Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gameover

Wczoraj poznałem prawdę i jestem w wielkim szoku cd

Polecane posty

ale ja cie nie strasze. to twoja wyobraźnia. To ty mnie straszysz osobistymi koneksjami z policją i sie nimi chwalisz publicznie. Zgadnij jak na takie rewelacje zareaguje sąd. Zrobiłem sobie zrzucik ekranu w razie czego "Zanam cały komisariat":)

pytanie za sto punktów: Dlaczego zatem postawiłeś sobie za punkt hornoru rozwalać dyskusje, która cie nie interesuje? jesteś jakimś wirtualnym psychopatą? dodaje ci to jakichś PD w erpegu powiązanym z kafeteria?

otóż nie. Mścisz sie za jakieś "krzywdy" które ci wyrządziłem na kafe. krótko mówiąc prześladujesz mnie. MOżesz iśc do swoich przyjaciół na komendzie

rozumiem dzień dwa adrenalina trzeba se pokrzyczeć żeby zawału nie dostać. Ale ty mi już depczesz po piętach ze trzy tygodnie. nie rób tego więcej

Gość gość
jestem w szoku gamegarvgamel ma mokro w kroku!

Gość gość
Strachy na lachy podskakuj a niebawem dowiesz się prawdy o sobie.

Gość gość
TO on właśnie prowokuje bo zainteresowanie sobą traktuje jak tonący brzytwę,TO jest jedyna chora jego radość życia? Cienia w którym żyje jeśli można nazwać to w ogóle życiem!

Gość gość
I wyjdźcie z tego topiku nie dawać mu satysfakcji na którą nie zasługuje zostawić gawno niech się kisi we własnych sfermentowanych swoją fantazją na swój temat fermentach i farmazonach.Ludzie nie każdy ma czas na to by poczytać a potem mądrzyć się i pluć żółcią na innych,on ma was za nic i ciągle wam to demonstruje a wy gnacie jak byk za płachetką a on gawno ma satysfakcje ,że żebrzecie o jego uwagę.

Gość gość
+ I I I I -_]__+==+==+====++===++zakodowany bełkot samouwielbienia IIIIII] I KOMU to służy?

najpierw wzywasz na pomoc policję teraz słyszę odwołania do tłumu"ludzie". A my tu tylko chcieliśmy podyskutować spokojnie uciekając z poprzedniego topiku który zesmorodziles swoim trolim odorem. Wznosisz tu jakies odezwy o bojkotowanie mnie. Kurfa człowieku...lecz sie:D

gość dziś Strachy na lachy podskakuj a niebawem dowiesz się prawdy o sobie." xxx le to ty podskakujesz. łazisz za mną jak jakis pedał i uniemożliwiasz rozmowę. Dowiem się prawdy o sobie.? I pewnie ty mi ja objawisz?:D

Gość gość
Ty jezdeś sam jak wielki szok a ty prawdę chcesz poznawać dochodzić odkrywać a kto ty jesteś? i gdzie ty chcesz niby to wszystko robić nie ośmieszaj się człowieczyno ?

najlepiej tam gdzie cie nie będzie bo tam gdzie jesteś można w sobie odkryć co najwyżej niezmierzone pokłady cierpliwości albo nienawiści:)

Gość gość
O nareszcie zaczynasz mówić ludzkim głosem.To rozumiem trzabyło nawijać tak od razu!