Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gameover

Wczoraj poznałem prawdę i jestem w wielkim szoku cd

Polecane posty

a skąd wniosek że byli przyjaźnie nastawieni i że wiedzą co to jest przyjaźń. Ty jesteś przyjaźnie nastawiony do krów i świń które hodujemy? dyskusja z tobą przypomina a mi przekomarzanie sie z 5 latkiem. Co jestdla nich korzystne. Być moze chwilowo było to wspomożenie nas w rozwoju czy też z ich punktu widzenia, którego możemy się tylko domyślać w tuczeniu nas na ubój skoro już tak się uprłeś przy ich ludzkich skłonnościach

Gość gameover
jak pe o fil daje dziecku cukierka i zabiera go do lasu to jest przyjaźnie nastawiony. O takie schematy myślenia mi właśnie chodzi. Patrzysz na ewentualnych kosmitów i ich antropomorfizujesz. To nie są ludzie. Podałem już jedno porównanie które być może do ciebie trafi ale raczej wątpię.Czy un ia dając roln ikom do tacje jest dla nich przyjaźnie nastawiona? nie. Ale o osobny temat.

ps. zaczynaja mi blokować posty pod pretekstem spamowania więc nie ciesz się gdybym nagle zniknął

Wszystkie piramidy, które powstały po Wielkiej Piramidzie są tylko jej gorszymi kopiami. Wygląda jakby próbowano naśladować pierwowzór. Zgodnie z logiką piramidy powinny być coraz doskonalsze.

Gość gość
Świetny jest ten filmik.

przyłazisz i mówisz coś w rodzaju. To niemozliwe wbrew wszelkim dowodom, że julka pomagła frankowi w pracy domowej bo franek ciągną julkę za włosy na wuefie. Co to ma kurfa być? "Pierwsza miłość"

Jest sobota może juz komuś procenty uniemozliwiaja logiczne rozumowani ;)

podobno również odkryto w mumiach egipskich ślady liści coki i tytoniu (albo czegoś innego) jak dla mnie to wygląda tak: Pomijając kosmitów nie bardzo ktoś chce przyznac, że globalna cywilizacja jaka istniała legła w gruzach. Czemu? Bo to psułoby ociupinkę plany globalistów. które są takie absurdalne, że ludziom trudno w nie uwierzyć. Być może więc była już kiedyś taka koncepocja wdrażana w życie i zakończyła się fiaskiem. Ni w ząb nie wierzę w spreparowaną historię bo wydano miliardy dolarów zakładając przeróżńe instytuty i opłacając "ekspertów" aby ją zatuszować i przekłamać.

zakładając że ludzkość była wtedy w gorszej kondycji technologicznej niż obecnie kto mógł się pokusić i miał możliwości aby trzymać za morde ludzkość. I tu wracamy do kosmitów i ich ziemskich namiestników. pomimo setek przekazów w bibli i innych starożytnych pismach i kulturach sceptycy nadal twierdzą, że mówią one wszystkie o BOGU. jakimś abstrakcyjnym tworze w świecie konkretów i ludzi nie mających czasu na bajdurzenie przy kominku.

Gość gość
Zgodnie z logika powinny być coraz doskonalsze. Nieprawda , zgodnie z logika, jak osiągnie się wymarzony pułap, jakość spada. Tak jest z wszystkim. Jeśli tylko osiagniesz cel najwyższy, taki który cie satysfakcjonuje przestajesz się starac

Gość gość
To jest teoretyzowanie.

Gość gość
Sranie w banie, jeśli budowa piramidy była przedsiewzieciem kosztownym w ludzki kapitał i finanse , faraonowie mogli położyć lache na jakości. Może tez nie mieli tyle ambicji co Heops. Przed piramidami w Gizie były ich prototypy np. Dżesera.

Gość gość
Władza zawsze trzymała za morde i nie musiało być globalizacji. To zapewnialo porządek społeczny i mobilizację przed atakiem z zewnatrz

Gość gość
A wiesz coś o chlorofitach i ich rozpadzie pod wpływem jonizacji że tak się wymądrzasz ?

juz dyskutowałem na poprzednim topiku z kimś o tym. Kurfa nie będę dziesięć razy sie powtarzał i obałał teori konieczności dziejowej sankcjonowanej wątpliwą moralnie żonglerką słowami i pojęciami. Dobra........ paaaaaaaa Na odchodne możesz mnie ćwierćinteligencie cmoknąć w doope. To największy zaszczyt jakiego kiedykolwiek dostapisz;)

Gość gość
Złap się za jaja.

nienie wiem. ale wiem, że jak nie zamkniesz mordy za chwile to kurfva nie wiem kurfa jak ale kurfa cie zkurfa znajde i ci kurfo odgryze kurfa język. Zegnam

Gość gość
Zesrasz się nie znajdziesz mnie. Za kogo ty się masz? Za kosmite?

Gość gość
Znajdź lepiej k****a w swoich gaciach

Gość gość
Apropo tego linku, o nauce urojonej to bardzo ciekawy

Gość gość
i doczytaj o jonizacji!

Gość gość
Gamovera porwali kosmici i zrobili mu lobotomie, a może raczej lobostomie :)

Gość gość
ma .pecha. ech.

Gość gość
Kupie sobie jonizator, dzieki