Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondyneczka87

Implantacja zarodka, jakie miałyście objawy? kontynuacja

Polecane posty

Gość Justyneczka
Aneta dziekuje.:) Beatrice dzieki i buziaczki dla kruszynek !!:* Jutro po 15 ide do gina.Jesli mnie przyjmie to dowiem sie juz wiecej konkretow :))

Gość Sarilec
Aneta! Bardzo sie ciesze :) Teraz jak najmniej googlowania, tylko spokoj I wyciszenie. Sama zafundowalam sobie dzis horror po tym jak piersi w nocy wogole nie bolaly. Od razu panika I grzebanie na forach. Nakrecilam sie, od razu wszystko bylo nie tak. Postanowilam, ze ide do gino, cale szczescie udalo sie na dzis I wlasnie jestem po. Kruszynka sie krecila I wiercila I ma juz 2.32cm! Jaka ulga!!! Uffff :) Ale nauczkę mam. I dziewczyny pisze to do każdej z osobna. Opanowanie to podstawa. Zwłaszcza u starających sie. Myśle o was duzo i trzymam kciuki.

Gość Evi1705
Sarilec a ja już wczesniej czytałam że ból.piersi łagodnieje i tak też było u mnie i jakoś to przyjęłam normalnie. Co ma być to będzie :-) ja nie wiem kiedy dotarł am do tego 5 miesiąca :-)

Gość Beatrice 27
**Agnieszka5g**dziekuje u nas dobrze.Dziewczynki szaleja w brzuszku a ja ledwie lapie oddech pomiedzy tymi akrobacjami:-) Idzie nam juz 33 tydzien.Jeszcze tylko 4 tygodnie i moje krusynki beda na swiecie.Termin cesarki wyznaczony na 17 czerwca wiec trzymaj cioteczka kciukasy :-*

Gość annamaria88
Sarilec a ktory tydzien u Ciebie?

Gość Sarilec
Annamaria, dzis według usg dokładnie 9t0d :) zmalała różnica pomiędzy usg a czasem liczonym od OM - po pierwszej wizycie było 6 dni, a dzis juz tylko 2. Przypomnij ile u Ciebie? :) Evi, no widzisz, mądrzejsza jestes. Mnie zszokowało, ze z naprawde uciążliwego bolu piersi w ciagu jednej nocy do zero bolu. Postaram sie byc mniej "narwana" od teraz. :)

Gość gość
9 tydzien 1 dzien :) We wtorek ide na wizyte druga do mojej Pani doktor bo w zeszlym tygodniu bylam u innego lekarza na kontroli kosmowki. Mam nadzieje, ze znowu sie cos poprzykleja:) Czuje sie bardzo dobrze :)

Beatrice jeżu jak to minęło już za chwilę rodziny. tak się cieszę :-) trzymajcie się cieplutko :-* dziewczyny czy nasza Iczozord czasem jakoś tak nie rodzi ze się nie odzywa pamiętacie na kiedy miała termin? ktoś testuje na dniach? Skarlet jesteś po owulacji? szliśmy podobnie

Sarilec popieram nie ma co czytac, bo czesto nie dotyczy to nas czytajacych, a potem niepotrzebny stres. Ciesze sie ze i u was wszystko dobrze.:)

Tak, tak Iczozord miała jakoś teraz termin! Moze juz maluszek jest na świecie! Iczozord trzymamy kciuki!

Gość gość
agnieszka mi okres wypada na jutro ale testowałam wczoraj i negatyw:(

Gość Sarilec
Annamaria, odzywaj sie po wizycie :) Na pewno kosmowka sie dokleja :)

Gość gośćNovaja
Dziewczyny, pomozcie prosze. U mnie dzis 40 dc przy cyklach 32-35 dni. Zrobilam wczoraj i dzis test ciazowy i jest niestety negatywny. To cZemu miesiaczki brak?? Badania hormonow robilam 2 mies temu i wszystko ok, w normie. Zeby bylo smieszniej zrobilam tez dzis test owulacyjny i 2 kreski;)) porazka. Szkoda ze te 2 kreski nie sa na tesvie ciazowym

Hej dziewczyny :) a u mnie bez zmian, wydaje mi sie ze zaczynam pomalu czuc malego ale niecodziennie jeszcze :) moj sie dalej nie odzywa, jutro mam wizyte i ciekawe czy sie zapyta jak po niej. Nie moge sie juz doczekac jak zobacze mojego malego szkraba :)

Kasiek wybacz bo nie wiem-ktory jestes tydzien?? Novaja moje cykle tez byly rozne.Poprzedni trwal 19 dni.Teraz ok.30 dc zrobilam test i wyszedl negatywny.Tydzien pozniej pokazal dwie kreski.Nie ma reguly,a moje hormony tez w normie...tylko cierpliwosc ratuje :)) Dziewczyny wizyte bede miala w poniedzialek.Dzisiaj nie mogla mnie przyjac.Ciaza bedzie juz tez starsza i pewnie lepiej widoczna.A jak tam u Was? To na czyj test czekamy?

Gość gość
Mi @ wypada jutro ale test zrobie dopiero za pare dni, nie chce znowu widziec negatywa.

Gość gość
up

Na 80% chlopak ale mysle ze dowiem sie jutro na 100% :) no powiem ci ze niby zlecialo ale ostatnio mi sie juz strasznie wlecze czas, moze dlatego ze miesiac czekalam na wizyte i liczylam dni zeby zobaczyc mojego skarba :)

Gość gośćNovaja
Justyneczko, dziekuje za odp. Z tego wniosek, ze poki nie ma @ to nie wszystko stracone. Powtorze test za 4,5 dni. a Ty czulas ze to moze byc jednak ciaza mimo negatyw testu? W ktorym dniu cyklu test pokazal 2 kreski. Mialas jakies objawy?

Gość gość
Czy ktos bylby tak mily i wyjasnil mi co sie dzieje jesli byl cykl bezoowulacyjny? Czy po tskim cyklu jest normal a@?? Czy moze tylko plamienie?? Czy przedluzajacy sie brak@ i trzeba isc do ginekologa po luteine na wywolanie okresu?

Novaja po negatywie myslalam,ze to jednak kolejny dluzszy cykl.W 33 testowalam pierwszy raz.Mijaly dni i w 41 dc byly juz dwie grube kreski.Jesli masz nieregularne to mozesz miec podobnie.Za kilka dni powtorz test,moze sie cos wyjasni.Pozostaje jeszcze beta,wykrywa szybciej ewentualna ciaze. Nitka tak jest wlasnie jak sie na cos czeka to dluzej leci czas,,,;))

kasiek przecudownie ze u ciebie wszystko ładnie rośnie. a twój partner chyba nie jest ciebie wart :-) Justyneczka no pewnie ze lepiej ze w poniedziałek wtedy ciaza będzie starsza i będzie lepiej wszystko zobaczyć :-) a weekend szybko minie

Gość gość
Mi na dziś @ wypada, ale jej nie ma!:)

gościu, kiedyś miałam cykl bezowulacyjny i po prostu spóźniła mi się @. poszłam do ginekologa, zrobił mi usg, powiedział, że nie było owulacji i kazał spokojnie czekać na @, która przyszła jakiś tydzień później.

Gość gość
Doris, bardzo dziekuje za info w sprawie tego cyklu bezowulacyjnego. Czyli wychodzi na to, ze okres po takim vyklu sam przychodzi tyle tylko ze z opoznieniem. Zawsze to lepiej niz wcale....tj lepiej niz go wywolywac. Dzieki