Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gameover

Wczoraj poznałem prawdę i jestem w wielkim szoku cd

Polecane posty

Gość gość
spac emeryci :classic_cool:

Gość gość
Wiecznie młody, chcę być wiecznie młody Czy naprawdę chcesz żyć wiecznie? Wiecznie albo nigdy

Gość gość
jeśli chodzi o ten link to sporo jest takich ciekawych filmików podobnej maści. coraz więcej. warto się z nimi zapoznać. a na pewno bardziej warto to zrobić niż wierzyć ślepo w pseudo-racjonalność czy hołdować(również ślepo) różnym populistycznym hasłom.

Gość gość
i ty możesz zostać overgamem :)

Gość gość
Up

Gość gość
Raz dwa trzy

Gość gość
Niewidzialna ręka to także ty.

Gość gość
odliczanie :classic_cool:

Gość gość
To końcowe odliczanie Końcowe odliczanie Końcowe odliczanie Końcowe odliczanie (solo) Końcowe odliczani

Gość gość
nadlatuje kometa harleja.

Gość gość
I ja będę Cię kochał, kochanie - zawsze. I ja będę tu wieczność i jeden dzień dłużej - zawsze. Będę tu, dopóki gwiazdy nie przestaną świecić. Dopóki niebiosa się nie rozstąpią i słowa nie przestaną się rymować. I wiem, że umierając, pomyślę o Tobie. I będę cię kochał - zawsze

Gość gość
Mnie się mniema że wyjdą z tego jaja kosmiczne.

Gość gość
Gdybyś kazała mi płakać dla Ciebie - płakałbym. Gdybyś chciała, bym umarł dla Ciebie - umarłbym. Spójrz mi w twarz: nie ma takiej ceny, której bym nie zapłacił, żeby powiedzieć ci te słowa.

Gość gość
zdarzyło się komus widzieć Alfa kosmitę ???

Gość gość
Cóż, nie mam szczęścia w tej grze w obciążone kości. Ale kochanie, jeżeli pozwolisz mi jeszcze raz spróbować możemy spakować nasze dawne marzenia i nasze życie. Znajdziemy miejsce, gdzie nadal świeci słońce. :classic_cool:

Gość gość
mi no :classic_cool: Teraz nie mogę śpiewać o miłości, w ten sposób, w który się powinno. Cóż, najwyraźniej nie jestem już w tym dobry. Ale kochanie, to tylko ja.

Gość gość
To miejsce jest całkiem niedaleko, na słońcu.

Gość gość
Przechodziliśmy to przez bardzo długi czas Starając się tylko zabić ból Ale kochankowie zawsze przychodzą i kochankowie zawsze odchodzą I nikt tak naprawdę nie jest pewny komu pozwoli dzisiaj odejść

Gość gość
Czy potrzebujesz trochę czasu.. w samotności? Każdy potrzebuje nieco czasu, sam ze sobą Potrzebujesz trochę czasu... w samotności Wiem, że trudno jest trzymać otwarte serce Kiedy wydaje się że nawet przyjaciele krzywdzą cię Ale jeżeli mógłbyś uleczyć złamane serce Czy czas nie oczarowałby Cie ?

Gość gość
cool.gif gość dziś zdarzyło się smiech.gif wyglądał podobnie do tego przedstawionego na filmiku: x x alf nie tak wyglądał .

Gość gość
Tak blisko, bez względu na odległość Nie można dać więcej od siebie Zawsze ufajmy w to, kim jesteśmy I nic innego się nie liczy Metallica - Nothing Else Matters uwielbiam spokojnej

Gość gość
tu jest najprawdziwszy kosmita http://komediowo.pl/gid,13893146,img,13893247,title,Alf-co-dzis-porabia-najfajniejszy-kosmita,galeria.html?smpjqticaid=6144da

Gość gość
alf ewoluował, przeszedł do wyższego levelu... ale dokładna wiedza dostępna jest jedynie wybranym

Gość gość
sie nie posikaj :)

Gość gość
Rodzina Tannerów to najzwyklejsza amerykańska rodzina jakich wiele. Tymczasem to akurat im przydarzyła się rzecz nadzwyczajna. Pewnego dnia w dach ich garażu uderzył uszkodzony statek kosmiczny, którym przyleciał na ziemię bardzo kudłaty i bardzo pyskaty kosmita, Alf z planety Malmack. Willie Tanner (Max Wright) jest typowym ojcem. Jego rodzina żyje spokojnie w niewielkim domu na przedmieściach. Niespodziewanie tę sielankę zakłóca katastrofa statku kosmicznego z innej planety, który rozbija się o dach ich garażu. Kosmita, nazwany przez dzieci Tannerów Alfem (Alien Life Form - Obca Forma Życia) zamieszkuje w ich domu, a jego temperament i niespotykane na Ziemi zwyczaje szybko wywracają spokojne dotąd życie rodziny do góry nogami. Nie posikam się :)

Gość gość
O czym jest ten temat, że tak zapytam:).

Gość gość
o seksie mniemam albo o sekcie czasem mam problem z rozroznieniem zbyt podobnych zwrotow :)

Gość gość
O kosmosie :) Alf wraca w najlepszym wydaniu! Irytujący, nieznośny, podstępny oszust i manipulant. Z twarzy „niepodobny do nikogo”. Spośród wszystkich planet we wszechświecie postanowił wybrać sobie na awaryjne lądowanie właśnie Ziemię. Przypadek? Nie sądzę… Poza tym te jego dziwne zwyczaje, jak na przykład koty (najlepiej na ostro i średnio wypieczone). :)

Gość gość
kosmos-kosmita a ja tam chce malego ksiecia i juz!!!! :)