Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gameover

Wczoraj poznałem prawdę i jestem w wielkim szoku cd

Polecane posty

Gość gość
a jak juz zapradzi ta latarka to jest taka rogrzana, ze trza ja usilnie wystudzic zanurzajac w otchlani blizej nie okreslonej ale dla latarki przyjaznej. wszak wiadome, ze nepiecie nalezy rozladowac :classic_cool:

Gość gość
moje gratulacje!!

to tyle jeżeli chodzi o dążenie do prawdy w twoim wykonaniu

Gość gość
nie no juz? :classic_cool: szkoda :(

Gość gość
Ja myślę ze to marsjanie, przylecieli z tekstem Jesteśmy przyjaciółmi i pocieli kamienie laserem. Wyobrazacie sobie cywilizacje pozytywnie nastawiona do ziemian którzy nie chcą nic w zamian, żadnych surowców i terenow.?!

Gość gość
Wiedza ma nie wiele wspólnego z czymś co nazywamy ,,inteligencją,,

Gość gość
a co ty sie mnie czepaisz, he? ja to tylko draze tunel pod piramidami, no

Gość gość
gameover dziś " d**a w świecie, kozak w necie. " xxx a chcesz mi to udowodnić osobiście? x Jesteś duuuuuuuuupa :)

a ie mógłbyś drążyć palcem w cipce twojej mamusi? może znajdziesz tam swój mózg? Mógł sie zpaodziać w czasie porodu

Gość gość
gameover dziś ustalisz miejsce żeby nie było, że przyjade z jakąś armią. MOżesz nawet podać je w ostatniej chwili na kafeteriii zaprosić sekundantów zzębym cie kurfo jepana nie zatłukł na smierć x :D :D :D naprawdę się ośmieszasz. Ja gdybym miał przyjść, to przyszedłbym jednak z armią z usraela, nerwusku :D

Gość gość
Nieszkodzi :) Nawet cię lubię, bo masz ikrę, ale z myśleniem samodzielnym, to już gorzej ;) Idę spać

Gość gość
jak juz to wole drazyc w swojej, mamusi niech tatus drazy :classic_cool:

no to przyjdź z dowolna armia. zbudujcie betonową twierdze bo bede was oblegał w pojedynke:D

Gość gość
Gameover, przecież ty masz 68 lat, komu chcesz podskoczyc?

Gość gość
Poznałem swego czasu paranoiczkę która w ,, logiczny sposób,,tłumaczyła godzinami zależności międzyplanetarne i wiele innych z tym związanych zależności ,że nie śmiałem gęby przy niej rozdziawić a życiowo był to głąb jakich mało.Czym są teorie którym klaszczemy bo wydaje nam się że je łykamy na przeciw wieczności?

masz na myśli to, że sympatia do mnie utrudnia ci samodzielne myslenie?

Gość gość
Nie denerwuje się juz. Zobacz jaka inteligentna dyskusje sprowokowales. Kafe by zdechla z nudów gdyby nie ty :)

a mnie nie chcesz poznac:( a wytłumaczyłbym ci wszystko kompleksowo i ostatecznie:)

Gość gość
68? moze jednak 69? kazdy lubi 69:classic_cool: a przegrancem byc nie lubi nikt:)

IDE do lasu trzymaj kciuki. I powodzenia w polemice z tymi wybrykami natury ;)

Gość gość
nie, to nie są filmy "wyreżyserowane tak żeby naprowadzac na widza na ścieżkę przewidziana przez reżysera", tylko filmy kręcone najczęściej przez niezależnych naukowców, doktorów, którzy nie wtórują jedynemu słusznemu podejściu, nie są jakimiś fanatykami, cechują się po prostu otwartym umysłem i którzy w d***e mają "poprawność naukową" i wolą dochodzić prawdy na własną rękę. zresztą nie mają innego wyjścia, bo zostali nierzadko wykluczeni z "oficjalnego" środowiska naukowego tylko dlatego, ze ich teorie czy wnioski w jakimś tam stopniu, nawet nie tyle co kolidowały z "jedyną i słuszną" teorią ewolucji darwina, co po prostu stwarzały ciekawą alternatywę, popartą logicznymi przesłankami. to właśnie pokazuje jak nauka jest "obiektywna". (przypominam, ze teoria darwina to nadal tylko teoria, a jednak każde założenie, które jej nie wtóruje, jest z góry odrzucane, a to z kolei jest bardzo nienaukowe podejście) takich przypadków było sporo, ba! nie raz okazywało się, że te rzekomo "abstrakcyjne" koncepcje wyśmiewanych naukowców okazywały się prawdziwe, jak było np. w przypadku bruce'a liptona.