Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaNoxelia

Byłam dziś z Majką na placu zabaw dla psów...

Polecane posty

Gość gość
i nadal uważasz, ze kciuk nie jest żałosna? przecież to jest chamstwo, michał wyrażnie powiedział, ze nie chce jej znać, a ta na siłę chciała wepchać się na spotkanie, tutaj wychodzi tez desperacja i natarczywość kciuka, żałosne :D nox nawet nie wiesz jak ja teraz ośmieszyłaś haha

Na kafe nie mają innej miary człowieka niż wygląd. Nikt ze znajomych mi nie powiedział nigdy, ze brzydka jestem albo że utyłam za to tutaj mogę się tego naczytać od groma. I nie liczcie na to, ze będę tutaj siedzieć... odechciało mi się...

Ania spotyka się ze mną od dwóch lat. Mimo kłótni. Z kaką spotkam się niebawem. Z jedną dziewczyną z bieszczada spotkanie jednorazowe mamy za soba. Opisuje? Opis jest dłuższy, ja stwierdzam, że z nim mam kontakt. Bo się ciesze, że TYLE się zmieniło i przejrzał na oczy. :) Teraz jeszcze tylko staniemy oko w oko. Dość wirtualnych przyjaźni.

Z Michałem rozmawiałam... Ania kiedy to było? tydzień temu? Nawet nam zdjęcia wysłał:) Też jest ok, odkąd nie bywa na kafe, ani on ani ja. Ma zapewne uraz, ale wolał topór zakopać.

Gość gość
"I nie liczcie na to, ze będę tutaj siedzieć... odechciało mi się... " x CODZIENNIE tak piszesz kretynko, od kilku miechów :D a mimo to nadal napiertalasz :D

Gość gość
😭:o😭 Ja chcę glanka i ryżowy krążek 😭:o😭

Nie zamierzam nikogo skłócać, trollu. Nie mierz wszystkich swoją miarą... że gadają to wiem i na pewno mi to nie przeszkadza, bo niby dlaczego? ja też z wieloma osobami gadam i Maryś mi się nie wpieprza, to wzajemne.

No chyba z tydzień temu... z nami obiema normalnie gadał, za to wielkie propsy ma. Gdyby nie to, ze ma rodzine i jest udupiony to byśmy piwo wypili na pewno. W trójke.

menatalność gimbazy. moze mamy się rzucić do gardeł bo ja rozmawiam z kimś, z kim Ania ma kosę?:D dobre sobie

Gość gość
ohhoho, teraz taka nie zwracająca uwagę na wygląd jesteś? teraz? :D skoro nie masz kompleksów to dlaczego ciągle usilnie starasz się udowodnić to, że jesteś lepsza od innych w każdej kwesti? to mówi samo za siebie. kompleksy kompleksami, ale po c***ja krytykujesz wygląd innych, tępa szloro? :O i to jeszcze 100 razy ładniejsze dziewczyny/kobiety od siebie? tam gdzie temat o jakiejś ładnej lasce tam oczywiśce zawsze te twoje nudne piertolenie o tym jak to ona zwykła, brzydka itd. a ty oczywiście "wyjątkowa" i "ładna" (hahaha) :D tego nie da się wytłumaczyć w inny sposób jak tylko kompleksami i zazdrością

bo odkąd nie ma kafe między nami wszysto się zmienia. tylko hejt kafeteryjnyy stanął w pewnym momencie i nic nie wie, bo wszystko toczy się poza tym szajsem. i jeden ss nadal manipuluje.

Gość gość
kciukiem przecież nawet od vodki jest ładniejsza i zgrabniejsza buahahaha

Gość gość
noxelia głupia kur/wa tępa heterocwelówa pokazująca od/byt i kaczpę z marchewą na SU, oby ten twój wit-heterocwel dręczący zwierzęta zdechł na raka a później ty heterodziwo 🖐️

co trzeba mieć między uszami, żeby zapisywać jakieś screeny i to powielac. masz jakieś życie dziewczyno? Ja w pobranych mam powieści, sztukę, fiszki i wszelkie takie, a nie k***a screeny dot dziewczyny, której nigdy nie spotkasz!

Gość gość
śmiać mi się zawsze chciało jak kiedyś kciuk pisała, że jest ładniejsza od lookrecji, vodki, lady love, kafeteris (czy jak jej tam było) i innych ładnych dziewczyn. przecież ona przy nich to maszkara do potęgi :O

Oni w pobranych mają foty i screeny z kafe :D Ogólnie fajnie by było, gdyby nie to, ze kaka niepotrzebnie sobie mnie obrzydził, ss niewiadomo co w ogóle... to dawno byśmy piwo wypili, poklepali się po plecach i pogadali, byłby mega zjazd. Niestety zawsze coś musi się spieprzyć, życie.

Gość gość
tak, tak, piertol dalej :D twoje beblanie można sobie wsadzić, jesteś najmniej wiarygodna ze wszystkich. tak samo jak ostatnio piertoliłaś wtedy, ze to niby michał do ciebie pierwszy napisał, a to ty pierwsza do niego napisałaś i skamlałaś o kontakt :D zawsze wszystko przekręcisz

Gość gość
ss niewiadomo co w ogóle-------- i wszystko jasne, obie kłamia z tym ssem jak z nut hahaha

No tak, waszym zdaniem jeśli dziewczyna nie jest perfekcyjna, wychudzona i mega piękna to powinna siedzieć zamknięta w chacie i tonąć w kompleksach, nienawidzić siebie :D jesteście żałośni :D Powiem wam, ze szkoda życia. A jak się z Marysią dobierzemy to jesteśmy miss świata i nikt tego nie zmieni :D

Gość gość
noxa co jak co, ale pamiętam, że akurat z ss-em miałaś dobry kontakt, podobnie razem filozofowaliście, podobnie postrzegaliście duchowość, te wiersze z azagortha (czy jak tam) itd. a teraz dajesz się zmanipulować kciukiem, która zawsze będzie po nim jechała, bo jako jeden z nielicznych miał odwagę napisać co o niej sądzi

O esu nie ośmieszyłam jej, k***a my takie rzeczy na luzie robimy. Ja też miałam Kace wyskoczyć zza szafy, ale przypuszczam, że nie będzie mi się chciało z tego względu, ze znowu będę to przeżywać i wolę dać sobie spokój. Marych ma inny charakter jest odważniejsza i nie boi się ludzi, czego czasem jej zazdroszcze.

Gość gość
własnie a co u kafeteris? ona była mega fajna bardzo ją lubiłam

Gość gość
knotek

AnnaNoxelia, ile jeszcze zamierzasz czasu chować głowę w piasek, i udawać że nie widziałaś zdjęcia które zdemaskowało Twoje zaburzenie seksualne?

Gość sobotni pomarańczek
Kciukiem, a proszę powiedz, jak to w końcu było z Witem i biciem Noxy oraz zwierząt? Czy już teraz Wit jest cacy i nie napiszesz? :o

Gość widz tego cyrku
gość dziś no właśnie nie będziesz komentował - bo nie znasz wszystkich jej akcji, a prawda jest taka, że ona przegięła wiele razy. x Zapewne nie znam. Kiedyś napisałem, że nigdy, przenigdy nie powierzyłbym ŻADNEJ OSOBIE z bieszczadzkiego, żadnej mojej prywatnej sprawy, bo jestem pewien, że by to zostało użyte na Kafe. I o Kciuku. TAK przegięła wiele razy. Coś niecoś widziałem. Przecież nie mówię, że nie jest winna. Ktoś tu przed chwilą napisał, że (chyba to dotyczyło kaki), że ten to też chyba mocno niestabilny emocjonalnie. Wszyscy, którzy tak mocno weszli w te relacje bieszczadzko-życiowe, są dość niestabilni emocjonalnie. I wszyscy mniej lub bardziej robią głupstwa i brzydkie rzeczy.

Gość gość
hahaha ona dalej o kace pisze japiertole :D