Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A co to się stało na świecie że tak wszystko

Polecane posty

Gość gość

pierdyknęło? Wojna ma być ? Co za ploty znowu ktoś rozsiewa? Idę na wp.pl zobaczę co pismaki poczynają....

Gość gość
kapitalizm demokracja przyczyną popier...lenia na świecie ! Unia Europejska globalizacja migracja ogólny syf ! Buntowanie społeczeństwa przeciwko sobie wzajemnie , propaganda gorsza jak za komuny , rozpasane burżujstwo , żydki szkopy i pieprzona Ameryka która wszędzie swe macki wtyka ! Wreszcie musiało to kiedyś pierdyknąć !

Gość gość
Piszą że czarny czwartek a dla mnie nie czarny. To piątek też poproszę czarny. Dobrego nosa miałam żeby wczoraj do pełna zalać a nie dzisiaj na przykład.

Gość gość
Tak wiemy! Powiedziano mu kim jest itd. No ale rudy dalej będzie ustawiony-tak?No! I to się liczy a nie frustracje jakiegoś Brytyjczyka czy kim on tam był... Ale cisza na forexie teraz!( Target dziś zrobiłam można powiedzieć 100razy tak mi rynek dziś dawał że nie było sensu odpuszczać. Franciszek zdaje się opadać po korecie. Współczuję zadłużonym!

Gość gość
Ale wiecie cały dzień handlowałam i dopiero w popołudniowych wiadomościach się dowiedziałam o Franciszku:) :D Czyli analiza techniczna wystarczy by mieć wyniki. Widziałam że coś się dzieje ale nie było czasu sprawdzać co Trzeba było sprzedawać i kupować Dopiero jak wszyscy do domu wrócili to wiadomo obiadki telewizja wiadomości i wtedy się rozjaśniło co się na świecie wydarzyło!

Gość gość
A swoją drogą to chamstwo W poniedziałek się zarzekali że będą bronić Franka a dziś pierdut Oszustwo Ale co zrobić?

Gość gość
WOJNA już trwa tylko zaczęła się po cichutku nie jak Niemcy napadły na Polskę w II wojnie światowej - bomby i sru, najpierw zaczęli przybywać , zasiedlać , rozmnażać się , budować świątynie a teraz panoszą się jakby byli u siebie. No i pokazali o co chodziło im od początku tylko My tego nie zauważyliśmy.

Gość gość
Teraz po Brokerach tylko widać którzy porządni i handlu nie wyłączyli! Mbank zadał egzamin! Ale bzwbk czy boś wstrzymali handel!

Gość gość
Bo Mbank idzie pod młotek i mu już nie zależy , wręcz to dobra zasłona dymna dla niego .

Gość gość
nie słyszałam nic o mbanku, sama korzystam z tego banku a konkretnie z mforexu.pl i jak narazie jest wszystko ok