Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malywloczykij

popuroda kontra uroda dla koneserów

Polecane posty

Gość gość
Ta kobieta której zdjęcie wstawiłeś. I tak...to był błąd :P Dobranoc wszystkim.

Gość malywloczykij
Error LOL :-D

Gość malywloczykij
Znam też panów którzy nie mogą się oprzeć Diane Lane ;-)

Gość error dream
Ta Diane bardzo ładna i powiedziałbym, że bardziej przed operacjami, niż po.

Gość error dream
A kiedy MalyWloczykij, pochwali się swoją urodą? ;)

Gość gość
Złota zasada internetu, nie wstawiaj swoich zdjęć :p

Gość malywloczykij
Mam cos z Evy Mendes aczkolwiek z wysokim czołem i łagodną szczęką :-P ogólnie bardziej seksowne niz uduchowione rysy, chyba bardziej pasowalyby mi te drugie ;-)

Gość gość
Ok, co sądzicie o mojej ostatnieh inspiracji Annie Lennox?

Gość gość
jak wyglada ''nie - popuroda''?

Gość gość
Przeczytaj cały temat

Gość error dream
Ducha sobie trzymaj w środku ;) sex appealem emanuj :classic_cool: Zaraz tam upubliczniać! No, możesz koledze z topicu, podesłać na maila, swoją seksowną fizys ;) x Annie Lenox tak, jej wizerunek nie! Krótkie włosy, bardzo krótkie, zawsze i wszędzie, pewne nawiązywanie do męskiego stylu, nie odpowiada mi to.

Gość gość
Mnie się bardzo podoba, odważyłam się na krótkie włosy w tym stylu i zachwycona jestem.

Gość error dream
Jakby mi tak moja dziewczyna zrobiła, to byłby szlaban na seks :D

Gość gość
my mamy z moim chłopakiem układ - krótkie włosy w zamian za sukienki :P

Gość error dream
To znaczy, ty nosisz krótkie włosy, on sukienki? :classic_cool:

Gość gość
mam mały fetysz na kilty więc to wcale nie taki głupi pomysł :P Nie, po prostu jak mam dłuższe włosy chodzę wyłącznie w spodniach.

Gość error dream
Wybacz, ale to jest idiotyczne :D Właśnie lepiej wyglądacie, wy kobiety, gdy nosicie sukienki i w miarę długie włosy ;) Gdybym był Szkotem, mógłbym nosić kilt.

Gość gość
Wybacz, ale to jest niekulturalne nazywać czyjś gust idiotycznym :) Mam taki charakter, że jak idiotką czuję się w długich włosach i sukience bo wiem, że mi to nie pasuje. Tak jak podobają mi się twarze niekoniecznie uchodzące za "idealne", tak samo nie jestem specjalną fanką tego co moda wlepia za "kobiece".

Gość error dream
Przepraszam :) Jednak nic na to nie poradzę, że po prostu, stanowczo nie mogę się zgodzić, z zaprzeczaniem temu, w czym wyraża się kobiecość. Nie chodzi tu o modę, ale o kanon, któremu nie wolno zaprzeczać, bo jest święty ;) Uważam, że tutaj NIE MA absolutnej dowolności, oraz, że nie wiesz co mówisz i czynisz :classic_cool:

Gość gość
to jest kanon, tak samo jak kanonem jest to, że mężczyźni mają krótkie włosy - przez wieki nosili długie i wszyscy byli zadowoleni. Poza tym wydaje mi się, że w krótkich włosach wyglądam seksowniej :P

Gość erestor
Uwielbiam długie włosy.

Gość gość
Ja też - u facetów. Podoba mi się androgeniczny wygląd u kobiet, dlatego też, jak wspominałam, jestem zakochana w urodzie Tildy i uwielbiam Annie Lennox. Nawet Pink mi się podoba :)

Bardzo podoba mi się Tilda (co już wielokrotnie pisałem), ale w swojej damskiej wersji. Długie włosy podobają mi się bez względu na płeć.

Gość error dream
Tak może być, że wyglądasz seksowniej, pytanie tylko, jak krótkie są te włosy? Jeśli takie, jak często miała Lenox, to są raczej za krótkie. Owszem, jest możliwe, że wyglądasz bardzo korzystnie, ale tutaj znów, kłóci mi się to z sukienką. Sukienka jest kwintesencją kobiecości i te krótkie włosy razem z nią, to nie jest najlepszy pomysł. Jakbyś na siłę, obcinała kawałek swojej kobiecości (tak wiem, stereotyp, kanon ale na tym to właśnie polega, że jest kanon i się go hołubi bo nadaje smak) bo albo długie w spodniach, albo krótkie w sukience. Myślę, że lepsze są krótkie do spodni ;) Doskonale wiem, jakie były kanony i nie mam nic przeciwko długim włosom u mężczyzn, pod warunkiem, że są w miarę gęste i umyte :D

Gość gość
dla mnie po prostu lekko kwadratowa twarz + długie włosy to kiepskie połączenie...automatycznie dodaje 10 lat. Wracając do tematu - jeszcze chciałam dodać Wionone Ryder

Gość error dream
Nie o to mi chodziło, ja też lubię kobiety w spodniach, nawet bardzo mi się podobają, jeśli są to spodnie obcisłe ;) Czy dobrze cię zrozumiałem, że uważasz, że źle wyglądasz w dłuższych włosach? Tego nie kwestionuję, bo nie widziałem :D Ale, bywa też tak, że kobiety są specjalistkami od wkręcanie sobie czegoś ;) Przyjmuję do wiadomości, że wiesz co mówisz