Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię kobiet decydujących się na dziecko po 30, cesarek na życzenie oraz

Polecane posty

Gość gość

karmienia sztucznym mlekiem bo temat laktacji był za ciężki do przebrnięcia (chęci i jeszcze raz chęci + wiedza i prawie każda jest w stanie wykarmić). To taki skrajny egoizm naszych czasów, że w ogóle nie chce mi się z takimi osobami rozmawiać ani mieć cokolwiek do czynienia.

Gość gość
Twoja sprawa możesz nie lubić mam to gdzieś

Gość gość
A ciebie ktoś lubi? ?

Gość gość
Ja nie lubie ćwierć mózgów twierdzacych że 30l jest za stara na dziecko natomiast w innym temacie twierdza ze rodzaca 20latka to patologia.

Gość gość
a co ci zrobiły matki po trzydziestce,od tego,żeby wykluczyć ryzyko chorób są badania genetyczne przed zajściem w ciąże na Zachodzie w tym wieku obowiązkowe,więc takie dziecko może być zdrowsze niż młodej matki,która myśli,że jest okazem zdrowia

Gość gość
a ja nie lubię takich pustych kobiet... skąd wiesz, że kobieta, która urodziła po 30 właśnie wtedy zdecydowała się na dziecko? nie pomyślałaś, że część z nich czekała na dziecko kilka lat?

Gość gość
ha ha ha a ja mam 40 lat i dzidzie i twoja opinie mam w dupsku, moze pilnuj swojego zycia a przede wszystkim postaraj sie o to zeby jednak inni ciebie lubili bo jeszcze kawal zycia przed toba a z taka mentalnoscia zawsze bedziesz samotna

Gość gość
i mozesz mnie nie lubic mam to w d***e :D i tak nie bede karmila piersia a twoje zdanie mnie obchodzi tyle co zeszloroczny śnieg :D :D

Gość gość
to sobie nie lub , ja nie lubie krakersow i co w zwiazku z tym????