Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ingaa

Czy są wśród Was kobietki, które chca już zostać mamami?

Polecane posty

Gość nono
estella - proszę mi sie usmiechnąc...uda sie, bylo za wszesnie :) glowa do góry Kasia

Gość olala
Witam wszystkie miłe kobietki 🌻 Malinko ❤️ ❤️ ❤️ Bardzo Ci gratuluję i ciutkę zazdroszczę, ale tak pozytywnie, bo też bym tak chciała- bardzo:) Moniko 2 listopada będziesz już miała przy sobie dzieciątko- to cudowne, wszystko będzie dobrze, a że dzidzi nie spieszy się na świat? Cóż, widocznie dobrze jej u MAMY❤️ Lonia, Kasia, Estella, Aska- życzę Wam wytrwałości w czekaniu na robienie testów, Estello może jednak się udało? Życzę z całego serca. :) Lusiu, 26 Tydzień i wszystkie pozostałe Mamy jak to jest czuć te kopniaczki? Czy kiedy mówicie do maluchów, to się uspokajają, albo gdy słyszą jakąś muzyczkę??? Tak bym juz chciała...🌻 A u mnie okres jeszcze trwa, ciekawa jestem czy po tym wszystkim będę mieć w miarę normalne cykle, i czy torbiel mi zginie, jeśli tak, to od stycznia będę mogła się starać:) znacie może jakieś dobre i sprawdzone metody żeby zwiększć szansę zajścia w ciążę? jeśli tak, to proszę o podpowiedzi.. buziaki dla wszystkich czytających kobietek :)

Malinka79 Gratulacje z całego serca, leć po drugi test!!!!! :-) Metko cieszę się że u Was wszystko dobrze i Dzidziuś też jest cały i zdrowy!!!! Wiesz mi się też coś tak zdaje że u nas będzie syn!!!!! A powiedz mi czy coś się zmieniłaś na twarzy?? bo ja nic zupełnie......a to podobno wróży syna!!!!! Pozdrawiam serdecznie ;-)

1102.....kompletnie nic a nic sie nie zmienilam na twarzy... sama nic nie zauwazylam....najblizsi ze mowia ze wygladam jak zawsze...moja tesciowa moila mi ze podobno jak ma sie kobieta zmienic na twarzy to dopiero pod koniec ciazy...wychodzi wiec na to ze byloby jeszcze za wczesnie. Ja mam przeczucie ze bedzie to chlopiec... a Ty tez masz przeczucie??

Gość Domi24
Witam! Malinka79 tak strasznie się cieszę razem z Tobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Drugi napewno też będzie pozytywny nie może być inaczej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja też mam nadzieję ze w tym miesiącu się uda! Lusiu pozdrawiam! Wszystkie starające trzymam kciuki a Wy trzymajcie za mnie!:-) Mamusie i dzidziusie całuję!pa

Gość Domi24
Witam! Malinka79 tak strasznie się cieszę razem z Tobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Drugi napewno też będzie pozytywny nie może być inaczej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja też mam nadzieję ze w tym miesiącu się uda! Lusiu pozdrawiam! Wszystkie starające trzymam kciuki a Wy trzymajcie za mnie!:-) Mamusie i dzidziusie całuję!pa

Gość no to zdecydowalam
robie test juto z rana.....juz sobie kupilam :) kurde....dwie kreseczki chce :) Kasia

Gość spy
Jejku, dziweczyny! Jak ja Wam hmmm... zazdroszcze... Czytam wszystkie Wasze wypowiedzi już chyba z 5 raz... Cieszycie się, denerwujecie- to takie piękne, bo chodzi o jedną z najważniejszych rzeczy na świecie.... Tak bardzo chciałabym mieć dziecko (ale jeszcze za wczenie- 20 latek..) Będę pilnie śledzić Wasz temat. Moze za 2- 3 lata też będę mogła coś tu napisać :) Trzymajcie się cieplutko dziewczyny- te probujące i te, którym się udało :) 🌻

Metko ja też mam jakieś takie przeczucie, że to będzie syn, też niestety nie chce się jeszcze nam ujawnić i wciąż się odwraca pupcią hihi, może następnym razem się uda...czyli 15 listopada (mam następną wizytę) Pozdrowionka dla wszystkich kobitek które tak bardzo teraz czekają na DWIE KRESKI!!!!!!!!!! Trzymam kciuki żeby sie udało!!! :-)

Malinka Gratulacje :) to forum działa cuda hihi 🌻 🌻 Milucha moja znajoma juz jest w 3 ciązy jest w 21 tygodniu i nie czuje ruchów to normalne mozesz ich nawet nie czuc do 24 tygodnia :) Monika chodz duzo to pomaga wywolac porod podobno :) moze wywolanie nie bedzie potrzebne :) Bzdurka25 ja jetsem w 26 tygodniu tez podobno dziewczynka i też Zuzia hihi :) olala moja mała uspokaja sie jak tatus glaszcze brzuszek a jak ja glaszcze to chce sie bawic :) jak slyszy glosna muzyke to sie kreci a jak cicha to tak delikatnie kopie :) zycze starajacym 2 kreseczek :) Mam pytanko do tym brzusiastych to mialy juz badanie cukru kupilam 50g glukozy ale nie mam zielonego pojecia w jakiej ilosci wody to rozcienczyc :( POMOŻCIE!!! :)

Malinka Gratulacje :) to forum działa cuda hihi 🌻 🌻 Milucha moja znajoma juz jest w 3 ciązy jest w 21 tygodniu i nie czuje ruchów to normalne mozesz ich nawet nie czuc do 24 tygodnia :) Monika chodz duzo to pomaga wywolac porod podobno :) moze wywolanie nie bedzie potrzebne :) Bzdurka25 ja jetsem w 26 tygodniu tez podobno dziewczynka i też Zuzia hihi :) olala moja mała uspokaja sie jak tatus glaszcze brzuszek a jak ja glaszcze to chce sie bawic :) jak slyszy glosna muzyke to sie kreci a jak cicha to tak delikatnie kopie :) zycze starajacym 2 kreseczek :) Mam pytanko do tym brzusiastych to mialy juz badanie cukru kupilam 50g glukozy ale nie mam zielonego pojecia w jakiej ilosci wody to rozcienczyc :( POMOŻCIE!!! :)

Estello główka do góry! jeszcze nie ma pewności,że się nie udało. Będzie dobrze. Dzis świętujemy nowinę Malinki a w przyszłym tygodniu będziemy cieszyc się razem z Tobą! Dobrej nocki!

Gość Jagodka
Witam wszystkie Panie. Naleze do grupy "starajacych sie" i czekajacych na cud, dwie kreseczki itd. Chcialabym juz w krotce byc taka szczesliwa jak Malinka - w koncu dwie kreski i juz za chwile opisywac pierwsze ruchy malenstwa, jak teraz to czyni wiele przyszlych Mamusiek. Musze Wam przyznac, ze z pewna nienawiscia przechodzilam ostatni okres - dlaczego jeszcze go mam??!! Chce byc w ciazy, skoro juz sie z mezem zdecydowalismy na bobaska!!! Dlaczego niektorzy po prostu "wpadaja", a my jak chcemy miec swoja "fasolke", to jej nie mamy??? Chcialabym nie czekac dlugo, az w moim brzuszku zamieszka maluda, bo chyba dostane obsesji na tym punkcie. A jak tam u Was, starajacych sie?? Z tego co czytam, czesc Was tez jest tak niecierpliwa jak ja. Dlaczego to tak dlugo trwa??

do 26 tydzien wciaz biegam po schodach,skacze sobie na pilce gumowej ale doktor stwierdzil ze od tygodnia ani drgnelo :( pierwszy porod zaczol sie sam,a podobno przez wywyolywanie boli bardziej i to mnie troszke stresuje,ale moze do wtorku samo sie zacznie.Mam taka nadzieje .Core mam z 4 listopada wiec urodzinki beda mialy razem! P.s. moja 2 cora tez bedzie miala na imie Zuzia :) dziewczyny z calego serduszka zycze starajacym sie 2 kreseczek!!! a tym co juz mialy 2 kreseczki ,cierpliwosci i dbajcie o brzuszki!! :) Estella trzymam mocno kciuki! a za mnie trzymajcie we wtorek o 8,bede na porodowce!!!!!!!!!!

Malinko79 - gdzie się podziałaś ?! Zrobiłaś już 2 test? Nie trzymaj nas w niepewnośći!!!! Odezwij się!!!!!!! Dioda, Estella, Loniu i Jagodku i wszystkie inne starające się. Może październik będzie naszym szczęsliwym miesiącem. Słowami Malinki ....... niech się spełni cud...........

Witajcie moje Panie........ Bzdurko- gratuluję Zuzi, poczatkowo u mnie tez miała byc Zuzia ale bedzie Emilka....... Soul- zycze zeby sie udało :)) Estellko- mam nadzieje ze to jednak ciąża........ Metus- ciesze sie ze dzieciatko zdrowe :)) Olala- ja caly czas rozmawiam z Emilka, wtedy ona wyraznie reaguje na moje słowa........ Domi24- pozdrawiam serdecznie :)) Zycze wszystkim starającym 2 kreseczek, mamom z brzuszikami cudownych kopniaczków............I wszystkim dużo usmiechu i miłego dnia......:))

Gość estella
Kasia i jak?! Zrobiłaś test?

Dzień doberek! Dzieki Lusiu za miłe słowa. Ja Tobie też życzę wszystkiego najlepszego, przede wszystkim dobrego samopoczucia, szczęsliwego rozwiązania i zdrowej dzidzi:) I jak tam Kasieńko zrobiłaś test? Wszystkie jesteśmy ciekawe. Jak Malinko nocka? Zmrużyłaś oczy?Wspominałaś męzowi? Faktycznie ten miesiąc jest szczęsliwy. Coraz dowiadujemy się o radosnych nowinach. Kto dzisiaj nam taka oznajmi? PS. Wczoraj było przytulanko-13 dc. trzymajcie kciuki!

Witam Kobitki! Dolina strrraszna mnie dzisiaj ogarnęła.:(:(:(:(:(Zrobiłam test taki zwykły Qika i miałam jedną paskudną krechę. A na paskowym wczoraj wyszły dwie. Być może za wcześnie zrobiłam ten zwykły - nie wiem. Trochę mnie to przybiło. Nie pozostaje mi nic innego jak jeszcze poczekac.... Oj, ale mi dzisiaj ciężko. Mogłam tego paskowego wogóle nie robić:( albo tego dzisiaj i poczekac na 3.11. Bo dopiero 3.11. mam dostać(oby nie) okres. Pocieszam się myślą, że to za wcześnie. W sumie głupia jestem jak nie wiem co, bo ten test który robiłam dzisiaj, najwcześniej można robić 2-3 dni przed okresem lub w dzień okresu.....Ja chyba oszaleję do 3.11....... ...niech się spełni cud...

Malinko głowa do góry! Nie smuć się.Zrobisz test 3.11, jeżeli będzie opóźniać Ci się miesiączka polecisz do ginekologa i sprawa rozwiązana.Nie zadręczaj się na zapas. Dzis piatek, weekend przed nami. Bedzie dobrze. Pozdrawiam:)

Gość do estella
zrobiłam :( jedna kreseczka :( kupilam ten paskowy teścik...no trudno, może w przyszłym miesiącu się uda :( Kasia

Kasieńko głowa do góry! Po 1 testy nie są do końca wiarygodne. 2 Uda się za miesiąc:) Pozdrowionka!

Gość do soul78
dzięki :) nie jestem jakos zdruzgotana bo wiem że za którym zaraz się uda... troszke mi po prostu przykro.... ale bede wierzyc :) Kasia

Malinko79 - nie smuć się - poczekaj do 3.11, będzie ok. I nie poddawaj sie !! Ja wierzę, że zaciążymy i to już niedługo. No i przecież Twój sen też coś chyba zanaczy. Wszystkie dziewczyny - nie smućcie sie - już i tak jest dość paskudnie za oknem. Nam też zaświeci słoneczko- i niedługo będziemy mamuśkami. Pozdrawiam Was gorąco ! I głowy do góry.

Jakie Wy jesteście Wszystkie kochane. Nawet nie wiecie jak ja się cieszę że jesteście. Dodajecie tyle otuchy i siły. Żaden facet tego nie potrafi, nawet ten najbardziej kochający;) Jesteście wspaniałe. Całuję Was gorąco Wszystkie:):):):):):):):):) I czekam cierpliwie dalej...... A fakt pogoda mi się udziela, taki \"bałagan\" za oknem:(:(:(:( ...niech się spełni cud...

Nie martwcie sie doczekacie sie dwóch kreseczek albo bedziecie mialy niespodzianke ze wyjdzie 1 kreska a potem sie okaze ze w ciazy jestescie :) Ponawiam pytanko w jakiej ilosci wody mam rozpuscic glukoze do badania????????

26 tydzien - ja glukoze rozpusciłam w całej szklance wody, Pani laborantka poinformowała mnie że im wiecej wody tym mniej słodkie, ale za to wiecej do wypicia. Generalnie to smakuje okropnie jak dla mnie!!! Malinko- głowa do góry.........powtarzaj testy chocby co dziennnie, skoro jeden pokazał 2 kreseczki tzn. ze stężenie hormonu ciażowego jakies tam było...........Bedzie dobrze!! Estelko, soul, Kasiu, Domi-, Aska 74 - po prostu musicie wkrótce zostac mamami!! Nie ma innej mozliwosci!!!!! Trzymam kciuki......... Ja dzisiaj nie daje rady w pracy. Bolą mnie plecy, nie mam siły, jest mi duszno. Mała dzis jest spokojniutka, spi sobie grzecznie tylko od czasu do czasu przekoziołkuje na inną pozycję!! Poza tym czuję że twardnieje mi brzuszek- czy to cos groznego??? Wiecie cos o tym??? Nie wiem czy mam sie martwic czy dzwonic do mojego ginekologa??? Czy czekac do piątku- za tydzien mam wizytę??? Nie mam zadnych innych bólów czy dolegliwosci??? Jak myslicie???

Lusia glukoza na sucho smakuje jak cukier puder moze ja zjem na sucho hihi :) ten twardniejacy brzuszek to moga byc skurcze braxtona hiksa czy jakos tak i sa normalne :)

a mnie od wczoraj tak bola wiazadla ze chodzic nie moge nawet przekrecanie sie w nocy na drugi bok sprawia mi ból mam nadzieje ze przejdzie bo juz raz tam mialam :)

Dzięki 26 tydzien- troszke sie uspokoiłam......Choc 2 tygiodnie temu mój gin zapytał mnie czy nie twardnieje mi brzuszek, powiedziałam ze nie bo wtedy tak było. Mysle sobie ze nie zadał tego pytania bez powodu.......Na wszelki wypadek mu o tym powiem.!