Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaNoxelia

Byłam dziś z Majką na placu zabaw dla psów...

Polecane posty

Gość gość
"A jak się z Marysią dobierzemy to jesteśmy miss świata " x chyba miss świata wśród loch, chciałaś napisać :D albo miss chlewika :D

Ale ja nie mam żadnej spiny z Ssem ani nic do niego nie mam... dosłownie nic, bo kontakt żaden oprócz ostatnich paru wiadomości, ale napisał do wszystkich grupowo.

Gość gość
wredny małpiszon, a widziałaś fory kciuka? albo jej ex-a? :D

Gość gość
"O esu nie ośmieszyłam jej, k***a my takie rzeczy na luzie robimy." nie, mylisz pojęcia. to nie jest na luzie, to jest chamstwo. jak ktoś nie chce kogoś widzieć to trzeba to uszanować, a nie bawić się w gierki jakieś.

Gość gość
noxa z każdym postem coraz bardziej sie ośmieszasz

Gość gość
noxa jest żałosna :O jak wpadnie w tą swoją fazę, to nawet największe kretyństwo czy świństwo będzie nazywać "luzem" :O oczywiście jak potem wpadnie w dół to znowu zmieni postrzeganie świata, i tak w kółko... :O

Gość gość
Nox heterodziwo z marchewą w melipie przyznaj się że oddałaś Lamię do schroniska głupia ku/rwo bo ci kazał białoruski knur, dla którego sprzedawałaś się na su i dawałaś sobie wiązać twoje krowie wymiona. To nie jest twój facet, to jest twój ALFONS, ale to u heterozboczeńców normalne, związki oparte na przemocy, zastraszaniu i prostytucji.

Gość gość
nox robisz wielkie halo z tego powodu że ktos do ciebie nie przyjechał a kim ty kurfa jesteś? jakąś księżniczką ? jestes plebsem i idiotką, złodziejką. kto by chciał sie widziec z takim debilem jak ty? a kciuk tu nie raz opisywała jak wyglądaja wasze spotkania, pamiętam dobrze jak pisała że jesteś zawsze zarzygana i trzeba cie zbierać

Gość
Noxelia chciałam ci tylko powiedzieć że jesteś dla mnie żałosnym śmieciem. Z reguły nikogo nie obrażam, ale ty jesteś wyjątkowym pasożytem. Nienawidzę takich osób jak ty które żerują na państwie i zbijają za przeproszeniem bąki :O Wyspałaś się do 15 księżniczko? :O

Gość sobotni pomarańczek
Jak Psitalij zareagował, gdy znalazł cię po tym, jak sie znowu pocięłaś, o czym pisałaś zresztą?

Gość gość
noxa należy do sekty grzyba........

Gość sobotni pomarańczek
chyba do sekty marchwi ;)

Gość gość
good girl gone bad - s********j stąd szmato, idź na erotyczny wymyślać kolejne prowokacje, głupia dzifffko

Gość gość
noxelia odpowiedz czy to prawda że nalezysz do sekty wielkiego grzyba?

Gość gość
noxa należy do sekty grzyba, mówię wam, sang ją przewodzi i ją w to wciągnął, tacy ludzie żywią się energią innych i zyskują niebezpieczną wampirzą moc...

Gość gość
sekta grzyba ja pierd|olę :D

Nie trzeba mnie zawsze zbierać, wtedy się mi darzyło bo miałam mega dołek, ale bez przesady. No raz faktycznie u Konia spałam, ale np ostatnio to wracałam normalnie pociągiem, nim dotarłam do domu to juz trzeźwa jeszcze z Witem po żarcie szliśmy a to było już po 23 :D

Gość gość
noxe serio nie baw sie w to z sekty grzyba nie wyjdziesz już ja znam ich

Gość gość
wieeeeeeemy że u konia spałaś to było wtedy kiedy Wit wypiertolił cie z domu prawda? obie pisałyście o tym :)

Nie, to nie było wtedy. Guzik wiesz, więc się nie wypowiadaj. To było całkiem niedawno i ot tak wyszło spontanicznie.

Gość gość
a wiesz skąd wiadomo że to prawda? bo kciuk się do tego nie odnosi i pisze " to nie temat na kafe" co jest NAJWIĘKSZYM dowodem na to że wit cie bije i źle traktuje, większego dowodu nie ma poprostu

Gość
to świetnie... Nie weszłabym w ten temat gdyby cały czas nie był na 1 stronie :O Naprawdę tak bardzo interesuje was życie tej patologicznej i ociężałej umysłowo dziewczyny? :O Noxelia może załóż bloga i zostań np szafiarką? Na pewno widząc po popularności na kafe będziesz miała dużo odwiedzin, a co za tym idzie kasy

Gość gość
"Nie, to nie było wtedy" i noxa sie właśnie przyznała że wit ją wypiertolił z domu :D lol hahaha

Gość
Noxelia chciałam ci tylko powiedzieć że jesteś dla mnie żałosnym śmieciem. Z reguły nikogo nie obrażam, ale ty jesteś wyjątkowym pasożytem. Nienawidzę takich osób jak ty które żerują na państwie i zbijają za przeproszeniem bąki :O Wyspałaś się do 15 księżniczko? :O