Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ingaa

Czy są wśród Was kobietki, które chca już zostać mamami?

Polecane posty

Bugsy, nie masz neciku w domciu, szkoda:( Ale Dzidzia ważniejsza:) Musisz dbać o Was dwoje:) A może jak już będziesz się lepiej czuć to kafejka internetowa? Przesyłam mnóstwo pozytywnych fluidków:D:D:D:D:D:D:D

Gość BUGSY24
necik w domku tylko samopoczucie kiepsko:)staram się Wam rozesłać trochę fluidków ciążowych ale może to jeszcze za wczesna ciąża:)?

Gość malgos27
czesc dziewczynki ale tu duzo postow do przeczytania!!!!!!!! mam duzo zaleglosci ...... :-D GRATULUJE wszystkim kobitkom ktore maja swoje upragnione brzuszki!!!! a gdzie sie podziala Lusia? Claptola? Mateczka? i reszta? pozdrowka Claptola jak sie czujesz? moj urwis juz mnie kopie .... coraz mocniej odezwij sie buzka, pa

Malinko - faktycznie na początku Ci nie wyszło.hihihi Ja od mniej więcej 21dc - mam bóle podbrzusza ( z przerwami) Piersi - bolą mnie jak na @, ale sutki są jakieś takie większe. A po zatym tak jak przed @, lekkie zachciewajki, większy apetyt - ale ja tak zawsze miałam przed. Chyba się trochę niepotrzebnie nakręcam.Ale już tak bym chciała. Zresztą co Ci będę pisać o pragnienach - znasz je sama najlepiej. Aczkolwiek szanse w tym miesiącu - były największe. Dziewczyny - czy brzuch na początku ciąży boli inaczej niż przed okresem?

Mnie wszystko boli tak samo jak na @, za wyjątkiem tego swędzenia piersi. Ale to nie jest ciągłe swędzenie, tylko co jakis czas...ale tego nigdy nie miałam .To pytanie kieruję do Brzuchatek, czy może to być objaw ciąży? Szczerze mówiąc, to bym nawet w tym cyklu tak mocno o tym nie myślała, ale to swędzenie piersi daje mi do myślenia...no i nie zawsze się mogę porapać...co doprowadza mnie do szału:D

Bugsy - skąd ten smutny nastrój? Może to huśtawka ciążowa i jutro zaświeci słoneczko - czego Ci bardzo życzę.

Malinko- tak bardzo bym chciała, żebyśmy jeszcze w tym miesiącu wraz z Myszką i innymi miały prezenciki na Mikołaja, a wszystkie dziewczyny, którym nie wyszło teraz- na święta.!! Niech się spełni cud.!!!!!!

Oj, tak Asiu! Ale ja jakoś tego nie czuję. Nie uwierzyłabym nawet gdybym zobaczyła dwie kreseczki. Zbyt długo się staramy, ale jakaś iskierka nadziei zawsze jest i musi być. Bo co by było bez nadziei?... ...niech się spełni cud...

Gość Imolka
Pozdrowionka dziewczynki!!!! mnie też troszkę piersi bolą , ale staram się o tym nie myśleć. Asiu i inne dziewczyny biorące Duphaston wiecie żenie należy do terminu planowej miesiączki odstawiać Duphastonu- nazywany jest strażnikiem ciąż . Trzebapociągnąć do terminu miesiączki i wtedy zrobić testa Pa

Sory za błędy. Oczywiście nie Duphaston tylko progesteron jest strażnikiem ciąż i nagłe odstawienie syntetycznego progesteronu (właśnie Duphaston)podawanego 2 fazie cyklu moze wywołać poronienie pa pa

Sory za błędy. Oczywiście nie Duphaston tylko progesteron jest strażnikiem ciąż i nagłe odstawienie syntetycznego progesteronu (właśnie Duphaston)podawanego 2 fazie cyklu moze wywołać poronienie pa pa

Malinko - nie trać nadzieji, ja też się bardzo długo staram, ale jestem pewna , że w końcu się uda. Pamiętasz, w II połowie cyklu pisałam, że mam przeczucie, że teraz się uda, wczoraj- że nic z tego, a dzisiaj już sama nie wiem, ale w duchu liczę , że te 2 kreseczki na teście owulacyjnym to jest to!! I Ty też nie możesz tracić nadzieji!!!! Stanowczo zabraniam!!!! A jeszcze raz podkreślę, jeżeli mi się uda ( a wiem, że tak - tylko nie wiem kiedy)to Tobie tym bardziej. przypomnij sobie moją historię i wiek, który mam. Naprawdę jestem ciężki przypadek. A ja wierzę w cud!!!!

Asiu, no jesteś wspaniała...dzięki. Ale ja właśnie zaczęlam czuć się masakrycznie okresowo:( A to jeszcze cały tydzień, buuuu

Malinko-A jesteś pewna, że czujesz się okresowo? Obyś się myliła, czego Ci bardzo , ale to bardzo życzę!!!!!

Gość Aska74
A to na poprawę humoru: Dwóch gości przedziera się przez dżunglę, gdy nagle wyskakuje na nich tygrys wyglądający na głodnego... Jeden z nich sięga do plecaka i wyciąga parę najnowszych butów sportowych Nike. Drugi spogląda na niego ze zdziwieniem i pyta: - Czy naprawdę myślisz, że będziesz w nich biegł szybciej od tygrysa ?? - Nie muszę biec szybciej od tygrysa - odparł > zapytany - wystarczy, że będę biegł szybciej od ciebie...

Brzusio boli, plecki bolą, nic nadzwyczajnego po prostu@, ale cóż tak się nastawial na @ od samego początku a teraz sama sobie doliny wkręcam. Jeszcze raz WIELKIE dzięki Asiu. A ja trzymam ogromne kciukasy żeby tylko nie było @ u Ciebie:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Asiu, naprawdę dobre, ale się uśmiałam hihihihihihi:D:D:D:D:D:D:D:D oki, ja już na dziś uciekam, ale jutro będę znowu. Informuj na bieżąco:D

Gość bugsy24
ja właśnie wstałam po 13 godzinach snu...Mogę teraz spać i spać jak nigdy.Aśka 74 mnie brzuch bolał tak samo jak przed okresem i to w sumie utrzymywało się aż do wystąpienia tych mdłości czyli do początku tego tygodnia.Cały czas się denerwowałam,że dostanę ten okres chociaż test już wskazywał ciążę.A co do dziewczyn starających się-nie myślcie o tym tak przeciągle,bo ja wiem po sobie,że jak chciałam to nie zachodziłam.Nasz organizm lubi płatać figle i jak za bardzo chcemy to on to czuje i wtedy nic nie wychodzi,ja miałam aż chyba urojoną,a teraz wcale się nie starałam,ba nawet chciałam z tym trochę poczekać aż się trochę poukłada w moim związku i stało się oczywiście inaczej niż to sobie zaplanowałam.Także po prostu kochajcie się i co będzie to będzie a zobaczycie,że coś z tego będzie:):):).Już nie mogę się doczekać aż się wpiszę do tabelki,a to już jutro idę do ginekologa.Ale mam stresa...

Cześć Bugsy:) Mądre słowa, żeby się nie nakręcać, ale tak się czasem nie da. U mnie wdomku oki, a tylko do pełni szczęścia chcemy dziecka. No fakt, że nie mamy jeszcze swego mieszkanka, ale to nam nie przeszkadza. Przeprowadzka na nowe została odłożona na początek stycznia. Może jak teraz się nie uda, to w nowym mieszkanku:D

Gość bugsy24
wiem Malinka wiem sama to przerabiałam pół roku temu i jak przyszedł ten przeklęty@to załapałam strasznego dołka.Zobaczysz,że się uda w najmniej spodziewanym momencie i dołączysz do grona ciężarówek:)A może podczas przeprowadzki?:).Wczoraj dołek nie dawał mi spokoju tak bardzo nie chcę odchodzić z pracy,że ryczeć mi się chce...

Cześć Dziewczyny! Ja też dopiero wstałam i też mogłabym ciągle spać mimo, że nie jestem w ciąży (?). Ja mogłabym tak jak zwierzatka przespać cała zimę i budzić się na wiosnę - tak bardzo nie lubie tych miesięcy zimowych - brrr. Malinka - wiesz z tymi piersiami to mam podobnie - czasami swędzą jak cholera a tu nie można się podrapać bo klient siedzi naprzeciwko - hi hi hi. Ale jeszcze tylko tydzień ....a może nie ? Ja też sie staram nie nakręcać i wczoraj było przytulanko mimo, że to nie te dni. Mój mż jak mu wczoraj przeczytałam o \"zmuszanych\" mężczyznach to z biedną minką stwierdził, że coś w tym jest - hi hi hi. Pozdrawiam gorąco. Aga

Cześć AgaJ:) Ciekawa jestem jaki będzie finał tych naszych staranek...Aga, a gdzie pracujesz?

Malinka - pracuję w banku na obsłudze klienta :D Dlatego też jak tylko będę miała fasolke to mam zamiar sobie posiedzieć w domku - klienci z którymi mam na codzień do czynienia są czasami cokolwiek denerwujący :-))

No zgadza się, czasmi ludzie nie potrafią zrozumieć, że dana sytuacja nie powstała z Twojej winy:( A właśnie pytanko mam jeszcze do Ciebie. Kiedy Cię swędzą piersi? Bo mnie w sumie najczęściej jak mam na sobie bieliznę. Wieczorem prawie wcale. HHmmyy, ciekawe czy to jakieś nowe objawy @ hihhihih

Gość TABELE
TABELA I NICK..........MIASTO......TERMIN.....KGNABYTE.....PLEC...OBBRZUSIA 30 tydzień..Warszawa....1 Luty...........12............Zuzia......92 cm Monika24..........8.11......URODZIŁA .....ZUZIĘ.......................... trudi..........Dębica....24 marzec...........9..............?..........98 cm 1102............Opole.....11 marzec........6............Michał.......93cm dzidzius.....Warszawa .15 styczeń.......12.........Weronisia....90 cm Mała31 .......Słupsk .....19 kwiecień......3..............?.............?... Metka26.......Essen......12 marzec.......9........Alexander.....? cm Lusia.....Starachowice..20 styczen......12..........Emilia........96 cm Mateczka ....Poznań ....20 styczeń .... 12 ... ......Karol..........?... Katarinka29.Szczecin...15 marzec.......6,3..........Kubuś.........?.... Claptola.......Legnica....9 kwiecien......3,5..............?.........78 cm Milucha........Kraków....22 marzec.......4,5.........córcia........88cm Małgos27....Wrocław ... 7 kwiecień.......5...............?.........89 cm Rubina............?...............?..............?...............?...........?...... Agresor..........?...............?..............?...............?...........?...... Impersona...Wrocław...16 styczeń.......12..........Kubuś.......100cm joganna..... Lublin....... 15 luty.......... 10....... Gabrysia.... 102!cm Marcelinka...Kraków.....11 grudnia......14.............?...........99cm Tiamka........Brzeg........10 Lipca.........?..............?...........?...... MałaCzarna...Zabrze......24 lipca..........?...............?..........?...... Domi24......Warszawa....19 Lipca.........?...............?...........?.... Anielka25....Rybnik........18 Lipca........?................?..........?..... Adrianka-85..Zamość.......26 luty........11............Julia.......108cm TABELA II NICK............... 1DC.... DŁUGOŚĆ CYKLU.... TEST CIĄŻOWY.... WYNIK Estella ............25.11....... 28.......................WIGILIA... ........ tu Kasia..........30.10........26- 28........................?................ Malinka79....... 05.11........29-30....................06.12 ................ Tulipan...........03.11........28........................03.12................. Aśka74...........31.10........28-34....................05.12................ słoneczko77....02.11........25........................nie testuję.......... Jagodka.........14-11........28........................nie testuję.......... AgaJ..............04.11........28-32...................nie testuje .......... Mysza29........30.10........28.........................27.11................ NIKA28..........27.10........28-34....................nie testuje........ Dioda............28.10........30-31....................nie testuje......... Olala.............23.11........27-31............czekam do stycznia...... Agusia23........26.11........28-32...................nie testuje...... Imolka...........08.11.........23-24.............29.11 pre test............ Sylwia19.........06.11.........28..................nie testuje.........

Mnie też tylko wtedy jak jestem ubrana - wieczorami za to są ciężkię i bolą. Ponieważ natura mnie wyposażyła dość dobrze( hi hi hi) to jest to szczególnie dokuczliwe. Może objawy nie sa zawsze książkowe i my mamy jakieś indywidulane ?

bugsy tez bym chciala sobie tyle pospac ja usypiam kolo 3 w nocy i wstaje o 10 :( Sniło mi sie dziś ze przez brzuszek zobaczylam mala stópke z paluszkami i wogóle to był taki słodki widok :)