Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wytrzymuje psychicznie w pracy.

Polecane posty

Gość gość

Uwielbiam swoją pracę, ciesze się, że mam możliwość rozwoju. Mimo, że pracuje dopiero rok już mogę się pochwalić jakimiś osiągnięciami. Ale mam trzy ,, znajome" z pracy. Nie daje rady psychicznie. Jedna z nich to moja była przyjaciółka, z którą znałam się długo czas. Niestety przyjaźń się posypała przez nią. Dziewczyny ciągle spiskuja, obgadują mnie. A także chcą mi zaszkodzić. Od początku grudnia do 2 lutego byłam na zwolnieniu, ponieważ miałam operacje. Pod koniec grudnia wyjechałam na Floryde z narzeczonym - jakimś cudem szef nagle się dowiedział. Ale wcześniej sam wiedział, że wyjeżdżam, ponieważ to kolega mojego taty. Pracuje dopiero drugi dzień a psychicznie nie mam już siły. Wracam do domu zdenerwowana, zmęczona, nie mam siły na nic. Do końca marca pracuje godzinę krócej i wychodzę sobie nie o 17, a o 16. Dzisiaj szef się śmiał, że jak wyszłam w poniedziałek szybciej to przyleciały się po skarżyć. Juz nie wiem co mam zrobić. Jestem osobą twardą, ale czasami nie daje sobie rady.

Gość gość
mści się za to , że zerwałam z nią bo chciałam mieć romans z szefem. jestem bi

Gość gość
w środku urlopu zdrowotnego lecisz na Florydę? uhm...

Gość gość
Haha wiesz jak poprawić humor po pracy. Fajny podszywa. Otóż przeszłam normalną rozmowę, aby dostać tą pracę.

Gość Daniel 24
A kogo to obchodzi.

Gość gość
szef mi kazał bo podobam się jego kontrahentowi. musiałam służbowo