonko jest słuszne : ile picia tyle trzeźwienia. Niektórym się udaje za życia to wyrównać.

Pięęęęknie Dotyku👄

Gość czerwona_róża
Zastanowilam się czy dobrze napisałam słowo meeting większość osób używa polskiej nazwy "miting", ale biorąc pod uwagę fakt że zwrot Al-Anon pochodzi z angielskiego obie formy są poprawne. Pytanie czemu miting a nie "spotkanie"? Lepiej chyba używać prostych i znanych słów. Zaczyna się analiza poprawności przełożenia zasad z angielskiego na polski i ponowne wprowadzanie łatwiejszych przekazów

Różo:)..... :D ;) 🌼

Gość dotyk wieczorowa pora
Ciesze sie,ze dopiesciłam Wasze gusta muzyczne ;) xxxx Rozo no wlasnie dlatego rozkminialam co to ten meeting :) Czy nazwy nie moga byc polskie?

A widzisz Dotyku, przez te nasze zapożyczenia słów utrudnia się komunikację Topik chwilowo odblokowany. Odkąd się zawiesił inni ludzie rozmawiają i wspierają się ;) Bardzo fajnie

Gość ja jestem nadzieja
Może się uda i link zadziała.....:classic_cool: :D

Gość tu Marusia
nawet pisac mi sie nie chce ze zmeczenia🖐️

Ten z 13:43 nie działa Xxx Obudzily mnie szlochy córki. Jest kryzys w jej związku, wiec otaczam ja wsparciem. Musi zacząć kochać siebie, nie robić niczego dla innych.