Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

gameover

Alternatywne teorie, nowe koncepcje, nietypowe obserwacje

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
ale z t膮 p艂ask膮 ziemi膮 to skrajny idiotyzm

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
znaczy maj膮 mie膰 tolerancje dla naszej ignorancji? Shatyn stary pederasto. Wykurfiaj st膮d spadochroniarzu komunistyczny bo sie przejade do tej twojej szk贸lki i poprosz臋 o spis absolwent贸w

Udost臋pnij ten post

skrajny idotyzm we wszystkim mo偶e widzie膰 tylko skrajny idiota. Jako analogia do tej zale偶no艣ci niech pos艂u偶y omawiany przeze mnie efekt mikro艣ci obserwowanych obiekt贸w ze wzgl臋du na odleg艂o艣膰 b臋d膮cy skutkiem rozmiaru samego narz膮du obserwuj膮cego:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My艣lisz ze jakbys mia艂 wi臋ksze oczy to widzialbys wi臋ksze przedmioty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
teoria p艂askiej ziemi to zaprzeczanie faktom, imbecylu

Udost臋pnij ten post

nie. oczy dzia艂aj膮 jak soczewka wi臋c przedmioty s膮 zniekszta艂cone. M贸wie o matrycy 艣wiat艂oczu艂ej. Nie mog臋 tego zrozumie膰 a ty opr贸cz wyzywania nas od idiot贸w i napomykania o gimnazjum nie zapaproponowa艂e艣 偶adnego wyja艣nienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja serio ci odpowiadam nie b臋d臋 si臋 wyg艂upia艂 bo to nie moje klimaty ,ale w moich tematach z kt贸rymi jestem wieki nie daj臋 pola nikomu chyba 偶e wnosi co艣 nowego sensownego ale niestety nie zdarza si臋 i s膮 to tematy bardziej 偶yciowe praktyczne a mnie wystarczy fakt 偶e,ziemia jest okr膮g艂a i nie przeszkadza mi to w moich tematach.PORTOS.

Udost臋pnij ten post

to id藕 na swoje tematy bo jak widzisz ten temat nie brzmi "to co mi wystarcza wiedzie膰 do zrobienia kupy i zagotowania wody"

Udost臋pnij ten post

kr贸tko m贸wi膮c nie redukujemy tylko mno偶ymy wyja艣nienia t艂umacz膮ce zjawiska, kt贸re wyja艣nione nie s膮 . By膰 mo偶e cz臋sto b艂臋dne ale tak si臋 dochodzi do wniosk贸w. Je偶eli ci to nie odpowiada (ta metoda) to sobie id藕 ok?

Udost臋pnij ten post

nie debatujemy to nad 偶adn膮 kwesti膮 tycz膮c膮 si臋 was osobii艣cie a mimo to przy艂azicie tu i sie zachowujecie jakgdyby kto艣 naruszy艂 wasze dobra osobiste (monopol na wiedze?) szanujemy wasze pogl膮dy dlatego za艂o偶yli艣my osobny temat w dodatku m贸wi膮cy o teoriach a nie postuluj膮cy mylnos膰 tych powszechnie przyj臋tych

Udost臋pnij ten post

wi臋c je偶eli ktos z was potrafi mnie nieuka u艣wiadomi膰 dlaczego s艂o艅ce b膮d藕 ksi臋偶yc odbite w lustrze s膮 przez cz艂owieka widziane w艂a艣nie w takiej a nie innej wielko艣ci to prosz臋 o wyja艣nienie

Udost臋pnij ten post

dopiero si臋 zacz膮艂em nad tym zastanawia膰 wi臋c SORKI, 偶e nie wiem. ale jako艣 nikt mi tego nie t艂umaczy艂 nigdy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wp艂yw ruch贸w ludowych na populacj臋 pingwina saharyjskiego, ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem zorzy polarnej na Berlinem

Udost臋pnij ten post

dobra wiem jaki b艂膮d robie. 艣wiatlo to nie laser. do matrycy dociera r贸wnie偶 spoza obszaru wyznaczonego jej rozmiarami. Ale...

Udost臋pnij ten post

To mi podchodzi pod fiz. kwantowa a nie czysto pod optyk臋 ,nie wiem lu藕no jest a te kolki mnie wnerwiaja i si臋 zastanawiam jaki cel jest w ich dzia艂aniu?

Udost臋pnij ten post

w艂asnie. p贸藕no. trza zarobic na kieliszek chleba jeszcze;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
PEWNIE BREDZENIE DO BAMBOSZA PENDOLINO

Udost臋pnij ten post

Patrz臋 na zegarek i widz臋 ze jest jednak jeszcze m艂oda godzina :o

Udost臋pnij ten post