Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaNoxelia

Byłam dziś z Majką na placu zabaw dla psów...

Polecane posty

Gość r wojaczek
Musi być ktoś, kogo nie znam, ale kto zawładnął Mną: moim życiem, śmiercią; tą kartką

Gość gość
ona naprawde ma swoj swiat :D

Gość kiedy umrę
Pochowajcie mnie pod tym drzewem, które towarzyszyć będzie przez wieki temu, który zdołał odsłonić wszystkie zasłony, by ujrzeć moją prawdziwą twarz, który sprawił, że Miłość zaczęła nosić jego imię. x Ukryjcie nas - razem w nicości połączonych - przed obojętnością ciekawskich intruzów otoczonych gadżetami cywilizacji, o zdeformowanych wartościach i pustych sercach. x Niech ta ziemia stanie się azylem dziewiczym dla dwojga uciekinierów celebrujących bliskość ponad władzą czasu.

Gość nie wierzę w nic
Nie wierzę w nic, nie pragnę niczego na świecie, Wstręt mam do wszystkich czynów, drwię z wszelkich zapałów: Posągi moich marzeń strącam z piedestałów I zdruzgotane rzucam w niepamięci śmiecie... x A wprzód je depcę z żalu tak dzikim szaleństwem, Jak rzeźbiarz, co chciał zakląć w marmur Afrodytę, Widząc trud swój daremnym, marmury rozbite Depce, plącząc krzyk bólu z śmiechem i przekleństwem. x I jedna mi już tylko wiara pozostała: Że konieczność jest wszystkim, wola ludzka niczym - I jedno mi już tylko zostało pragnienie x Nirwany, w której istność pogrąża się cała W bezwładności, w omdleniu sennym, tajemniczym I nie czując przechodzi z wolna w nieistnienie

Gość gość
Czy ktoś w was rozwikła mą tajemnicę? Czy wiecie jakie rzeczy odwiedzały mą piczę? Pamiętacie na Youtube kolbę orzechową? Wiecie że nim chomik zjadł ją odwiedziła ona grotę mą, czekoladową? W świetle księżyca oczywiście, po wszystkim, chomik kontent był, a wielka pochwa ma różowiła się soczyście Tak apetyczne było jej oblicze, Że Glanek postanowił odwiedzić mą piczę Niestety ugrzązł i prawie, udusił się w jej grzybiczym odmęcie, Lecz pomogłam mu marchewką, wyzwoliło go poczęcie Poród chomika, to dopiero wydarzenie Majka z radośc***iszcząc parasolem w łeb dostała; jako zadośćuczynienie

las jest moim schronieniem kiedy czuję w sobie bunt staję się taka nieludzka trochę podobna do zwiędłego liścia całkiem odrzucająca i oburzająca męczą mnie ulice spojrzenia kradnące moje myśli spaliny nie pozwalają złapać tchu uciekam znów pod schronienie splątanych gałęzi szeptów wiatru śpiewu ptaków odnalazłam dom ocierając się o korony drzew tutaj pozostanę cichym wspomnieniem

Gość gość
Mhroczna Fantazja I Odkryłam pewien sposób, nocą księżycową By zarobić parę złotych, z domu nie wychodząc To me suty, wielkie cyce zwisające Dadzą mi zarobić lepiej niż w Biedronce Skaczą cyce, Majka skacze A ja znowu się rozkraczę Wypnę d**ę, wypnę cycki, Żeton skapnie, mariawicki jad mnie więcej nie dosięgnie, Wiedźma kciukiem wnet polegnie

Gość sobotni pomarańczek
lepiej pokaż mu kolaż, dopiero będzie dumny 🖐️

Gość gość
prawde mowiac to noxy wiersze lepsze niz tego poety co wklejasz :D

Gość stachura
Człowiek człowiekowi wilkiem Człowiek człowiekowi strykiem Lecz ty się nie daj zgnębić Lecz ty się nie daj spętlić x Człowiek człowiekowi szpadą Człowiek człowiekowi zdradą Lecz ty się nie daj zgładzić Lecz ty się nie daj zdradzić x Człowiek człowiekowi pumą Człowiek człowiekowi dżumą Lecz ty się nie daj pumie Lecz ty się nie daj dżumie x Człowiek człowiekowi łomem Człowiek człowiekowi gromem Lecz ty się nie daj zgłuszyć Lecz ty się nie daj skruszyć x Człowiek człowiekowi wilkiem Lecz ty się nie daj zwilczyć Człowiek człowiekowi bliźnim Z bliźnim się możesz zabliźnić

Gość gość
podszedłbym do Lenki, dałbym jej trochę jedzenia ona ostrożnie, ale ufnie weszłaby mi na rękę najpierw rzuciłbym nią o ścianę kiedy piszczałaby przeraźliwie cierpiąc jeszcze trochę bym pokopał jak piłkę, obserwując jak coraz więcej krwi wycieka z jej pyszczka i dziury po wybitym siekaczu na końcu skróciłbym cierpienia depcząc świniaka i kłując nożem :)

Gość gość
Noxelii wiersze są lepsze niż te co wkleja ta druga osoba, piszę poważnie.

Gość gość
Yhym, "lepsze" albo ktoś prowokuje albo Nox sobie słodzi :D

Gość gość
noxa ale te beznadzieje o śmierci to sobie daruj, ckliwe, nudne to i mdłe niczym z mhrocznego blogaska jakiejś gimbazjalistki :O

Gość gość
Jedyne co kciukiem mądrze nabazgrała to to, że te wszystkie bieszczadzkie są tu obecni cały czas, tyle że spod "gościa", zarówno SS, jaki i Keller czy też pan "umieram na raka", cały czas tutaj piszą. Jada po Nox z orange, bronią Nox z orange, pitolą na innych topach, ale caly czas są obecni. I pierwszi drą japy o no-life'stwie innych, braku życia poza kafe itp. a przoduje w tym Keller. Kakalaken znów sam swoje foty wkleja pisząc że niby wyciekły foty kafeteriusza, a potem udaje poszkodowanego i płacze że trolle go stalkują. Nox jest dziffką, szmata i zerem, ale przynajmniej się loguje, pomijając słodzenie sobie samej z orange. Cała pozostała reszta cały czas tu jest, ale tchórze potrafią jedynie szczurzyć z pomarańczy.

Gość gość
Nie sadze. Wskaz chociaz kilka wypowiedzi ktore paduja Ci do nich. Post-login kafeteryjczyka ktorego podejrzewasz o szczurzenie. Konlrety prosze a nie rzucanie ogolnikami.

Gość gość
Styl wypowiedzi można zmienić, choćby taki SS, na swoim nicku walił kropki i przecinki jak wariat, a na innych, które należały do niego, umiał klepac w innym stylu. Chodzi o ogólną wiedze, żaden "gość" który tu wpada z doskoku, nie zna takich szczegółów z tego bieszczadzkiego fermentu, a czasem wypływają fakty, które może znać głównie zainteresowany.

Gość gość
Takowe TU od pomaranczy nie wyplywaja. Nie rob zamieszania.

Gość gość
i jeszcze mnie jedno zastanawia i intryguje, mianowicie gość o którym się pisze "Naczelnik". To że facet jest na 100% hetero i drze łacha tymi wpisami "hetero to zero", aby podpuścić hejty nie mam najmniejszej wątpliwości. Homo w większości nie obnoszą się swoją seksualnością, a jeśli już, nie mają w sobie tyle jadu i agresji, gość pisze to ewidentnie dla beki, a sporo to łyka i wdaje się w pyskówkę. No ale ja nie o tym, a mianowicie, gość jest tu praktycznie non-stop, zna wszelkie wpadki i brudy nie tylko Noxy, ale i reszty topowych nicków, całe kafe-story, wzloty, upadki etc.. Pytanie, kto kuźwa normalny ma czas na to???

Gość gość
kciukiem wreszcie sie zalogowala hah

Największy niezalogoowany prostak stąd, to SS. Przekonałysmy się o tym obie kilkanaście dni temu, wszystkie spaśluny, warchlaki, s*******iny, to jego autorstwo. Pokazał prawdziwą twarz, płakałam ze śmiechu, jak się nareszcie wsypał, a Ania miała oczy jak Mort. Dosłownie. Szata cesarza opadła, kurtyna razem z nią.

Gość gość
gość z 9.27 pojechałes po bandzie ostro, a kciuk miała na mysli raczej ssa :D z kaką wyszło szydło z worka że ktoś podający się za żmija jego foty wstawia,były nawet screeny przez jakiś czas które kaka wrzucił poza tym nie widać żeby siedział, a jego rozpoznać pod orange potrafiłoby dziecko, a keller od dłuższego czasu siedzi w norwegii i pracuje 24h więc jak sie łatwo domysleć nie wchodzi na kafe, ka każdym topiku noxy sa max 3 lub 4 osoby i po stylu łatwo rozpoznac kto to finka- zawsze sie pojawia ni stąd barłoś/naczelnik- wiadomo że to jeden i ten sam ułom, łatwo poznać po tym że rozpiertala każdy topik o noxie tekstami o fince dece czy kace żmij, wiecznie udający że go nie ma, a poznać go po tym że pisze najinteligentniej i scott obecny na każdym topiku noxy, ostatnio zalogowany jako "znów te trolle" czy coś takiego zatem te swoje piertolenie o obecnych bieszczadzkich możesz wsadzić sobie w żopsko, bo wszyscy w miare myślący wiedzą że próbujesz nieudolnie zwrócic na nich uwage i masz na ich punkcie obsesje, no bo jak sie nazywa pisanie od paru lat ciągle o tych samych osobach, widzenie ich i wyszukiwanie gdzie sie da? OBSESJA bardziej niebezpieczna i pojepana niż choroba noxy :D

Gość gość
racja na 90% :D bo oprócz tych troli które wymieniłaś/eś jest jeszcze kilka randomowych osób i kilka pseudo gwiazdek się przewinie jak cynicki i wredne małpiszony itd. aqle poza tym pełna zgoda, chociaz ja tutaj nie widze ssa jakoś