Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondyneczka87

Implantacja zarodka, jakie miałyście objawy? kontynuacja

Polecane posty

No Iczozord dokąłnie :P Mój mąz ma juz dośc .. raz sie denerwuje raz palcze raz smieje i tak na przemian cały dzien :P

Blondyneczka ja juz na nic nielicze,chyba totalnie wyluzuje,postanowiłam juz ze dam organizmowi odpocząć od tej chemii która łykam,zajmę się sobą bo trochę mi przybyło kilogramów przez te hormony i moze przypadkiem się uda :-)

Gość Olilila
Iczozord a to prawda ;)) mój też czasem już ma mnie dość.. śmieje się zawsze ze on to mnie musi kochać, a on odpowiada 'oj musze musze ' ;p dziewczyny która na dniach testuje ? ;)

Blondyneczka okres to moze za dużo powiedziane poprostu pojawiły się plamienia te same co mam co cykl do @ jeszcze daleko powinna być za tydzień i pomimo tego ze zwiekszylam dawkę duphastonu dziś się pojawiły choć o innym kolorze bo czerwone,wcześniej były brązowe to i tak juz nie nastawiam się na jakieś pozytywne efekty tego cyklu,napięcie w podbrzuszu niby jest jakieś mniejsze niż na @ i piersi pobolewaja ale to pewnie zasluga progesteronu w tabletkach :-(

Gość Pati93
Baletka gratluacje !!! :) u mnie jutro mniei rok jak moj D mi sie odwiadczyl, a wczoraj urodziny moje i 22 na karku :) ja z niecierpliwoscia czekam na wtorek i wizyte u gin. Lenna jak testowanie?:)

Baletka moje gratulacje :*** wiem co czujesz bo ja doświadczyłam tego w wigilie wiec całkiem niedawno oh co za emocje płakałam jak bobr a ty? jak emocje? plany na slub? ja mam w przyszłym roku :) blondyneczka jak tam ogień w łóżku był? nic się nie Chwalisz :)

Ruda Ty musisz wyjasnic te plamienia bo to nie wina progesteronu, moze tak jak iczozord mowila zeby sprawdzic pod kontem endometriozy

Pati ja miałam w piątek urodziny to blisko mamy :) wszystkiego dobrego ci życzę i tego bobaska małego również :** młodziutka jesteś :D

Blondyneczka ale jaka szczęśliwa :) pod każdym względem nie ma jak to mieć swojego faceta przy sobie :) jak długo zostaje?

Gość Lenna22
zrobiłam test dziś rano i nic jedna krecha:(

Gość Lenna22
zrobiłam test dziś rano i nic jedna krecha:(

Gość Lenna22
zzawiesiło mnie

Lenna a termin masz na dziś? czy już jesteś po? Blondyneczka to korzystaj korzystaj :) powodzenia

Gość maomi
Lenna przykro mi:-( liczylam na to ze bedzie pozytywny :-( ale dokad nie ma @ to trzeba miec nadzieje - moze owulacja sie przesunela? Baletko gratuluje:-) pochwal sie pierscionkiem:-) Wszystkim dziewczynom ktore mialy urodziny zycze wszystkiego najlepszego, oraz szybkiego zajscia w ciążę, bezproblemowego jej donoszenia i zdrowego maluszka:-) Blondyneczko liczymy na efekty Twojego goracego weekendu :-P Ruda jak tam Twoje plamienia? Olilila co tam u Ciebie?:-) Kasiek jak sie czujesz? Scarlet oby @ nie przyszla:) Dziewczyny ktoras niedlugo testuje?

Maomi plamienia są trochę mniejsze ale są,wczoraj byłam w pracy 10 godzin i być moze od wysiłku były większe zobaczymy co przyniesie dzisiejszy dzień ;-)

Dzisiaj @ nie przyszła jeszcze a ja nie wytrzymałam i poszłam na bete. Wyniki będą po 15. Ale sie stresuje... Lenna Nie wszystko stracone. Mam koleżankę której testy nie wychodziły do bodajże 8 tyg. bo dużo piła zawsze i miała niskie hcg na początku ciąży. wiec rozcieńczała bardzo swój mocz w którym hcg i tak było niskie :P Dopiero Krwi jej pokazało co i jak :D Ja dla pewności poszłam na betę z krwi. Dziś 30 dc wiec wynik powinien byc miarodajny :D

scarletkate to czekamy na wiesci ;-) a mnie od godziny boli prawy jajnik, chyba nastepuje intensywny wzrost pecherzykow :-D :-D

Gość nadia1989
witam wszystkie forumowiczkiusmiech.gif kobietki, ktore oczekuja dziecka moze beda mogly mi w jakis sposob pomoc. Otoz ostatnia miesiaczke mialam 20.02 i wszystko przebiegalo normalnie jak podczas kazdych cykli, ktore wynosza 35 dni. W marcu 14 i w kazdy kolejny dzien odbywalam stosunki ze swoim partnerem po przerwie 2 miesiecznej. Dni plodne w marcu mialam na pewno gdy sie kochalam. Miesiaczka mi sie spoznia niestety wykonanie testu jest niemozliwe gdyz w kraju w ktorym mieszkam obecnie jest swieto i jutro tez co wiaze sie z zamknieciem wszystkiego:/. Ale do sedna od kilku dni zauwazylam u siebie sluz taki mleczno przezroczysty czasami ciagmacy sie a czasem wodnisty, brak bolow piersi ( (przed zawsze bolaly mnie piersi) jedynie plecy cholernie mnie pobolewaja. Z poczatku gdy dostalam ten sluz myslalam ze miesieczka przyjdzie drugiego dnia zawsze tak mam ze dzien przed okresem mam sluz podobny do plodnego ale tym razem nic. Sluz utrzymuje sie a okresu brak. Czy ktoras z Pan miala juz taki przypadek ? pozdrawiam

Gość Evi1705
hej nadia, ja tak miałam że śluz był właśnie inny szklisto biały i było go dużo... ale wiesz ja myślę że ten śluz to taka sprawa zdradliwa i indywidualna więc może coś oznaczać albo nic więc nie warto się nakręcać.... najlepiej w dzień spodziewanej @ zrób test albo krew.

Gość kasik929
To czekamy na wynik bety :)

Gość Lenna22
no spużnia mi się@ 3 dni

blondyneczko nie skojarzyłam - ubzdurało mi się że jak idziemy prawie równo z cyklami to podobnie brałyśmy clo ale właśnie mnie oświeciło że w innych dniach cyklu je brałyśmy więc u Ciebie za wcześnie na owulację :) no ale jak będziecie teraz razem dwa tygodnie to na pewno uda Wam się trafić w odpowiedni dzień :) Ruda nie szalej w pracy ;-) oszczędzaj się :-) Scarlet czekamy na wynik :-) Lenna może faktycznie zrób sobie betę? Ja po tym clo prawie w ogóle nie czuję pracy jajników - bardzo sporadycznie mnie coś na chwilkę zaboli i tyle... no ale z ciekawości zrobiłam test owulacyjny i pokazał tylko jedną kreskę - w poprzednich cyklach miałam ciągle dwie z tym że jedną słabą a drugą mocną, a teraz tej słabej nie ma. Do @ jeszcze 3 tygodnie więc zobaczymy co czas przyniesie :)

Gość Lenna22
poczekam jeszcze dziś 32dc jak za 3 dni nie dostane@ to pójdę na bete albo odrazu do gin ale coś mi sie wydaje ze za niedługo dostane@ bo piersi to mnie tak bolą że się dotknąć nie moge