Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondyneczka87

Implantacja zarodka, jakie miałyście objawy? kontynuacja

Polecane posty

Dzien dobry w ten mroźny poranek! U mnie -5 dzisiaj! Zima idzie jak nic;) chyba forum wisi, bo ja widze jakaś ciszę:) Evi jak sytuacja? Tez słyszałam ze sex jest dobrym przyspieszaczem porodu;) Dziewczyny teraz jak tak chłodno to jak nic trzeba sie przytulać:)a pitem same dwie kreseczki zagoszczą na forum:) Miłej soboty! Lece robic rosół:)

Gość atomka83
Hej Nitka u mnie takie piękne słońce, że aż się chciało rano wstawać. Na termometrze jeszcze na plusie, ale blisko zera. Od poniedziałku zapowiadają śnieg !!! Robiłam naleśniki na śniadanie. Pycha :D Kamila udanej zabawy. Miłej soboty dziewczyny.

Gość Blanula87
Hej dziewczyny!!! Jak milo Was czytac... Ale nie nadarzam tyle postow :-) u mnie bez zmian nie robilam bety bo sie rozchorowalam i leze w lozeczku a zwykly test oczywiscie negatywny. cały czas chodzę zabezpieczona bo co najmniej raz dziennie mam wrazenie ze juz przyszla @ ale na razie jej nie widac. Przestalam sie schizowac na dzidziusia co ma byc.to bedzie... Kiedyś na pewno sie uda :-) Sciskam Was Wszystkie cieplutko.

witam dziewczyny evi trzymam kciuki zleci do 15 nelinka no to jestesmy dwie z mdłosciami ja mam rano a potem mi przechodzi a tak narazie jest ok teraz weekendzik to troche odpoczne a juz niedługo mam wizyte to bede wiedziec co i jak a reszta dziewczyn jak sie czujecie macie jakies objawy ???piszcie

Gość Nelina
Hej ja dzis byłam na podstawowych pierwszych badaniach z krwi, cześć wyników bedzie dziś, pozostałe w przyszłym tygodniu. Pozniej byliśmy z mezem na małych zakupach i na obiedzie w naleśnikarni. Ja teraz odpoczywam a maz poszedł z psem do lasu. Pogoda mnie przeraża, bo jeszcze nie kupiłam butów i kurtki na zime a tu zima juz blisko :o na dodatek dzis chciałam kupic buty a moj ulubiony sklep zniknął :( bede musiała wybrać się gdzieś do centrum handlowego na zakupy ale dzis nie miałam juz sił. Ale jestem zawiedziona bo w tym sklepie mieli dobre buty i takie inne niż wszędzie... A co tam u Was dziewczyny? Evi1705 cały czas trzymam kciuki za Ciebie :)

nelinka widze spedzilas dzis aktywnie dzien kochana a powiedz mi to jest twoja pierwsza ciaza bo to moja druga mam córke 4 latka ja normalnie sprzatanie obiadek a maz w pracy niestety pracuje w soboty wiec jestesmy same 6 dni a tylko niedziela zostaje miłego wieczorka trzymajcie sie cieplutko w te zimne juz dni

Gość atomka83
Nelina jak tam wyniki?

Gość atomka83
Blanula87 przeziębienie mówisz, bo Nelina też jakaś przeziębiona była i z tego przeziębienia wyszły dwie kreseczki :) Wiem, że teraz taka pora, że większość smarka i kicha, ale jak nie @ to kto wie... Będziesz jeszcze robić test? Który to dzień cyklu? Ile u Ciebie one zwykle trwają?

Blondyneczka87 co tam u Ciebie? Jak się czujesz? Ty chyba jakoś zbliżasz się do dni płodnych?

Gość Nelina
Atomka morfologia jak zwykle tak sobie - hemoglobina na dolnej granicy ale ja od wielu lat walczę z niedokrwistością.. Tsh i glukoza w normie, Wzw brak a resztę wyników bede miec jakos po weekendzie. Justynka u mnie tak, to pierwsza ciaza. Wczoraj powiedzieliśmy rodzicom i moim siostrom, ucieszyli sie, gratulowali było tez wzruszenie bo wiedzieli, ze my bardzo chcemy dziecko :)

Co jest z tym forum? Ostatnie co widzę to swoją własną wypowiedź z wczoraj z 19.55. Wszystko wisi...

Gość Gowsik
Hej dziewczyny, co u Was?

Gość Nelina
U mnie dziś zaczął sie 8 tydzien i wczorajszy dzien był duzo lepszy z samopoczuciem niż dzisiejszy... Dzis mam duzo silniejsze mdłości niż ostatnio i odbija mi się mocno, do tego zaparcia i nic nie pomaga :/ Blanula faktycznie u mnie tez było przeziębienie nawet grypa a pozniej wyszły 2 kreski :) Co tam u Maomi, Evi i pozostałych dziewczyn?

Hej, hej! Ja dzis byłam na zakupach i kupiłam spodnie ciążowe z takim kawałem materiału na brzuch bo stare jeansy musze nosić rozpięte bo mnie uciskają:) strasznie trudno o takie ciuchy, znalazłam jedynie w c&a i to pare stojaczkow a w pozostałych sieciówkach nic! Dziewczyny gdzie wy kupujecie takie ubrania? I tez powiedzieliśmy rodzicom popłakali sie:) a moja mana zachodzi w glowe jak mogła nie zauważyć nic przez 14 tyg.:) Nelinka a to tskie badania od gina? Na HIV Toxo itp? Czy sama dla siebie robisz? Cisza na firum, dziewczyny sie pozaszywaly przy kominkach i kaloryferach, bo zimnooo brrr:)

A forum zawiesza sie zawsze jak przeskakuje strona na następna.. Trzeba przeczekać:)

Gość atomka83
Nelina i Nitka miałyście wspaniałe spotkania rodzinne, zazdroszczę :) Dziewczyny współczuję Wam tych mdłości, znam osoby, które całą ciążę nie miały ani razu, ale znam też takie które do dnia porodu wymiotowały. Oby Wam szybko minęły i nie męczyły więcej. Ja czasami mam mdłości przed @, nic miłego. Evi już może na porodówce :) Maomi jak się miewasz? Kamila jak po weselu? Jak się bawiłaś? Mam nadzieję, że @ nie przyszła. Która testuje w przyszłym tygodniu?

Kamyczek85 jak tam samopoczucie? Na tym badaniu USG w piątek lekarz sprawdzi, czy jest pęcherzyk? i poda jego wymiar? To będzie Twój 8dc o ile dobrze liczę, czy to będzie Twój pierwszy cykl z zastrzykiem? W którym dniu cyklu taki zastrzyk się bierze? i kto go robi? Lekarz? Czy idziesz do gabinetu zabiegowego? Czy takie zastrzyki bolą? i w co sie je daje... Wybaczcie, ale jestem zupełnie zielona, a chciałbym wiedzieć na przyszłość, bo nie wiem co mnie jeszcze czeka. Ile czasu po zastrzyku pęcherzyk powinien pęknąć? Czy lekarz mówi, kiedy najlepiej się starać?

Aaa zapomniałam napisać! Jesli chodzi o mdłości to któraś dziewczyna pisała, chyba Maomi, zeby sie zakwasić i oszukać zoladek. Wczoraj wypróbowałam, pomagał np zjedzony plasterek cytryny albo rozgnieciony w 1/3szkl wody. Jakaś godzine przynajmniej miałam spokoj, moze niedługo ale i to zbawienne;)

Gość Gowsik
Mąż jeszcze trochę kaszle i smarka ale jutro idzie do pracy :) Od mojego powrotu we wtorek seksiliśmy trzykrotnie. Dziś jestem w 22gim dniu cyklu. Pewnie będziemy się 'przytulać' tak długo aż przyjdzie @, no chyba że nie przyjdzie :) Czego sobie i wszystkim starającym się życzę.

atomka dziewczyno zaskoczyłaś mnie teraz :) aż mi wstyd że ja tak nie śledzę tego forum... dobrze pamiętasz , w piątek znowu zaczynam monitoring i to bedzie mój 8 dc. w sumie mógł te wizyty skrócić do dwóch bo już tyle monitorował że mógł sobie darować zaczynac tak wcześnie , ale niech mu będzie. mówi że chce dokładnie. prawdopodobnie poda mi zastrzyk w 13-14 dc bo na tym etapie moje pęcherzyki już nie pękają. będzie to mój pierwszy raz, więc nie wiem czego dokładnie sie spodziewać. wiem tylko, że mogę czuć się jak w ciązy bo to jest ludzki hormon hcg :D:D:D:D poda mi to gin , chociaż czytałam że laski same sobie wstrzykują. jestem pełna obaw i już powoli zaczynam się denerwować. co będzie jak po zastrzyku okaże się lipa?! nikt z mojego otoczenia nie miał takich problemów. evi co u ciebie? blondyneczko, agnieszka co u was? jak wasz cykl?

Gość Nelina
Nitka tak, to te badania od ginekologa.. Ja tez próbuje codziennie zakwasić organizm ale nie zawsze to działa (przy lżejszych miłościach przychodzi ulga na jakas godzinę-dwie, ale przy mocniejszych niestety wcale..) ale warto próbować wszystkiego :) Dzis moj wspaniały maz sie mna tak zajmował ze cały dzien mogłam odpoczywać :)

Gość Justynia20
Czesc :) wiem ze to nie na temat ake chcialabym sie dowiedziec czy jesli 2 testy 2 dni temu wyszly mi pozytywne a troszke bladsza od tej pierwszej czy to oznacza wczesna ciaze:) dzis tez zrobilam innej firmy i tez taka sama kreska:)

Justynia tak to oznacza że jesteś w ciąży moje gratulacje! a u mnie nic ciekawego nie wiem który dc bo nie śledzę a wczoraj poimprezowalam i dzis leczyłam kaca maskara . ale za to trochę się odstresowalam.:-)

Gość kamyczek85
goooooooooooooooooooooool taka odskocznia z mojej strony :)

Gość annamaria88
Nitka ja spodnie kupowałam w h&m bo maja spory dzial dla mam. Druga pare o rozmiar większe tez z h&m upolowala mi mama w lumpie :) Dla mnie rzeczy ciazowe w c&a sa okropne! Nie wiem jak kobieta moze sie w nich czuc dobrze bo wygladaja paskudnie! Ja jedynie co do tej pory kupilam nowego to wlasnie spodnie i staniki. A szczescie mam takie, że moge chodzic w rzeczach mojej mamy ktora ma super garderobe :) Wcześniej nosiłam xs a teraz m/l :)

Gość Evi1705
Hej dziewczyny no ja nadal w domu :-( jakoś mnie nie rusza a biorę gorące prysznice itp mała radośnie podskakuje w brzuszku i tyle... znowu będę Sie denerwować bo mąż w pracy i nie będzie miał mnie kto zawieść do szpitala w ogóle wole jak ktoś jest ze mną w domu... od tygodnia nie wymiotuje i mam wilczy apetyt jak nigdy :-) nadrabiam hihi no jest zimno a dzisiaj widziałam śnieg zapowiadali masakra :-) ja jeszcze nie pale w kominku tylko x2 dziennie załaczamy gaz i mamy ciepło... ale jeszcze trochę to się już bez kominka nie obejdziemy...

Gość Nitka_
Nelina szczesciaro! Super maz:) ja za chwile bede musiała opiekować sie swoim bo cos go chyba bierze... Mam nadzieje ze mnie nie zarazi:( Justynia Gratulacje! Trzy testy nie kłamią:) Annamaria, no wlasnie czytałam ze w hm jest taki Dzial ale ja dzis za cholerke znalezc nie mogłam:( w c&a faktycznie brzydkie te ciuchy, wzięłam tylko spodnie, były spoko:) Evi nie stresuj sie, Mała tyle czeka to i na tatę poczeka az wroci z pracy:) dobrze ze lepiej sie czujesz przynajmniej:) Tez słyszałam o tym śniegu, trzeba zmienić opony:))