Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana narzeczona

Mój facet mnie zdradza...

Polecane posty

Gość zdenerwowana narzeczona

jestem zalamana, wciekla, wk****ona. To juz nie o to chodzi, ze oszukal, oklamal, ale ze jest p*********m tchorzem. 7 lat zwiazku za nami, w tym rok jestesmy zareczeni, zostawilam do c***a dobra prace za granica, przyjechalam by z nim byc, by k***a naprawic to co wczesniej sie psulo. Niestety nasz zwiazek idealny nie byl. dzis wiem, ze powinnam gnoja kopnac w dupsko juz dawno temu, ale nie. Bo ja zakochana, on mnie kocha (hahahahaha), bedziemy szczesliwi. Jestem w stanie zniesc wiele, bo znioslam nasze rozstanie 4 lata temu, to ze sobie znalzl inna. Ok, tez sobie nie zalowalam wtedy, ale teraz uwazam, ze to przegiecie. Mialam mozliwosc awansu, mialam fajne mieszkanie tanie za granica, fajna prace wszystko k***a rzucilam i po co? Po to zeby teraz s*******a sledzic. Zaparlam sie i powiedzialam, ze udowodnie c*****i zdrade. Oklamal mnie 2 tygodnie temu, wiem ze sie spotkal z pewna kobieta i wiem ze ma teraz znowu zamiar to zrobic. Jestem w miescie w ktorym sie jutro z nia spotka, chocbym miala k***a cale miasto przetrzepac znajde go, znajde i rzuce mu tym pierscionkiem w parszywy ryj. Jeszcze moglabym zrozumiec jakby powiedzial jak czlowiek ze sie chce jednak rozstac, przeplakalabym przebolala, ale takie podchody? Po 7 latach on mnie bezczelnie oklamuje, teraz wylacza telefon i ma zamiar jak niedojrzaly pajac udawac ze nie istnieje? Nie. Nie pozwole na takie gierki. Sorry musialam sie wygadac

Gość gośćona26
wspólczuje ale jak zdradza to juz NIE JEST TWOJ FACET!!!! znajdz skurczybyka i zabij powodzenia :)

Gość gość
Podziwiam twoja determinacje i trzymam kciuki ze go znajdziesz na gorącym uczynku. Ja bym postapila tak samo jeszcze bym mu w gębę dala i twarz podrapała żeby miał nauczkę ;)

Gość gość
Moja żona jest córką MacGyver'a. Potrafi z "niczego" zrobić i obiad i awanturę.

Gość gość1111
A ile masz lat?? Niestety bardzo szkoda tych 7 lat....., źle zainwestowany czas!!!

Odpuść. To nic nie da, jeszcze bardziej się zdenerwujesz. Tylko na filmach lanie z liścia robi właściwy efekt. Facet nie jest tego gestu wart. Zdradza cię, a ty jeszcze za nim gonisz i chcesz mu to udowodnić ? Żałosne.

Wybacz ale sama jesteś sobie poniekąd winna.Facet już raz Cię oszukał a Ty do niego wróciłaś.Myślałaś,że się zmieni to masz.