Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaNoxelia

Byłam dziś z Majką na placu zabaw dla psów...

Polecane posty

Kaki tu nie ma, jeśli jest, to wpisze sobie choćby w orange ''kakalaken'', Michała też nie ma, ma sporo ostatnio zajęć i pracuje poza PL. Ania bywa, mnie tu też nie ma-chyba, że podczytuje, bo jakiś babol namiętnie śle mi linki na kafe. Jeden SS się ostał. hahaha.

Gość gość
ale ten debil barłoś (bo zakładam że to on, tylko on miał takiego piertolca na punkcie bieszczadzkich ludzi) bedzie dalej wmawiał wszystkim że cała ekipa tu siedzi, on ciągle marzy o powrocie bieszczadzkiego topa, od całego tego czasu nic nie robi tylko pisze o noxie kxciuku kace kellerze ssie ciągle od lat to samo

Barłoś normalny nie jest. A ja zawsze chciałam mieć psychofana:D Nie zapomnę tych jego sapań w słuchawce, tych pisków, dziwnych dźwięków, tego belkotu pijackiego ( przy tym ostatnim to zawsze myślałam, że to kaka, bo k***wsko mają do siebie głos podobny:D) I jego numer był pierwszym,który podałam na policji;]

Gość gość
hahahaha kciuk sie nigdy nie zmieni :D nawet teraz mimo że twierdzi że dobrze jej sie rozmawia z kaką musi mu dopiertolić jak teraz z tym pijackim bełkotem, niby niewinnie a każdy wie o co chodzi ;)albo w nocy noxie delikatnie dawała prztyczki w nos :D i cały czas sie wywyższa że co to ona nie jest... dlatego własnie tmj pisała że kciuk jest najbardziej fałszywą osobą jaką kiedykolwiek poznała

Jaki prztczek? Nie sądze,. by kaka czuł się urażony tym, że ma podobny głos do Barłosia, tego się nie wybiera. A wybacz tembru po sapaniu nie wychwycę, a Barłoś mówił cokolwiek tylko jak się naprał jabcokiem. A z Anką mnie nie skłócaj, bo to syzyfowa praca;) Ona dzierży mój ciężki humor codziennie;]

Gość gość
nie udawaj kciuk :D ty chcesz tu wszystkim dosrać a z siebie zrobić świętą, dowalasz kace cały czas, to sie zdecyduj czy mają podobne głosy czy pijackie bełkoty? bo to różnica

Gość gość
hahahhaa teraz insynuuje że kaka sapie jak z nią rozmawia :D hahaha zaraz mu screeny wyśle :D

tu pies pogrzebany, ze cep przekazu nie zrozumie... mam pisac w podpunktach? cz jak?

zawsze pod koniec strony posty się zacinają? kafe, to coraz większa szmira .:O

Gość gość
kciukiem mozna wybic oko tego bitego psa z str1

Gość gość
bleahaha kciuk ty pontonie

nie wchodzę, bo wiem co to jest. jakiś czas temu to otworzyłam na kafe i zasnąć nie mogłam. pierwszy raz nie pamiętam od kiedy musialam wziąć tabletki nasenne.

Gość gość
a kaka to chyba honoru nie ma? jak może rozmawiac z kimś kto wyzywał jego kobiete od brzydkich grubasów?

Gość gość
"ale ten debil barłoś (bo zakładam że to on, tylko on miał takiego piertolca na punkcie bieszczadzkich ludzi) bedzie dalej wmawiał wszystkim że cała ekipa tu siedzi" x dokładnie :D w końcu ktoś to zauważył oprócz mnie. skretyniały nołlajf ciągle widzi całą ekipę, nawet na innych topach o nich wspomina :D debil pewnie myśli, że skoro ktoś broni noxy to musi być zaraz michałem lub ss-em, już nawet nie wspomnę ile razy wziął mnie za np. michała... :D a prawda jest taka, że ss-a, michała, beatriczy, tmj tutaj nie ma. nie wiem czy czytają, ale wiem, ze nie piszą. natomiast reszta czasem wpada, ale też rzadko.

Gość gość
dlatego dla mnie to jest kolejna ściema kciuka

SS tu nie pisze... błagam.. nie rozwalaj mnie od rana. Jeszcze kilka mc temu bym przytakneła na to, ale od kilku dni.. ech. ...

Gość gość
ale powiedział ci że tu pisze czy sobie jak zwykle dopowiedziałaś swoje? bo tobie wierzyć na słowo to trzeba mieć poczucie humoru :D

Gość gość
przecież ten post z 09:37 to ten kretyn żmij, zarzuca jakieś wyimaginowane tchórzostwo osobom, których tu nie ma, a sam się nie loguje, żałosne w chooooy

Zagadał do mnie i wszło szydło z wora, nie jestem tu po to, by komukolwiek,. cokolwiek udowadniać, ale Anię uświadomiłam co do zacnego, duchowego Grzesia.

Gość gość
czyli znowu wymysły kciuka, jakbyś wiedziała że tu siedzi bo ci tak napisał albo wpadł to byś o tym napisała ale ty jak zwykle mącisz żeby była aferka żałosne wystarczy ssa zapytać i on inaczej sprawe przedstawia a kto jest bardziej wiarygodny to wiadomo chociaż ss to tez niezły krętacz i kłamca

Gość gość
wypiertalaj tłusta locho ze swoimi insynuacjami z doopy, nie ma najmniejszej powodu do podejrzeń żeby akurat ss tu pisał, a którego chcesz tu widzieć za wszelką cenę i mówię o pisaniu, nie o przeglądaniu (bo pewnie większość czasem zajrzy na kafe)