Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondyneczka87

Implantacja zarodka, jakie miałyście objawy? kontynuacja

Polecane posty

Gość Nelina
Nikita jak tam teścik? :) Justynka ja czuje sie fatalnie :( dzis 6 t i 1 d ale dolegliwości sa coraz woeksze... Boje sie ze tak bedzie do końca I trymestru :/ współczuje tylko mojemu mężowi bo ja nie mam sił nic robic i cały czas go obarczam domowymi obowiązkami i jeszcze opieka nade mna... Ładna dzis pogoda chciałam isc z nim i pieskiem na spacer ale wczoraj byliśmy na szkoleniu psa i imieninach babci i jestem tak zmęczona i do tego zle sie czuje, ze na spacer musieli isc sami a ja leżę... Ostatnio bardzo duzo leżę, próbuje spac ale nie zawsze wychodzi.. W każdym razie staram sie odpoczywać bo mdłości mnie strasznie męczą :/

ja swoj dzien spedze w korku na zakopiance , cos za cos. bylo cudownie, na pewno to powtorzymy. a juz jutro wracam do spraw przyziemnych, dzwonie do gina na kiedy wizyta i dolaczam sie ponownie do was.

Gość anilorak123
Hejka ja wizyte u gina mam w srode, ale w piatek dostalam wyniki badan i tsh mam 0.001 :-( a jutro na prolaktyne. A nikita dalej milczy i trzyma nas w niepewnosci czy zostaniemy fomurowymi ciotkami

Nelina a próbowałaś imbiru? może on trochę złagodzi te mdłości? nie miej wyrzutów z powodu złego samopoczucia, tak to już jest i mąż na pewno nie ma żalu o Twoją niedyspozycję :) Kamyczku mam nadzieję że korek jednak szybko się rozjedzie i nie będziesz musiała spędzić całej niedzieli w samochodzie :) jesteś już po @? anilorak123 nawet jeśli wyniki nie wyjdą zbyt dobrze, to przynajmniej dowiesz się na czym stoisz, weźmiesz leki i będąc pod kontrolą lekarza będziesz mogła starać się o dziecko - lepsza wiedza niż złudna nadzieja :)

Gość Nelina
Maomi tak, próbowałam imbiru ale nie pomaga mi. Moze dlatego, ze ja imbir zawsze miałam w kuchni i dodawałam do rożnych rzeczy wiec teraz ten napar z imbiru nie jest żadnym lekarstwem. A moze gdybym go nie Piła byłoby gorzej...

Nikita jak tescik? Kamyczku to spokojnego powrotu życzę:-) U mnie @ zaczyna się rozkrecac, trochę za wcześnie ale cóż :-( tez cykl bez leków i liczenia, czas odpocząć... 3majcie sie

nelinka odpoczywaj duzo i dbaj o siebie nie przewidzisz objawów i przebiegu ciazy najwazniejszy dzidzius ja tez staram sie odpoczywac uwazam co jem nie stresowac sie ale wiadomo jak to jest roznie kochane testujcie blondyneczka probujcie dalej nie poddawaj sie napewno sie uda wierze w was dziewczyny piszcie

Gość Evi1705
Nelina mi też nic nie pomagało jest to czas który musimy przepękać pilnuj płynów! Kuzynka jest teraz 3 raz w szpitalu na kroplówce bo schudła 7 kg nawet wodą wymiotuje. My z rana zjedliśmy śniadanko w połowie zrobiłam obiad i do kościoła teraz kończe wszystko szykować a po obiadku na spacer :-) czekają na nas później lody bakaliowe <3 miłej niedzieli kochane

Gość Nikita 86
Cześć dziewczyny. Przed chwilą testowałam. Są piękne dwie kreseczki :) aaaaa ale się cieszę. Nikomu jeszcze nie powiedziałam. Czekałam z testem aż moj M wyjdzie naprawiać auto. On bardzo chce mieć dzidzi a ja bałam się kolejnego negatywnego testu i rozczarowania, a teraz myślę jaką by tu mu niespodzianke zrobić. :) bardzo bardzo wam dziękuję za trzynane kciuki i dziękuję że jesteście :*

Gość Nikita 86
Cześć dziewczyny. Przed chwilą testowałam. Są piękne dwie kreseczki :) aaaaa ale się cieszę. Nikomu jeszcze nie powiedziałam. Czekałam z testem aż moj M wyjdzie naprawiać auto. On bardzo chce mieć dzidzi a ja bałam się kolejnego negatywnego testu i rozczarowania, a teraz myślę jaką by tu mu niespodzianke zrobić. :) bardzo bardzo wam dziękuję za trzynane kciuki i dziękuję że jesteście :*

Gość Nikita 86

Gość Nikita 86

Gość Nikita 86
Cześć dziewczyny. Przed chwilką testowałam. Pojawiły się piękne dwie kreseczki :) aaaaa ale się cieszę. Nikomu jeszcze nie powiedziałam. Specjalnie czekałam z testem, aż mój M wyjdzie naprawiać auto. On bardzo chce mieć dzidzi , a ja bałam się kolejnego negatywnego testu i rozczarowania. A teraz myślę jaką by tu mu niespodziankę przygotować ;) BARDZO BARDZO Wam dziękuję za trzymane kciuki i dziękuję, że jesteście :*

kurna pisalam posta a mi nie dodalo fak ;) maomi ja dopiero dostane @, wiec jeszcze mam stary cykl. blondyneczka dziekuje, juz jedziemy autostrada wiec najgorsze za nami. masz przerwe teraz z lekami? polecam kazdej staraczce taki wyjazd, naprawde z dala od mysli o staraniach, jestescie wyluzowane, piekne widoki az dech zapiera. mam naladowane akumulatory i jedziem dalej z koksem hehe nikita jako pierwsza skladam gratulacje, szczesliwej ciazy

Nikita gratuluje!!! Ależ Ci zazdroszcze... Kamyczku, tak mam przerwę w lekach, i ja muszę odpocząć i mój organizm , nawet do gin się nie wybieram w tym cyklu... To będzie spokojny cykl...

Gość anilorak123
Nikita gratulacje, superrr . Teraz nasza kolej :-)

Nikita gratuluję!!! :) super wieści :) widzisz, nie można tracić nadziei :) dbaj o siebie teraz i pisz do nas jak się miewasz :) blondyneczko przykro mi :( jeśli ten cykl i tak nie był udany, to może i lepiej że @ szybciej przyszła - przynajmniej zacznie się już nowy. Może ten cykl wolny od gina i leków da Ci trochę oddechu od myślenia o staraniach i odpoczniesz trochę psychicznie 🌻 kamyczku zazdroszczę Ci tego wyjazdu :) na kiedy wypada Ci termin @? z Twojego postu aż bije energia i pozytywne nastawienie :) chyba każdej z nas niezależnie od aktualnego stanu taki wyjazd dobrze by zrobił :) Evi to pewnie Twoje ostatnia niedziela w dwupaku więc korzystaj kochana z ładnej pogody :)

Maomi ten cykl był inny niż poprzedni bo nie było żadnych skurczy, wiec nadzieja była, tylko dodatkowo było to krwawienie tydzień po owu i przeszukalam Neta i albo to była nieudana implantacja albo reakcja na leki bo tak tez się po nich zdarza wiec odpoczynek jest jak najbardziej wskazany...

Nikita wiedziałam że tak będzie, gratulacje :-) w którym dniu cyklu wyszły ci 2 kreseczki? Kolejna dobra wiadomość daje nadzieję innym. Blondyneczko przykro mi że się@ rozkręca. Szkoda... u mnie jakoś nic ciekawego się nie dzieje, jestem gdzieś przed owu, testy owu cały czas negatywne. Dziś zauważyłam rano płodny śluz, ale teraz już jest raczej wodnisty. Weekend mija leniwie ale też miło. Właśnie wróciliśmy ze spaceru, piękna pogoda i ciepło aż miło.

Gość Nikita 86

Gość Nikita 86
Bardzo przepraszam, ale tyle razy próbowałam dodać tekst i nie wyświetlal się a teraz widzę że tyle razy ile próbowałam tyle razy się dodało. Wybaczcie :(

blondyneczko a będziesz w tym cyklu brała duphaston czy całkowicie bez żadnych leków masz mieć ten cykl? jak długą będziesz miała przerwę od clo - miesiąc czy dłużej? atomka skoro masz początki płodnego śluzu to pokorzystaj z męża :) testy owu różnie wychodzą, nieraz nie ma objawów owulacji a mimo to ona jest, więc skoro pojawia się śluz to warto próbować i łączyć przyjemne z pożytecznym ;-)

Gość gość
Blondyneczko jakoś wcześnie Ci się @ objawia, pamiętam że Ty jakoś jak i ja około 10.10 wypada. U mnie cisza. 10.10 idę na wesele, myślę że @ spóźni się jakieś 2 dni to będę się lepiej bawić. Kamila.

Maomi duphaston jednak musze brac, a czy przerwa bedzie jeden cykl czy wiecej to sie okaze po tym cyklu, wtedy zadzwonie i zaptym Kamila @ powinnam dostac w piatek ale wlasnie jakos tak wczesniej przyszla ale jak narazie to plamie ale w ciagu 2,dni powinna sie rozkrecic Atomka a no szkoda i troche lzy poplynely ale moj M powiedzial ze nie wolno sie zalamywac i ze niedlugo napewno nam sie uda i ze jeszcze bede miala dosc dzieci:-) Kochany jest :-)

Gość Nelina
Blondyneczko nie załamuj sie, głowa do gory i powodzenia w następnym cyklu :) Nikita serdeczne gratulacje i trzymam kciuki, zebys sie czuła lepiej niż ja w tych pierwszych tygodniach ;)

Gość anilorak123
hejka wieczorkiem, ja dzis padnieta bo sziedzialam od 8 rano do teraz sluchalam wykladow. ja w srode mam miec @ ale i zarazem wizyte u gina, juz nie moge sie doczekac co mi powie, tzn co wymysli i co powie na wynik- choc wiem ze nie sa ciekawe. szczerze to nigdy nie uzywalam testow owu. , czy to w podobny sposob jak ciazowe dziala?

Gość anilorak123
nikita zapewne swietuje razem z mezem :-)

Nikita moje gratulacje! Blondyneczka może jak odpoczniesz z jeden cykl to odetchniesz. Tak jak ja odrazu się lepiej poczułam. I jeszcze bardziej zbliżyłam do narzyczonego :-)

Gość gość
U mnie do zaplodnienia doszlo prawdopodobnie 12 lipca, a mniej wiecej od 17 bardzo mnie bolal brzuch, szczegolnie nocami. Mialam tez stany podgoraczkowe i jakby kluche w gardle. No i nabrzmiale piersi. Test pozytywny wyszedl mi 26 lipca :)