Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gameover

Wczoraj poznałem prawdę i jestem w wielkim szoku cd

Polecane posty

Gość gość
axch ten wszechświat

"gość dziś znajdź lepiej k****a w swoich gaciach" xxx mój k***s manifestuje sie pieknym, dumnym, duzym wzwodem na zawołanie. żadna z tych cech nie charakteryzuje ciebie. Dlatego nie mam problemów z jego znalezieniem:) I dlatego znalezienie ciebie faktycznie graniczy z cudem a raczej niesamowitym pechem biorąc pod uwagę całkowity brak cech motywujących do szukania oprócz chęci zadeptania kiedy sie już na ciebie atknie xxx "za kogo sie masz za kosmitę?" xxx dokładnie i spróbuj mi udowodnć, że nim nie jestem:) życzę powodzenia

co do szukania jeszcze to przy okazji wizyty w pewnej firmie w celu uzyskania wyjaśnień na temat jej niezgodnych z żadnymi standardami etycznymi praktyk natknę się zapewne również na jakieś dane na twój temat. Ta wizyta to kwestia czasu bo jestem układny ale do pewnej granicy, która zdaje się jest już niedaleko. także mozliwe, że przy okazji znajde swojego kootasa w twojej doopie

prosiłem wielokrotnie żebyście wypiertalali z tego topiku. na poprzednim robiłem to samo. więc jeżeli tego nie zrobicie to was stąd wyrzucę co być może będzie wymagało dotarcia do źródła problemu czyli do was.

nie wiem. moze zbyt często chodziliście do zoo. Może nabraliście przekonania, że można sobie igrać ze zwierzątkami bez ograniczeń. problem polega na tym, że kafeteria to nie klatka, przynajmniej dla mnie, a miałkość życia jakie mi oferuje współczesna cywilizacja skłania mnie doszukania alternatywy. I uwierz mi, że z radościa poświęce trochę czasu ,żeby cie odwiedzić. Pomożesz mi w szukaniu kootasa:)

i będziesz mógł za to winić kafetłuków odpowiedzialnych za sabotaż pewnych idei, których z tego miejsca pozdrawiam i do zobaczenia. do wawy mam niedaleko

jedziesz ze mną?;) twoje psy reagują na komendę "bierz go"?

zresztą to nie problem. odchowa sie jakiegoś zbira na odludziu a później puści w konkretnym miejscu i czasie:classic_cool:

denerwuje mnie ich poczucie bezkarności. Trzeba coś z tym zrobic:)

są inne sposoby. a mnie już denerwuje ich przekonanie,że mają na nie monopol. Chcą cwaniaczyć to zobaczymy kto ma ma wiekszą inwencje. Potrzebuje jeszcze tylko paru akcji z ich strony w tym stylu zeby stracić panowanie nad soba (nie mylic z atakiem szału)

proponuje żebyś cisnęła przedostatni wpis na moim"dossier"zanim przyjdzienam znowu przepychać stronę

Gość źródło problemu
prosiłem wielokrotnie żebyście wypiertalali z tego topiku. na poprzednim robiłem to samo. więc jeżeli tego nie zrobicie to was stąd wyrzucę co być może będzie wymagało dotarcia do źródła problemu czyli do was. x :D :D :D

Gość źródło problemu 2
Potrzebuje jeszcze tylko paru akcji z ich strony w tym stylu zeby stracić panowanie nad soba (nie mylic z atakiem szału) x Czyli jednak występuje uzależnienie. Stany euforyczne osiągane przy pomocy bogu ducha winnych użytkowników forum. Czuję się ohydnie wykorzystany :O

to sie czujesz prawidłowo Przyzwyczajaj sie do takich uczuć

Gość gość
Mam znajomych w Policji, mogę się dowiedzieć czy takie straszenie pobiciem przez NET jest karalne

to akurat nic nie zmieni. Powiedziałem już jakie będą konsekwencje dalszego trollowania i uniemożliwiania dyskusji a straszenie pałami ci nie pomoże

"mam znajomych w policji":O Ja piertole. Wiedziałem, że jesteś peezdą ale nie przypuszczałem, że aż taką

powiem więcej. Jeżeli założysz mi sprawę to niechybnie poznam twoją tożsamośc:) to nie było straszenie tylko stwierdzenie faktu;)

a wtedy tak ci uprzykrze życie legalnymi metodami tak jak ty uprzykrzasz nam dyskusje trollując i strasząc dodatkowo konsekwencjami prawnymi za samoobrone

Gość gość
Przestan juz straszyć idioto , żałosne to jest. Znam cały komisariat

stracisz pracę, dziewczynę o ile jakaś związała sie z takim peezdowatym cieciem jak ty i co tam jeszcze masz. Bóg jest sprawiedliwy;) MOżesz zacąć podpisywać sie jako HIOB

Gość gość
powiem więcej. Jeżeli założysz mi sprawę to niechybnie poznam twoją tożsamoścusmiech.gif to nie było straszenie tylko stwierdzenie faktu x Nikt nikomu, nie założy tutaj sprawy, bo to jest po prostu gooowniany problem, na który szkoda czasu. Może w US ktoś by się w to bawił, bo oni mają tam kasę na latanie do sądu z byle gooownem. Ale nie w Polsce. Nikt nie będzie się z tobą bił, ani nie będzie brał ciebie poważnie, bo już siebie tutaj przedstawiłeś, jako niepoważnego pyskacza i prostaczka, który nie potrafi powściągnąć języka. Nic z tego nie będzie, niczego nie ustalisz, bo nie ma takiej możliwości, abyś cokolwiek ustalił. Żadno IP, nawet gdybyś je uzyskał nie pomoże. Naprawdę zacznij się zachowywać kulturalnie i rozumnie i będzie dobrze. Trolle się znudzą, a tak, tym swoim złoszczeniem się tylko nakręcasz zainteresowanie. To działa tak, że skoro tak łatwo ciebie sprowokować, to znaczy, że można się bawić tobą przez pół dnia, gdy kto ma czas.