Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaczynam przygode z clo cd.

Polecane posty

Gość gość
Unis ja tez pisałam ze trójki dały nam w kość:( a tu 2 jeszcze w przed nami i chyba powoli idą bo strasznie się slini i pcha palce do buzi i juz sie boje :( Moja tez potrafi zrobić taki syf że głowa mała..co trochę ogarnę to na nowo. Zazwyczaj co akurat sprzatam to dla niej robi się atrakcyjne i akurat tym musi się bawić i na nowo rozwalac :P Przytulasek też się zrobił. Potrafi nieraz z godzinę ciągiem siedzieć i się tulić ❤️

Gość Unis30
Domi godzinę może nie siedzi, ale z pół czasami się uda, szczególnie po drzemie albo jak się stęskni :) Pochwalicie się swoimi Skarbami :) Ja też postaram się coś wrzucić na e maila. A nie wiecie co u Dorvi słychać?

Gość gość
dziewczyny obiecałam że nie kupię klamotów Julce ale dorwałam dzisiaj duplo i wzięłam jej pod choinkę. Dostała na roczek ciuchcię duplo i męczy ją i widzę że lubi klockami się bawić i tymi i drewnianymi :) Także tego... jak widać u mnie święta bez zabawki to nie święta :D i co więcej ! już spakowane w papier :D to nic że mamy dopiero połowę listopada.. Unis coś tam może podeślę zaraz , jak mam coś na telefonie ;) Co u Dorci - nie wiem. Widzę tylko na fb, że Zosia rośnie jak na drożdżach :)

Gość gość
Unis śliczna z Was rodzinka :) Wojtuś cudny :)

Gość gość
Tak w ogóle to tak na gorze to pisałam ja -Dominika :) nie pamiętam hasła bo mi mąż pokasowal logowania ;) Ja w piątek będę miała zdjęcia rodzinne jeszcze z września to Wam coś podeślę. Bo niestety sami nie robimy sobie zdjęć wspólnych :(

Gość gość
Ale 2 mogę wam przesłać bo wysłała mi na pocztę:)

Gość Unis30
Domi na poczcie nic nie ma Twojego... albo jeszcze nie wysłałaś albo nie doszło nic....

Gość gość
No właśnie z telefonu nie chce mi się wysłać:/ może spróbuję później z kompa. Ale te rodzinne Wam pokaże bo może mają mniejszy rozmiar i pójdą

Gość gość
zerknęłam na maila, fajne te Wasze dzieciaczki :D ale rosną nasze szkraby :D jeszcze trochę i pójdą do szkoły :D ja jutro wrzucę zdjęcia :) jutro mam wizytę u lekarza, zobaczę jak mała rośnie, a teraz ja przeziębiona, małemu idą zęby, na noc daje mu przeciwbólowy syrop, żeby spał spokojnie, strasznie marudny, bidulek. Kupiłam mu dzisiaj w aptece Multi Sanostol, witamina w syropie, smaczna, słodka i gęsta, smakuje mu to przynajmniej przez zimę troszkę go nawitaminizuję :) :) można go podawać od roku życia więc polecam :) merci

Gość gość
Merci to daj znać co tam u malutkiej :) a Tobie zdrówka! Widzę że cała nasza trójka przeżywa ząbki :( biedne małe misie :( Domi

Gość gość
wyslalam zdjecia Miska :) a ja po wizycie, mała już główką w dół się ułożyła, waży 1 kg, ale nereczki znów ma powiększone, ale lekarz kazał się nie martwić, bo po porodzie zazwyczaj wszystko znika, mam nadzieję, że wszystko będzie ok :) merci

Gość gość
To już poważna kilogramowa dziewczyna :D :) ledwo się obejrzycie i mała będzie z wami :)

Gość gość
Merci dobrze, że wszystko u dzidziusia ok :) Jak gin mowi żebyś się nie martwią to się nie martw :) Myslisz robić jakas sesje brzuszkową? A Michaś to duży chłopak ;) Rośnie przystojniak:) Domi a Julcia też slicznotka. Te oczy ciemne będą łamać serca :) Super ma te zdjęcie jak sama idzie w kurtce i czapie:)

Gość gość
Ja zawsze powtarzam że dzieci nam się udały dziewczyny :) tyle czekalysmy i mamy śliczne i zdrowe i cudowne dzieciątka :)

Gość gość
oj tak dziewczynki, doczekałyśmy się dzieciątek to teraz niech rosną zdrowo i szczęśliwe :) sesji brzuszkowej nie robię, trochę żałuję, ale u mnie nie ma takiego fotografa :( a jechac gdzieś dalej mi się nie chce :D na początku grudnia idziemy na zdjęcia świąteczne, jedno zrobimy sobie rodzinne, więc wystarczy :) jak u Was z pogodą? bo ja czekam na śnieg :) :) merci

Gość gość
Merci u nas fatalna pogoda. W nocy leżał śnieg rano już nie było :) ogólnie plucha,zimno aj niemiło. Ja jadę w pt na świąteczne zdjęcia ale tylko Julci. Bo męża i tak nie ma wiecznie,zresztą on na tle w studio nie jest chętny :P Dzisiaj byłyśmy u fryzjera podciac grzywkę. Na szczęście mala była grzeczna bo były do siedzenia takie samochody i bardzo jej się podobało :)

Gość gość
A tak w ogóle to ja tez zaluje że nie byłam na brzuszkowej sesji :( piękna pamiątka..zresztą i nawet nie mam zdjęć prawie z brzuszkiem :( Domi

Gość Unis30
Domi Wojtuś też wczoraj był u fryzjera :)

Gość gość
Unis my byłyśmy pierwszy raz i to chyba ja bardziej bylam zestresowana jak Jula ;) Dziewczyny druga noc z rzędu kiepska :( wstaje i siedzi :( nie da zajrzeć do buźki ale ona tak sie zachowuje przy zębach. Jeszcze tyle je w nocy ...

Gość Unis30
Domi jak często Ci je w nocy? Mi teraz Wojtuś coraz częściej nie je w nocy tj je jak mu żeby idą a tak to nie. Ale ja go oduczałam 4 miesiące.... on jadł 2 razy w nocy po 160ml. Pierw ograniczyła mu ilość do 120, potem do 100. A potem było coraz mniej mleka w mleku :) i tym sposobem dosliśmy do jednego karmienia 100 z 1 miarki:) Teresa już nie chce jeść. Może spróbuj tą metodę. Ale tutaj dodam że Wojtek o 19 je cała kromke chleba (bez skórek) a o 19.40 wypija 190ml mleka z kleikiem. Rano o 5.45 dostaje 190ml mleka z kleikiem.

Gość UNIS30
Domi, ale to że Wojtuś nie je to nie znaczy, że nie wstaje do niego. Na noc ok 4 razy muszę wstać tj przykryć, smoczek dać czy wyjąć nogę ze szczebelkow. A standard od 4 wziąść do nas do łóżka- wiesz do mamusi przytulić się:) Czasami całą noc prześpi u siebie, ale tylko sporadycznie

Gość gość
Unis przy zębach potrafi zjeść nawet 4x w nocy :O a normalnie je ok. 1 i później koło 5 ... Próbowałam z nią i te kleiki i kaszki i nic jej nie podchodzi :( Co do spania to tez ja biorę do nas.. tak wtedy się wtuli i sobie śpimy :) Bylysmy na zdjęciach,modelka bez humoru :P Merci a u Was jak tam?

Gość gość
hej, a u nas ok :) zabralam sie za wicie gniazda :) :) trochę przemeblowalismy pokoj, ciuszki szykuje, zamowilam nowy materacyk do kolyski, a teraz szukam prezentow pod choinke :) zastanawiam sie jak bedzie w tym roku choinka wygladala po spotkaniu z Michasiem haha, bo w zeszlym roku raz lezala na podlodze, z pobitymi babkami :) w tym roku pewnie bedzie podobnie :D Michasiowi na noc tez daje mleko z kleikiem, jakos tak juz z przyzwyczajenia :) dzisiaj spal do 7.20, co zdaża się baaaardzo rzadko :) Domi - jakie zdjęcia robiliście? już takie świateczne? koniecznie pochwal się jak juz będziesz miała :) teraz rozpoczyna się najpiękniejszy okres w całym roku, jarmarki świąteczne, lampki na ulicach, żeby tylko zima była fajna :) i śniegu trochę posypało :) Hania w brzuchu tak szaleje, że nie wiem kiedy śpi, w nocy też się tłucze w brzuchu :D merci

Gość gość
To wspaniałe chwilę u Ciebie Merci :) szykowanie,ukladanie itd :D Ja tak jak mówiłam prezenty dla Julki mam :) spakowane -czekają ;) Merci żeby Hani tak nie zostało jak wyjdzie z brzuszka że i w nocy szaleństwa i w dzien :P My wlasnie wróciliśmy że spacerku,fajna pogoda dzisiaj Merci tak bylysmy na świątecznej sesji. Jak będę miała to coś podrzucę :) w tamtym roku jak byliśmy to była taka malutka,a tu taka pannica już:D

Gość Unis30
Merci żeby ta Twoja kobietka nie była taka rozszalała po porodzie...... Ja i Domi wiemy co to znaczy mieć "r****iwe" dziecko :) Merci a jak Michaś reaguje na rosnący brzuch? No i na myśl o siostrze? Domi to faktycznie dużo Ci je. W tym tygodniu Wojtuś jadł tylko raz i spał w miarę dobrze, ale na razie zęby mu nie idą. Jeszcze tylko jedna 4 nam została u góry. Co do mleka to teraz najlepiej Wojtusiowi smakuje Bebiko 3R czyli właśnie z kleikiem. Jak je sie zrobi to tego kleiku nie czuć (jest dalej płynne, smoczek mam normalny- ten co do zwykłego mleka) dopiero jak postoi to robi się gęste. Mysle ze taki sam efekt jest tez w żołądku. Spróbuj może podpasuje Julci. Teraz to Wojtuś pije mleko tylko przed spaniem i zaraz po wstaniu. W dzień apetyt mu dopisuje i je normalne jedzenie. Choć jak mu idą zęby to tylko mleko.... ehhh

Gość gość
Unis muszę może kupić takie na próbę :) dzięki za info :) ona nie umie pić z butelki ze smoczkiem do kaszek i nie chce . Łyżką też nie chcę jeść także ciężki temat z tym. A te mleko dajesz normalnym smoczkiem jak mleko bez kleiku? Oj tak *****iwe dziecko to mam. Usiedzieć na pupie? A co to takiego ... :P chyba że się poprzytulac. Ale jak wpadnie w szał to masakra :D i jeszcze nauczyła się biegać i nie wyrabia czasem na zakrętach :(

Gość gość
Ok sorki widzę że napisałaś o smoczku :) Co do apetytu to dzisiaj nie chce nic jesc prócz mleka i paluszkow.. :(

Gość gość
a Michas nie jest swiadom ciazy :D mowie mu o Hani, ze bedzie starszym bratem ale nie jest niczego raczej swiadomy :D brzucha rosnacego nie zauwaza :D dopiero sie zacznie jak Hania bedzie z nami .... :D ojj tez tak mysle ze bedzie Hania *****iwa, Michas wstaje tak jak w brzuchu, ranny ptaszek, a ta szaleje cala noc, strach sie bac :D Beatka - co u Ciebie? Lusia, Mantar, Edka - zaglądacie tu czasami? merci

Gość gość
Dziewczynki wysłałam wam 2 zdjecia co mam z fb Julki z sesji :) Unis wczoraj kupilam to mleko ale próba podania się nie udała. Chyba spróbuję jak jakiś ząbek już wyjdzie. Bo wczoraj nawet normalnego nie chciala na noc :(

Gość gość
Domi - zdjęcia cudne :) taka mała świąteczna wróżka :) piękne zdjęcia, Jula to śliczna dziewczynka, ojj będzie miała powodzenie :D już się mama bój ! :D merci