Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joart

Dieta OXY cd

Polecane posty

Gość SzybkieZdroweOdchudzanie
Zdecydowanie polecam na odchudzanie i cellulit bardzo skuteczne, zdrowe i naturalne Zioła Tybetańskie. - "Tibetan Herbs"

Agnuska, a ja oxy wybrałam głównie ze względu na interaktywność i ten podział fazowy. To mój pierwszy raz na tej dietce, ale pojutrze kończę balance no i będę mogła już o sobie powiedzieć, że "robiłam oxy" :P. Jak na razie bardzo pozytywnie, wiem, że będę kontynuować!

Gość ulikk
heja, dołączam po majówce!!!

Dzieki,Mitzuki! Zielenii, Tobie również należą sie gratulacje! Jestem ciekawa efektów po fazie balance. Teraz jest ten czas , kiedy jeszcze trochę do lata i bez stresu mozna czekac na wyniki. Będę cierpliwa, chociaż już trzynasty dzień moja waga pokazuje 65 kg . Trochę mi to psuje nastrój , ale po fazie balance i detox(teraz mam dietę od początku i własnie od 3 dni jestem na detox) nie spodziewam sie za dużo. Nie wiem , czy to normalne, że jem tak mało i stoję z wagą w miejscu od tak dawna. Chyba napiszę do zespołu oxy z pytaniem , co oni sądzą.

Gość gość
A ile masz teraz kalorii dziennie?

No właśnie... jak to jest z tą kalorycznością na diecie oxy? Każdy ma inną? Powiedzcie ile macie, jestem ciekawa czy te różnice są duże. Ja mam 1400 kcal i myślałam, że to norma w oxy (bo nawet gdzieś w przykładach jest taka dieta podawana na stronie). A tak na marginesie, to jutro ostatni dzień detoxu i potem fatburn. Zrobiłam dziś mega zakupy, bo w majówkę to mógłby być problem :D

Też mam 1400 kcal akurat, ale każdy ma tą kalorykę dopasowaną do swoich potrzeb. Moja kumpelka ma 1200 przykładowo

Gość floalice
ja mam 1600, ale widziałam też wyższe cyfry, zależy jak kto ma metabolizm

Jedna blogerka (fitolarun.blogspot) opisywała swoją wersję Oxy, nastawioną na stabilizację, miała wygenerowane 2200 kcal. Nie mogę wstawić linka, więc możecie ją wygooglać i przeczytać co pisze.

Gość gość
to jest indywidualna dieta, a nie identyczna dla każdego i nie różni się tylko kaloriami przecie :)

a czym jeszcze? napisz jak możesz, jestem pierwszy raz na tej dietce :)

Gość gość
no przecież każda osoba ma inny jadłospis, lubi inne rzeczy i tak dalej (pod tym względem też jest dopasowane to, zresztą widzisz, że jak coś Ci nie pasuje to możesz sobie pdmienic)

Gość gość
widziałam widziałam, na fejsika wrzucili :)

Gość gość
i jak tam efekty dziewczyny?

Gość Pharna
cześć forumowiczkom! jestem na diecie oxy i mam teraz piąty dzień fatburnu. dietka idzie fajnie i już mam pierwsze - widoczne! - spadki, ale na obecnej fazie troszkę to zwolniło, mam lekkie zaparcia i może to rzutuje na wagę? jakie są wasze odczucia z fatburnu? jak to wygląda później? ja robię pierwszy raz :]

Gość gość
a jaki jest związek akurat z fb?

Gość gość
Cześć dziewczyny! Na diecie jestem od 10.05. Wykupiłem pakiet premium na 3 miesiące, który gwarantuje kontakt z dietetykiem, ale nie wiem w jaki sposób? Moje pytanie do Was... bardzo źle znoszę koktajle warzywne, jak dla mnie są one obrzydliwe. Wypijam kraju lykow na siłę, a później zdycham bo mnie tak mdli. Można je czymś zastąpić?

Fatburn ze wszystkich faz jest chyba najbardziej "jałowa", ma nieco mniej minerałów, jest mniej warzyw, więc laktoplant szczególnie w tej fazie da się odczuć. Co to jest kraju lyków? Jeśli chcesz się skontaktować z dietetykiem oxy, to zrób to przez ich stronę http://www.dietaoxy.pl, lub fanpage

Gość gość aga
hej, ja dziś zaczynam i pierwszy posiłek z detoxu już za mną. zakupy zrobione, wszystko przygotowane, zapał jest, multisport jest. będzie dobrze!!

Gość gość
nie podoba mi się ta faza fat burn...

Witam! Rozpoczęłam dziś swoją przygodę z Oxy, to będzie mój pierwszy raz na tej diecie. Macie jakieś wskazówki? Jak na razie widzę jadłospis tylko na kilka dni do przodu, ale podoba mi się. Zobaczę jeszcze wieczorem, czy po całym dniu będę głodna. Ostatnio trochę się opychałam, więc przejście na dietkę może zaskoczyć organizm :P

Jedyna wskazówka to trzymaj się planu, jak coś Ci nie smakuje, to możesz wymienić no i nie zniechęcaj się, gdy na chwilę stanie waga ;)

Gość gość
czesc, chciałabym rozpoczac od poniedzialku, nie wiem jeszcze, ktora opcje wybrac. nie chcialabym sie znudzic po miesiacu a miec wykupione na 3

Gość Misialovina
Witam serdecznie. Na OXY Diecie jestem juz drugi miesiac i moge smialo stwierdzic ze jest to najlepsza dieta jaka kiedykolwiek stosowalam. Z waga startowa 82,4kg na dzien dzisiejszy waze 73,5kg (przy wzroscie 177cm). Domyslam sie ze w wiekszosci jest to woda, jednak przegladajac sie w lustrze widze ogromna zmiane. Musialam powyrzucac polowe rzeczy z szafy bo niestety zrobily sie zbyt luzne. Dorzucilam do tej dietki jeszcze od siebie dlugie spacery kilkukilometrowe i 5 razy w tygodniu abs z Mel B. Moje zycie zmienilo sie niesamowicie odkad zaczelam stosowac ta diete, czuje sie bardziej atrakcyjna, ludzie mowia mi ze wyszczuplalam, ubrania leza zupelnie inaczej niz dotychczas... Naprawde dziewczyny jezeli zalezy Wam na zrzuceniu wiecej niz 5kg (ja jestem na trzymiesiecznej kuracji) to goraco polecam OXY Diet. Pomimo trzech wpadek (urodziny meza, brata i impreza ze znajomymi) waga powoli ale wciaz spada! Wystarczy tylko uzbroic sie w cierpliwosc, zacisnac zeby podczas picia OXY Shakea (jest obrzydliwy ale pomaga ;) ) i przec dalej! Zastanawiam sie wciaz na rozszerzeniem diety do roku, by moc wciaz praktykowac sie w kwestii zdrowego odzywiania i utrzymania ostatecznej wagi. Niemniej jednak na chwile obecna jestem jedna z najszczesliwszych osob na swiecie, wlasnie dzieki tej diecie! Pozdrawiam serdecznie i trzymam za Was wszystkie kciuki! PS. Zeby nie bylo, nie wedruje po internecie i nie wypisuje pochlebnych komentarzy dla tworcow tej diety by na tym zarobic lub zachecic do zakupu diety ;P Jest to moja osobista opinia ;) PS2. Wybaczcie brak polskich znakow ale mieszkam zagranica i nie mam na chwile obecna polskiej klawiatury :

To fajnie, że Ci służy tak ta dietka. Zgadzam się z opinią, że oxy jest super - nie wiem czy najlepsza, ale na pewno w ścisłej czołówce! Nie rozumiem tylko skąd taka niechęć do szejka, ja lubię bardzo a szczególnie wersja z lodem na upały jest extra :)

Gość gość
weszłam na to forum, żeby zobaczyć jakie dietki teraz modne, a Ty mnie misialovina chyba przekonałaś żeby na razie nie szukać innych :P

Gość gość
i jeszcze pytanko - gdzie oprócz ich stronki mogę o tej dietce więcej poczytać? czy są do niej jakieś suple też?