Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy dzien w przedszkolu.. siedze na szpilkach

Polecane posty

Gość gość

Witajcie:-) Ostatnio tutaj radzilam sie was czy wyslac swojego 2,5 latka to przedszkola(mieszkamy zagranica). No i dzis jest jego pierwszy dzien. Siedze jak na szpilkach,niby to tylko 3h dziennie ale i aż 3 godziny. Puscilam go pelna obaw,ale syn tak lgnie do dzieci ze nie moglam go nie posylac. Najbardziej martwie sie czy beda go dobrze traktowac chociazby ze względu na jezyk, ze nie beda krzyczec ze go nie rozumieja bo syn mówi tylko po polsku no i wiadomo jak to 2 latek dopiero sie uczy,powtarza itd. Ahh

Gość gość
To siedź sobie na szpilkach, bo twój bachor zaraz bedzie tam klęczał na grochu :D

Gość gość
10:56 maz cię nie chcial ptzeleciec w nocy ze jestes od rana sfrustrowana i zlosliwa?

Gość gość
Co w tym złego, że jestem szczera? Chyba sama nie byłaś w przedszkolu skoro nie wiesz jak tam jest :D A męża nie mam bo jestem dziewicą :D

Gość gość
Oczywiscie ze chodzilam do przedszkola, ja,moja siostra mój brat..zadne z nas nie kleczalo na grochu:-) moze ty dziecko bylas w poprawczaku nie w przedszkolu? A teraz spadaj bachorze bo ci sie w gimnazjum kartkówka z matmy zaczela.

Gość gość
Haha zobaczymy jak twój wróci z płaczem, że wszyscy go tyrają :D Jak ci mali niemcy sie zorientują, że nie umie sie z nimi dogadać to zaraz z niego zrobią popychadło.. A przedszkolanka go ukarze za to, że beczy :D

Gość gość
11:11 zglosze twoj post na policje,wsadza cię i sama będziesz ru*chana codziennie w du*pe aż ci zawory popekaja

Gość gość
Tylko kupki nie zrób :D

Gość gość
temat to prowo bo od wtorku nie zaczyna się przedszkola tylko od poniedziałku

Gość gość
11:10 nie ma tam Niemców, mowilam juz spadaj do szkoly bo nie zdasz do nastepnej klasy i żaden facet takiego durnego tluka nie zechce.

Gość gość
11:11 to na pewno facet napisał wywłoko ;)

Gość gość
11:14 wczoraj go zapisalam wiec zaczal od dzisiaj. To nie polska ze dzieci tylko od września ida.

Gość gość
11:11 parowo mam nadzieje ze ci o***t tak wy..je..bia ze nigdy nie usiądziesz,jak mozna tak napisać o dziecku.obys bydlaku wpadl dzis pod samochod.

Gość gość
Jasne, nie ma niemców, a piszesz, że sie boisz bo twój bachor tylko po polsku mówi :D Spadaj z tą prowokacją, pewno sama siedzisz teraz w gimnazjum :D

Gość gość
A czy ku*rwa zagranica to dla ciebie tylko Niemcy? Idz do szkoly dziecko,w sali geograficznej maja dużo map..zapoznaj sie jakie kraje inne są jeszcze w europie. :-)

Gość gość
To nie polska ze dzieci tylko od września ida. xxxxx Akurat w Polsce dzieci tez nie idą od września tylko, jeśli jest miejsce to można przyjąć dziecko w październiku, albo i w styczniu czy kiedy tam rodzicowi pasuje, zwłaszcza te młodsze dzieci.

Gość gość
11:23 no byc moze ze i tak jest. Nie wnikam.

Gość gość
W dupie mamy twojego bachora, zrozum. Trzeba było się nie puszczać za granicą, a urodzić w Polsce i wysłać dziecko do Polaków, a nie do jakichś brudasów. Teraz się martw o te małą wywłokę I uważaj, żeby ciebie jakiś ciapaty nie zajebał w bramie

Gość gość
A co to za różnica czy niemcy czy inny kraj? :D Ważne, że NIEMówią w tym samym języku czyli bedą go tyrać, bo nic nie zrozumieją :D

Gość gość
autorko,czy to Ty kotku niedawno pytałaś się na kafe czy jesteś w ciąży?

Gość gość
11:28 ciebie nawet w Polsce tyraja, ale nie dziwne zalosna poleczka, wole żeby moje dziecko chodzilo do zagranicznego przedszkola niż z bachorami twojego pokroju,lub mającymi twojege geny..fuj, nawet do utylizacji nie nadajecie. Puszczać sie nie musze bo mam meza Polaka,ale uwazaj bo zaprzyjaznie sie z jakims terrorysta i wysle żeby ci leb upie*rdolil

Gość gość
Och, jakie tu emocje, jak na grzybobraniu z nagonką :P:D

Gość gość
11:32 nie,nie pisalam.

Gość gość
Hahaha. Twój benkart ma twoje geny czyli już jest z góry przegrany :D Inne dzieci to wyczują i zrobią z niego ofiarę, a jak bedzie beczał przedszkolance, że dzieci go szczypią to ona usłyszy tylko jakieś "sz", "cz". Kobita sie wkurzy i wyśle go na groch albo do kąta. Te 3 godziny chyba niedługo już miną, sama zobaczysz jaki poobijany wróci :D

Gość gość
Wróci pobity i umazany kupą

Gość gość
11:41 jestes zalosna, do tego nie znasz znaczenia slowa bękart i na dodatek nie potrafisz analfabetko nawet go poprawnie napisac. Wiec o czym tu dyskutowac z tobą? Juz mnie kolana bola od zniżania sie do twojego poziomu wiec napisze skromnie w*********laj stad w podskokach:-)

Gość gość
Umazany kupą i z rękami czerwonymi od pokrzywek.

Gość gość
11:50 ale zablysnelas inteligencja, wow, buehehehe glupia gimbaza, wróżę ci ze skończysz jako galerianka!! :-)

Gość gość
Już lepsza galerianka niż zakonpleksiona mamuśka, która robi krzywde swojemu dziecku i chwali sie tym na forum :D I jeszcze pluje jadem jak nadepnięta przez konia żmija :D

Gość gość
ZakoNpleksiona? Ja p*****le,co to za slowo? Dziecko nie ośmieszaj sie tu wiecej, daj nr do swojej mamusi, wysle jej linka do tematu,jak zobaczy jaka z ciebie analfabetka to dopiero będzie zakoNpleksiona,hehehehe. A syn zadowolony,nauczycielki powiedzialy ze fajny z niego chlopczyk:-D