Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondyneczka87

Implantacja zarodka, jakie miałyście objawy? kontynuacja

Polecane posty

Blondyneczka jakoś sie trzymaj bo musze.. :-( w meciejuz nie czytam bo prędzej zwariuje.. Ale strasznie sie boje tego wszystkiego.. Gdybym tylko miała sie wstawić do gin to jeszcze by uszło ale jak sobie pomyśle ze do szpitala tez to az Ciary mnie przechodzą.. Ale juz niedługo myślę ze sie wyjaśni wszystko. No i moj ukochany w środę ze mną pojedzie do szpitala no a przed szpitalem pojedziemy do tego jego lekarza z tą jego sprawa ...

Gość Evi1705
ja brałam infolic i czy to ściema no nie wiem... mnie na pewno wspomógł i ja zauważyłam u siebie zmiany ale inofolic moim zdaniem jest dla kobiet z pco bo tak jak tego nie masz to nie ma po co to kupować. Ja zaczęłam się lepiej czuć i inofolic + clo+ luteina+duspathon i jest dzidzia :) Mój lekarz też mi mówił że to wspomaga jajnika właśnie u kobiet z pco i moim zdaniem miał racje bo oprócz kwasu foliowego ma on też inne witaminy które innymi lekami się nie zastąpi (nie ma takiego efektu z połączenia).

Evi przydatna informacja :) ja nie mam pco wiec nawet sie nie zaglebialam w ten lek ale jak przy pco daje cokolwiek to fajna sprawa:) będziemy pamietaly jak sie ktoras bedzie pytala:) blondi bedzie dobrze, juz jutro bedziesz wiedziala o co chodzi i co tam w tej cytologi wyszlo... no i czekamy na wieści od Ciebie;) i bardzo dobrze ze sprawa z męzem tez ruszyla:)

No Blondyneczka niby juz niedługo sie dowiem ale to i tak se wydaje daleko.. Ehh.. Pierwszy spraz tak bardzo sie boje.. No maz wie ze sie boje jechać sama do szpitala to specjalnie dla mnie bierze wolne i nie obchodzi go teraz szef bo też chce sie zbadać.. On widzi ile mnie to wszystko kosztuje (chodzi o stres itp) to powiedzial ze jak bedziemy dwoje razem tu i tam to będzie nam łatwiej i ma chyba racje.. Razem zawsze razniej.. Jeśli dzis moj gin będzie wieczorem to chyba dzis do niego podjade nawet sama bo juz mnie za bardzo stres zjada a nie chce długo sie stresowac bo przez to wszystko cos czuje ze @ tez sie przesunie...

hej dziewczyny :) wróciłam do pracy po urlopie i w końcu mam chwilę doczytać wpisy z ostatnich dni :-) dawno nie było żadnej dobrej nowiny na forum więc mam nadzieję że po dniu kobiet się posypią ;-) ja mam dziś 22dc ale prawdopodobnie z mojego cyklu nici jeśli obraz z usg był miarodajny. blondi nie martw się na zapas - może lekarz chciał od razu skierować Cię do szpitala żeby wypalić nadżerkę, może nie ma odpowiedniego sprzętu u siebie i dlatego szpital - moja kuzynka tak miała i tez mało nie osiwiała ze stresu :)

Tu macie informacje na stronie producenta: http://www.inofolic.pl/dlaczego_stosowac_inofolic.html Infolic ma tylko dwa składniki potencjalnie aktywne, występujące w codziennie spożywanych produktach nie ma żadnych witamin i wspomagaczy. Konsultowałam jego skład ze znajomą farmaceutką - nie ma tu żadnych składników aktywnie wpływających na płodność a i kwas foliowy w za małej dawce niż zalecane 400 jednostek. Jest to supelement diety, żaden lek. Evi dzidzia Twoja jest sukcesem ale nic nie wskazuje na to, aby to infolic przyczynił się do tego szczęścia. Brałaś CLO i progesteron - to raczej one pomogły :) Choć podejrzewam, że to akurat nie ma dla Ciebie znaczenia co zaskutkowało, ważne że się udało. Infolic może działać na zasadzie placebo, które jak wiemy czasami ma naprawdę dużą skuteczność. Wiara czyni cuda :)

moze iczozord ma racje, poprstu Evi uwierzyla w to ze on naprawde dziala i jej pomoze i tak sie stało :) blondi pewnie ze lepiej razem, i masz racje jak dzis wieczorem będzie gin to jedz do niego, i domyslam sie ze przezywasz teraz ogromny stres wiec moze sie on odbic na @ , przynajmniej u mnie sie tak dzieje...

Albo pomogło coś innego :) Albo nic nie pomogło tylko po prostu udałoby się i tak. Nie dojdziemy do tego, zresztą teraz nie ma to już znaczenia bo dzidzia jest :) Piszę te informacje raczej dla przyszłych potencjalnie stosujących, żebyśmy były świadome.

czy któraś z Was bierze oeparol i clo? lekarz zasugerował że clo powinno pomóc na śluz płodny bo szału u mnie z tym nie ma, ale brałam dwa ostatnie sykle wiesiołek i nie zauważyłam żadnej poprawy i teraz kupiłam oeparol, może on coś pomoże ? pomógł którejś z Was?

maomi clo to raczej nie wpływa na sluz, a moze tego wiesiolka bralas za malo? a o oeparolu słyszalam ale to chyba droga sprawa jest, a czy pomaga to nie wiem bo ja biore wiesiołka

Maomi a jeśli tez mam ta nadżerkę to oni mi to w tym szpitalu by zrobili od razu czy jednak będą mnie zatrzymywać na dłużej w szpitalu? Pytam bo nie wiem jak to z tym jest.. Blondyneczka no myślę ze tak będzie najlepiej żeby dzis jechać bo tak jak maomi pisze to prędzej zesiwieje od tego wszystkiego. I cieszy mnie fakt ze maz będzie ze mną i ze on tez pójdzie do lekarza. Także w środę od rana będziemy na nogach bno najpierw jedziemy do jego lekarza a potem ze mną do szpitala..

Gość zamyslona_myszzka
Czesc dziewczyny . Jestem tu nowa ale mysle ze moje obawy sa jak najbardziej w temacie. O toz przez ostatnie 5 miesiecy od odstwienia tabletek mialam cykle jak w zegarku co 28 dni. Ostatni tylko spoznil sie o 4 dni ale mialam bardzo nerwowy miesiac. I teraz kochalismy sie z mezem 12 , 13 i 14 dc stosunkami pelnymi, Natomiast 16 i 18dc byly to juz niepelne stosunki jednak maz duze ilosci zaraz po wytrysku przeniosl mi na palcach tam. Moje pytanie wyglada nastepujaco. W pt rano po przebudzeniu bardzo kluly mnie jajniki, bolalo podbrzusze i w krzyzu. Taki stan trwal okolo godziny i wszystko minelo. Bol i cmienie w podbrzuszu powrocilo wczoraj a dzis tez jest nieciekawie, Boli podbrusze i bol ciagnei az do pachwin i nog oraz krzyz. Tak jak bym miala zaraz dostac okres lub go juz miala a to dopiero 20 dc. Co o tym myslicie ? Nie chce sie niepotrzebnie nakrecac :(

blondi moja kuzynka miała laserowo wypalaną nadżerkę i tega samego dnia wyszła ze szpitala, a lekarz kazał jej się natychmiast zgłosić bo na urlop się wybierał i chciał jej tą nadżerkę wypalić zanim pójdzie na wolne :) a ona też myślała że ma raka i jakaś operacja ją czeka :) bądź dobrej myśli :) sądzę że gdybyś miała coś bardzo poważnego to kazałby Ci przyjść na wizytę i omówił z Tobą wyniki i opcje leczenia :) głowa do góry :) blondyneczko wiesiołka brałam 3x2 tbl codziennie od 1 dc do owulacji czyli ok 20dni i nic... a oeparol kupiłam za 19.99zł w promocji więc tyle samo co wiesiołek :) tylko jego się bierze według ulotki 2x1 tbl. może po trzech cyklach z wiesiołkiem i oeparolem jakiś efekt będzie... zamyslona witaj :) niestety Ci nie pomogę bo nigdy nie byłam w ciąży ale pewnie dziewczyny coś Ci podpowiedzą :)

Gość zamyslona_myszzka
Licze na to i bede bardzo wdzieczna :) Ja juz mam synka ale w pierwszej ciazy nie mialam zadnych objawow gdyby nie test dodatni nie wiedzialabym wogole ze jestem w ciazy.

maomi to faktycznie dziwne ze ten wiesiolek nie daje efektow bo ja biore 2 tabletki dziennie wiec w porównaniu z Toba to malo... moze Tobie ten oeparol pomoze :) zamyslona Twoje objawy moga wskazywac na wczesna ciaze ale nie musza... wiec lepiej sie nie nakrecac i czekac do terminu @ blondi jesli to nadzerka to szybko Cie wypuszcza:) i fakt ze gdyby to bylo naprawde cos powaznego to nie czekał by tygodnia tylko odrazu skierował do szpitala:)

To chyba nie warto inwestować ten inofolic z tego co piszecie bo to nie jest takie tanie wcale. Obecnie będę brała dalej bromek wiec nie będę narazie brała tab dodatkowych jeszcze. Evi wydaje mi się ze bardziej clo ci pomogło żeby zajsc ale kto wie. Blondi to ważne ze mąż będzie z tobą i w końcu się przesada dobrze mieć kogoś kto potrafi nas zrozumieć w wesprzeć :)

Gość Evi1705
ej dziewczyny bez przesady ja nie myślę że infoloic pomógł mi zajść w ciąże hihi można poczytać na wielu forach że to wspomaga pracę u kobiet pco i ja widziałam różnice w swoim organizmie ale na zajście to zdecydowanie pomogło clo i tutaj nie ma dyskusji żadnej. Nawet wcześniej na tamtym forum pisałam jak się czuje po inofolicu i było zupełnie inaczej bo nie czułam bólu brzucha ani jajników o wiele lepiej znosiłam @ i ogólnie lepiej się czułam i to wszystko po prostu :)

Maomi dziekuje za odpowiedz.. No a po takim wypaleniu to trzeba jakieś dni w domu siedzieć czy będę mogła normalnie do pracy na drugi dzien iść? Blondyneczko wiesz moj gin do mnie dzwonił w ostatnia środę wieczorem i mówił e mam po to przyjechać i do szpitala i mówił ze na drugi dzien miałam przyjechać ale nie mogłam bo autyo było u mechanika dzis rano odebrała i dzis podjade po to skierowanie jak on będzie jeszcze wieczorem a do szpitala pojade w środę bo tak dostalam wolne.. Agnieszka no z mężem będzie o wiele łatwiej i cieszę sie ze on tez pójdzie sie przebadać w końcu.

blodni ja wszystko pamietam co pisalas:) ale gdyby sytuacja byla az tak bardzo krytyczna to nie zgodzil by sie na przesuniecie terminu tylko powiedzial ze trzeba cos wymyslic i juz... wiec głowy do góry bo moze faktycznie to tylko nadzerka:)

Maomi ja brałam wiesiołek i też nie zauważyłam poprawy śluzu. Tylko że ja się wtedy bardzo stresowałam i napinałam podczas starań i może mój stres spowodował brak widocznych efektów? trudno powiedzieć. W każdym razie śluzu nie zauważyłam. Pojawił się dopiero jak się naprawdę zrelaksowałam i odpuściłam trochę (wymagało to czasu...).

Gość kasik929
Jeszcze Aga @ nie ma ale mysle ze dzis to tylko kwestia czssu :(

Blondyneczka dziekuje. Moze tak, obys miała racje.. A jeśli usunąć mi ta nadrzerke (o ile ją mam) to na drugi dzien będę moghla iść juz normalnie do pracy? Czy jak sprawa moze wyglądać? No i czy takie usuwanie boli?

blondi moja kolezanka miala wypalana nadzerke i nie mowila ze jakos wolne miala po zabiegu, nast dnia chyba poszla normalnie do pracy, brzuch ją chyba bolał jak na okres ale dokladnie nie pamietam jak ona sie czula... a co do zabiegu to chyba w znieczuleniu miejscowym robią ale tego tez dokladnie nie pamietam ale ona specjalnie nie narzekala ze bylo źle...

blondi moja kuzynka miała ten dzień wolny ale dobrze się czuła i następnego dnia poszła do pracy normalnie :) co do wiesiołka to ja się nie spinam z ciążą, mam na szczęście ten etap za sobą :) może po tabletkach anty jeszcze mi się nie wyregulował organizm, chociaż minęło już 8 miesięcy odkąd odstawiłam, ale brałam je ciągle przez 10 lat więc kto wie :) zobaczymy co będzie :) jak nie to będę robić badania w lipcu i może wtedy się dowiem czemu jest tak a nie inaczej :) w tym cyklu zapomniałam nawet testy owu robić :) jak się nie uda zajść do wakacji to polecę gdzieś na wczasy więc nie ma tego złego :)

Dziewczyny dziekuje za odpowiedzi ale nie wiem co mnie czeka i dzis sie nie dowiem bo mojego gin dzis nie złapie bo sobie szybciej skończył także jutro juz na pewno cos sie dowiem..

Gość kamilusia122
Zamyslona zaczekaj jeszcze kilka dni i zrób beta hcg. Całkiem możliwe ze to TO. Ja niedawno tez się pytałam tu na forum bo nie byłam pewna a miałam tak samo jak ty. Czułam jeden jajnik a za dwa dni ból jak na okres. Poczytaj sobie cofnij sobie kilka stron wstecz. Oczywiście jestem w ciąży :-)

Gość gość
Dziewczyny ratujcie, pisałam do was nie dawno że jestem we wczesnej ciazy, ze gin widział tylko maleńki pecherzyk ciazowy a od wczoraj mam sluz podbarwiony na brązowo i szyjka mi sie chyba otwiera :( co to moze oznaczac, czy mam sie nastawiac na najgorsze, jestem zalamana :(