Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przełamać wstyd przed spowiedzia?

Polecane posty

ROR Dla jasności napiszę, że jestem facetem. A pisząc o Tobie: "wszechwiedząca" wcale nie miałem zamiaru Cię obrażać, tylko wyrażałem swoje niezadowolenie z tego, jak traktujesz wypowiedzi innych:) Ponawiam moją prośbę o przytoczene wypowiedzi, w której wytknęłaś mój błąd.

" Gość De dziś ROR To teraz ładnie proszę; bo mam też i taki zwyczaj, by prosić o coś, jaki to błąd mi wytknęłaś, który mnie tak poruszył" xx przykro mi nie daje ludziom drugiej sznasy - skzoda m czasu - mozesz na wlasna reke przeczytac moje poprzednie wpisy jelsi ta sprawa jest dla ciebie az tak wazna;-) xx "Normalnie.Nawal się i idź do spowiedzi. Zawsze wtedy możesz powiedzieć , że więcej nie pamiętasz." xx

" dorota wp dziś najbardziej urzeka mnie ich ceremonia zaślubinoczko.gif" xx mne troche bawi;-) ale raczej z przymruzeniem oka - smiesza mnie jedynie panny w ciazy w tych sukiach slubnych (mam tutaj na mysli sluby katolickie, bylam na kilku;-)

" Gość De dziś ROR Dla jasności napiszę, że jestem facetem" xx nie wiem po co mi taka "jasnosc" - zkladam ze dorasteles w patriarchalsnym spoleczenstwie - skoro podajesz ten fakt, dla mnie to bez znaczenia - czy jestes facetem czy kobieta - oceniam ludzi po tym co mowia i co maja w glowach a nie miedzy nogami;-) ale ok xx "A pisząc o Tobie: "wszechwiedząca" wcale nie miałem zamiaru Cię obrażać, tylko wyrażałem swoje niezadowolenie z tego, jak traktujesz wypowiedzi innychusmiech.gif" xx tego wlasnie nie rozumiem/nie kumam ...tej kompulsywnosci wyraznia niezadowolenia - co to za roznica, co myslisz na temat moj i moich wypowiedzi?;-)

" Gość De dziś Dorota A że jedzenie makaronu w cycki idzie to chyba dobrze? jezyk.gif" xx a dlaczego dobrze? pytam serio - po pierwsze nie kazdej idzie w biust, a po drugie nie kazdy facet lubi wielkie i na ogol obwisle piersi;/

Gość gość
dyskusja z ror jak zawsze, zanudzi rozmówcę na śmierć

" dorota wp dziś De co za dużo...jezyk.gif" xx poza tym wielkie biusty kojarza mi sie z asportowym stylem zycia (a wiec odrazajcym;-) duze piersi sa ladne - jesli sa silikinowe jedynie;/ w innym przypadkach wisza i robia sie odparzenia..brr/

" gość dziś dyskusja z ror jak zawsze, zanudzi rozmówcę na śmierć " xx moja psychofanka jak zawzse zebrze o attencje;-)

ROR opanuj się kobieto!;-) teraz wyjdzie, że nie dość że nie chodzę do spowiedzi, to jeszcze mam obwisłe cycki:O:-D

ROR Teraz to możesz sobie pisać o dawaniu drugiej szansy;) Jedyną rzeczą jak mnie poruszyła , to był wpis o tym że szokujące jest to, że mam czelność się wypowiadać nie posiadjąc wiedzy. Chodziło o to, że nie wiem jakiego wyznania jest Dorota i przyjąłem, że katolickiego, w którym księża muszą żyć w celibacie. Dlatego dla jasności zapytałem o to Dorotę i potwierdziła, że jest wyznania katolickiego. Dlatego miałem prawo być tym zszokowany,że otwarcie przyznają się do uprawiania seksu.

Dorota " Co za dużo....", to się w dłoniach nie zmieści;) Ale nie znaczy, że niezdrowo:P

" dorota wp dziś ROR opanuj się kobieto!oczko.gif teraz wyjdzie, że nie dość że nie chodzę do spowiedzi, to jeszcze mam obwisłe cyckipechowiec.gifsmiech.gif" xx

De jeśli nie mieści się w dłoniach, to jeszcze nic złego:-P problem zaczyna się wtedy, kiedy nie mieści się w stroju do joggingu, wtedy to już niezdrowo, bo niewygodnie jest biegać z takim "balastem":-P

" Gość De dziś ROR Teraz to możesz sobie pisać o dawaniu drugiej szansyoczko.gif" xx nie potrzebuje przywolenia zeby sobie pisac o czym tylo zapragne ale dzieki;-) xx "Jedyną rzeczą jak mnie poruszyła , to był wpis o tym że szokujące jest to, że mam czelność się wypowiadać nie posiadjąc wiedzy. Chodziło o to, że nie wiem jakiego wyznania jest Dorota i przyjąłem, że katolickiego, w którym księża muszą żyć w celibacie." x rzecza ludzka jest sie mylic - a sterotypy bardzo mnie draznia, sa takie prostackie..;-) xx "Dlatego miałem prawo być tym zszokowany,że otwarcie przyznają się do uprawiania seksu." xx dlaczego miales prawo byc zszokowany???? Przeciez to jedna z najbardziej plugawych kast spolecznych;/

" Gość De dziś Dorota " Co za dużo....", to się w dłoniach nie zmieścioczko.gif Ale nie znaczy, że niezdrowojezyk.gif" xx o matko ....jakies to banalne;/ ze jak sie ma duze piersi to na pewno sie jest osoba heteroseksulana;/

Dorota Skoro biegasz w stroju do joggingu i uprawiasz sport, to chyba aż tak źle z Twoimi cyckami nie jest:P

" dorota wp dziś De jeśli nie mieści się w dłoniach, to jeszcze nic złegojezyk.gif problem zaczyna się wtedy, kiedy nie mieści się w stroju do joggingu, wtedy to już niezdrowo, bo niewygodnie jest biegać z takim "balastem"jezyk.gif" xx a z tym to akurat sie zgodze;-)

" Gość De dziś Dorota Skoro biegasz w stroju do joggingu i uprawiasz sport, to chyba aż tak źle z Twoimi cyckami nie jestjezyk.gif" xx a gdzie ona napisala ze pisze o swoim biuscie i o swoim joggingu, naprawe stereotypy i branie wszystkiego wprost bywa tanie;-)

ROR Gdyby Dorota nie była osobą heteroseksualną to nie wdawała by się ze mną w dyskusje o swoich cyckach:D A Ty jak zwykle musisz prowadzić wywody, że błędnie założyłem, bo Dorota może być homo;) I co ma wielkość piersi do zapatrywań seksualnych?

RoR A dlaczego mamy od razu zakładać, że nie pisała o sobie i o swoim joggingu?

Gość gość
ludzie dyskutujecie jak niewolnicy kleru jak pokorne owieczki na łańcuchu swoich pasterzy którzy gdy przyjdzie chwila zaprowadzą was na rzeź a póki co skutecznie was odmóżdżają i pozbawiają was osobowości i wolności Przymusowa spowiedż douszna to przemoc !!! Czy tak trudno zrozumieć tą oczywistą prawdę ?

a więc dla jasności- tak, biegam, więc wszelkie niedogodności związane z nadmiernym wypełnieniem stroju do joggingu, znam z autopsji:-P

"Gdyby Dorota nie była osobą heteroseksualną to nie wdawała by się ze mną w dyskusje o swoich cyckach" xx a skad takie pomysl???? czy jesli powiem ze jazda po pijaku to zly pomsyl to zalozysz ze mowie z wlasnego doswiadczenia????? xx "A Ty jak zwykle musisz prowadzić wywody, że błędnie założyłem, bo Dorota może być homo" xx proponuje powstrzymac sie od wartosciowania moich opinii, no chyba ze kompuslywnosc ci nakzuje;-) Mnie smiesza osoby ktore biora wszystko doslownie, maja waskie horyzonty i zyja sterotypami. a Doroty nie znam - i oczywiscie nie zamierzam wnikac w jej orientacje - chcialm tylko pokazac do czego moze prowadzic brak otwartej bani;-) xx "I co ma wielkość piersi do zapatrywań seksualnych?" xx absolutnie nic;-) nikt nie powiedzial ze musi miec - niektorzy ulegli tylko sugestii;-) xx "Może coś napiszesz dla wyjaśnienia wątpliwości?" x po co ma pisac??? chodzilo tylko o pokazeie starndardowego myslenia - czesto o osob religijnych ktore w kazdej sferze zycia potrzebuja tzw "drogowskazow";-) ;-)

zobacz dorota ze to jakos w parze ida niektore nasze wspolne poglady - w tym na temat hobby rowniez;-)