Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dumnorix

Czasami odnoszę wrażenie, że urodziłem się przez pomyłkę

Polecane posty

Tak jakaś dziwna refleksja mnie nachodzi, jakbym urodził się nie w tych czasach, albo nie tej rzeczywistości...

Gość gość
Na pewno matka wpadła albo podłożyła się facetowi by dzięki tobie żyć dostatnio tzn mieć dożywotnie alimenty .Poczytaj o co walczą matki z facetami tylko o kasę a dziecko jest tylko karta przetargową Są matki co dla osiągnięcia swego chorego celu poświęcą życie dziecka robiąc z niego kalekę

Mylisz się. Moja matka nikomu się nie podłożyła. Byłem planowanym dzieckiem i mam obydwoje rodziców . . .

Dedukcja jest największym dowodem. Bo mój ojciec w tamtym okresie był biedniejszy od mojej matki. Po co moja matka miałaby się podkładać . . . ?

Gość gość
Ja mam podobnie. Jak mieszkałam w domu, mama ciągle miała o coś do mnie pretensje, że źle wyglądam, źle mówię, źle się zachowuję itp. Teraz mam męża i on tez tak robi. Czasami się zastanawiam, co ja w ogóle robię na tym świecie i co ze mną jest nie tak...............

Gość gość
urodziłem się przez pomyłkę x Byłem planowanym dzieckiem Aha.

22:50 - Nie ma w tym żadnej sprzeczności.To by znaczyło, że moi starzy się pomylili. Parę razy wypomniałem mojej matce, że nie dokonała aborcji...

Gość gość
jedziesz edelgast do krolewny? kiedy?

Nie powiem kiedy, bo jeszcze ktoś spróbuje mi plany pokrzyżować. Najpierw muszę z przedmiotami . . . Poza tym nie jestem edelgast...