Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo zagłosujecie w wyborach prezydenckich i dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Ja zagłosuję na Andrzeja Dudę. Sama jestem młodą osoba i chcę widzieć w tym krajju jakąś przyszłość dla siebie. Nie mogę już patrzeć na Gajowego prostaczka BK, który czyta z kartki gorzej się męcząc niż dziecko z 1 klasy podstawówki, nie ma ani prezencji, ani nic do powiedzenia od siebie, za to mój kandydat jest wykształcony, oczytany, ma coś do powiedzenia, zna języki, przedstawia realne argumenty, nie mówię, że jest idealnym kandydatem, ale dużo lepszym niż aktualny pfu.

Ja bym chciała kobietę na prezydenta i tak Pani Ogórek się nadaje, bo jest przepiękna, zgrabna, ładna z twarzy, ładnie się wypowiada, nie robi dużo szumu wokół siebie, na drugim miejscu Pani Grodzka. Na ostatnim miejscu ten kandydat z odrostami na czuprynie! mój BOŻE gdzie jest fryzjer?!

myślę,że taka piękna prezydent Ogórek, robiłałaby furorę na salonach, już widzę jak spotyka Putina, jakby się nam stosunki zacieśniły, pewnie każdemu prezydentowi, każdemu politykowi by się ona podobała :) wszyscy by nam zazdrościli

ogurek wykształcenie koscielne historia koscioła to ja wole dude ktury jest prawnikiem i zna 4 jezyki

sld powino sie zdelagelizowac i rozliczyc za komune

Gość gość
wszyscy krytykuja PO, niby nikt ich nie chce a i tak wygraja. i wez to zrozum....

Gość gość
Wybór prezydenta to nie rewia mody :D Potem narzekacie.PO to faktycznie zadziwiające! Coraz częsciej zaczynam myśleć ze oni faktycznie fałszują wybory bo coś tu nie tak - to zastanawiające!

Gość gość
albo na k***ina albo na dude

Gość gość
nie lubie Pana Prezydenta za to że poluje i uważam ze taki człowiek pozbawiony jest empatii więc nie jest wra żliwy na problemy społeczne do Dudy nie jestem jestem jeszcze przekonana ale w porównaniu z obecnym Prezydentem to Duda bije go na głowe

Gość gość
jak narazie duda i dudowa lepiej wyglądają jako para prezydencka córka też natomiast panująca para słabiutko o dzieciach nic nie wiemy może sa nie medialne

Gość gość
Na Dude bo foldzdojczow z PO mam juz dosć.

Gość gość
większość na Dude a i tak wygra Komorowski:D

Gość gość
na nikogo bo się nie wybieram Nie mam już żadnych złodzeń. Bo wszyscy są siebie warci

to im wience bedzie na dude tym bardziej szybciej udowodni ze fałszuja wybory i ja kazdemu muwie ze bede głosował na dude

Gość tylko komorowski
najlepszy prezydent od czasów piułsudskiego to bronisław komorowski

ajlepszy prezydent od czasów piułsudskiego to bronisław komorowski dobry zart ja słyszałem jak merkel powiedziała o lechu kaczynskim ze stracilismy 2 piłsudzkiego wielkiego patryiote to powiedziała w telewizji merkel

Gość Falkor1988
JKM. Niezmienne poglądy. Niskie podatki. Silna armia i gospodarka.

Na Andrzeja Dudę. Doktorat, 4 języki, elokwencja, klasa, empatia, patriotyzm. A'propos wyborów- trzeba wyjątkowo skrupulatnie obserwować przebieg wyborów, gdyz "ten wygrywa, kto liczy głosy".

Gość gość
Na dude, bardzo fajny, przystojny, mądrze mu z oczu patrzy no i co najważniejsze ma cofnąć tą chorą reformę emerytalną.

Gość gość
Duda. Mówiłam to ja studentka medycyny :)

Gość gość
na pewno NIE zagłosuję na tą całą Ogórek! Nie wystarczy mieć doktoratu żeby kandydować na urząd prezydenta (wiele ludzi ma takie wykształcenie), ona nie ma żandych osiągnięć poza tym, żadnych kwalifikacji!!!! Myśli że sie wybije bo jest zgrabna, ładna i dobrze zrobiona, zadziera nosa, bo jest pewna swojego wyglądu, ale niestety poza tym nie ma nic do zaproponowania, niczego sobą nie reprezentuje! To niemal tak jakby szafiarka chciała zostać prezydentem! Śmiech na sali

Gość gość
jasne ze nie wystarczy trzeba byc z agentury i miec zdolnosci aktorskie stopka: chcesz zmian? zacznij od siebie

Gość gość
duda,żeby ratować resztki kraju ,każdy kto inaczej głosuje jest zmanipulowany co muszę wybaczyć bo inteligencje wybili wcześniej

Gość gość
na madoffa

Gość radek BEZ DŁUGU za PO
na komorowskiego

Gość mjut_i_smrut
radek, gdzie brales slub? :P, :P, :P

Gość gość
Wybory na śląsku! Oto prawdziwy obraz Polskiej sceny politycznej.Jakoś cicho w mediach dzisiaj :D.: Dwukrotna przewaga kandydata PiS-u jest następnym dowodem na zakłamanie i zafałszowywanie faktycznego poparcia dla PiS-u przez ,,jedynie słuszne media,, takie jak tvn 24 czy szmatławiec wybiórczy ! kończę słowami znanej piosenki... ,,bo to się zwykle tak zaczyna...,, ! Ciekawe jak długo będą kłamać i dawać peło przewagę w ,,ustawionych sondażach,, ?

więc na tą chwile nikt nei nadaje się. Jak już bliżej jestem DUDZie, ale dziwi mnei to ze siedzi w tych związkach i bierze po 10 koła papieru, i wszedzie gdzie strajk to on.. czy on nie podkłada się z rządzącymi politykami? WLasnie tu nei mam przekonania, bo wydaje mi się lis na kase, ale nei wiem to poprostu moje obserwacje,,, Ogorek, porażka bo sld za wszelką cene promuje ludzi którzy są ładni a kompletnie nei znający się, właśnie to przeraża, zreszta przykłąd PO i np pana tik taaka... żenada... w debilni ludzie głosuja bo ma słodka buzke.., banda ograniczonych imbecyli... ostatnio pije i temat zszedl an polityke... rodzinka, ostatnio narzeka jak nie wiem, ze jest kiepsko, ulgi przcieli, jakies podatki nałożyli itd., wiec mowie ja na takich idiotow nei glosowalem bo wiedzialem ze tak bedzie, wiec jak na mnei wskoczyli ze donald cool, ze donald z******ty to sie w****ilem ubralem i psozedlem dobic sie w mordowni (czyt, osiedlowy bar sprzedający vodke w kubeczkach)