Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gameover

Wczoraj poznałem prawdę i jestem w wielkim szoku cd

Polecane posty

za to lubisz mi rozpiertalac tematy z niewiadomych powodów i czujesz z tego dume. NIe wiem jak to nazwać. niespełniona miłosć?

Gość gość
ja? nie to on sie poddal :) ja sie nikomu nie oddaje tak po prostu ze mna trezba pochodzic :classic_cool:

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
w koncu napisz,ze mnie kochasz i ide spac :classic_cool:

ale po co ta dyskusja. to do autora/ki pierwszego postu na tej stronie. NIkt tego nie uwzględni i nie przyswoi. Teraz tu sie rozchodzi o to, kto nie chce dostać w ryja. i widze, że zgłaszają się tabuny chętnych tchórzy

kocham tylko jedną kobiete oprócz matki i to sie nie zmieni raczej

Gość gość
z tobą na czele chyba... to ty się boisz wyjść z domu, bo beżowa obama cię dopadnie...

Gość gość
Żaden naukowiec czy doktor, zależny czy niezależny nie stworzy nigdy teorii z niczego. Nie ma dowodow jak na razie żeby cokolwiek potwierdzać czy negować. Na pewno dzieje ludzkie rozwijały się wielotorowo i na pewno niewiedza zawsze będzie większą od wiedzy

Gość gość
ale ona nie kocha ciebie, co za pech:(

Gość gość
skoro "raczej" to jest jednak nadzieja :classic_cool: ach. ty i ja eMki dwa dobranoc :P

to raczej oczywiste. ktoryś z greckich filozofów zobrazował to porównując wiedzę do powierzchni okręgu a niewiedzę do obszaru poza okręgiem. Obwód okręgu symbolizwał ilość pytań. Wraz ze wrostem powierzchni okręgu rośnie jego obwód (może ktoś wie w jaki sposób przypadkiem:)? )

Gość gość
nie wiem za duzo pytan jak w przypadku balonika co ma roznac duzy 🖐️

Gość gość
Jak balonik peknie to w jeden dzień przeniesiemy się w czasie do cywilizacji sprzed potopu

ja chciałbym sie przenieść do tego gościa, który zostawił po sobie smród tchórza

Gość gość
Sieci co by się stało gdyby unicestwić najmadrzejszych? Cofnelibysmy się w rozwoju o kilkadziesiąt tysięcy lat

już wyjsniam jakie ma to implikacje dla dyskusji"" NIkt kto nie ma odwagi zmierzyć sie z nieznanym nie ma szans na wyjście poza ustalone schematy myślenia. to odmiana autyzmu. Jesteś autykiem tchórzu. Nie dziwi mnie, że nie trafiają do twojego mózgu żadne nowe fakty. to cie przerasta. musisz wykonywać regularne ruchy otaczać sie tym co znasz bo nie posiadasz narzędzi do radzenia sobie w sytuacjach nieprzewidzianych. Jesteś produktem cywilizacji idealnym kandydatem na przodownika pracy przy lini w fabryce. ciągle ten sm zestaw ruchów i czynności. Jak coś idzie nie tak to twój algorytm przestaje działać i zamierasz w płaczliwym bezruchu

to mielibyśmy przed sobą jeszcze kilkadziesiąt tysięcy lat rozwoju:) Obecnie planuje sie dla nas jako jednostek degenerację rozumiana jako obniżenie wszystkich zdolnosci, dzięki którym stworzylismy cywilizacje. Zresztą to banalne. usiało do tego dojśc. Nawet bez ingerencji różnej maści monopolistów i oligarchów. To jest wpisane w te gre.

tyle, że cywilizacje upadały degenerowały się natomiast ich zaplecze genetyczne w postaci wolnego człowieka zawsze istniało. Teraz to sie zmieni. a ty mi piertolisz, że jestem paranoikiem. Być może stanie się to za naszego życia. Wtedy będziesz (bądź też nie z racji ograniczenia funkcji poznawczych) mógł to stwierdzić na własne oczy. I tu też nie trzeba wielkiej filozofi aby dostrzec, że do takiego końca to zmierza. KOnkurencja w wydaniu jaki mamy musiała doprowadzić do wyłonienia zwycięzców. a zwyciężcy pogrzebia wszystkich swoich potencjalnych wrogów czyt. ludzkość. To nie jest skomplikowane.

Gość gość
Schematy są potrzebne, ułatwiają myślenie. Poza tym istnieje jeszcze prawdopodobieństwo? Jakie jest prawdopodobieństwo tego ze kosmici byli przyjaźnie nastawieni do ziemian? Gdyby piramida była na ich część w******i by jakieś inskrypcje niezrozumiale na kamiennych ścianach.

Gość gość
co to ma być?

Gość gość
napisałam to, bo jednak mało kto zdaje sobie sprawę z tego, że ta jakże "racjonalna nauka" która powinna być niby w pełni obiektywna etc., nie do końca taka jest. https://www.youtube.com/watch?v=I_V2n9VmB_g - polecam obejrzeć ten "zakazany" (dlaczego mnie to nie dziwi?) wykład

i nie będzie żadnego koła historii. Koło historii osiągnęło taką prędkość katową, że wyleciało z osi(to dla lubiących metafory)