Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo zagłosujecie w wyborach prezydenckich i dlaczego

Polecane posty

Gość gość
A ja na pana Komorowskiego. Spokój, rozsądek, nam będzie w udziale. Inną alternatywą jest pani Grodzka. I gdyby nie to... super osoba . Reszta to rechoczące żaby - albo sterowani przez prezesa, albo ino uroda im towarzyszy, czasami i śpiew, Kolejka do konfesjonału, tak ich nazywam -roszczę sobie wszelkie prawa do tego określenia :D

Kukiz, całe szczęście, że zdecydował się na udział w wyborach, bo może tędy droga, jest realna szansa, że dałoby się wprowadzić JOW-y.

Gość gość
ale jest o wiele madrzejszy od komorowskiego kturemu tesc pisał prace magisterska

Gość gość
DUDA

Gość gość
na Bronka

Gość gość
Ja tam jestem za Dudą. Do tej pory było Wam w Polsce źle, na karku poczujecie oddech PiS. Mnie to nie dotyczy, już sobie przezornie umościłem gniazdko z dala od kraju, ale głupcom pomogę, zagłosuję na pana Dudę, chcę się pośmiać z głupoty rodaków. Kontynuujmy dzieła Kaczyńskich

Gość gość
gość dziś wszyscy byleby nie PIS vvvvvvvvvvvvvvvvvvv a dlaczego nie? chcą sobie ludzie polepszyć, niech głosują na PiS. To, ze obudzą się z ręką w nocniku, my wiemy, reszta musi jednak musi zanurzyć łapę w szczynach, inaczej do nich nie dotrze, że będzie tylko gorzej. Ale to ich wybór, ja wygraną PiS zaakceptuję. Sam pewnie tradycyjnie wrzucę nieważny głos - bo nie mam na kogo głosować, ale w wyborach trzeba uczestniczyć.

Gość gość
Na Romana Deskę i hooj

Gość gość
tylko marian kowalski (ruch narodowy) a w ew 2 turze duda.

Gość gość
Napewno nie na Dudę ani Ogórek, jeszcze nie wiem na kogo.

Gość gość
Komorowski Duda Ogórek odpadają

Gość dobry_gość
Na Kukiza!! Prawdziwy Polak wie czego nam potrzeba i co trzeba zmienić.!!!!

Gość gość
ale i tak duda jest madrzejszy od kukiza

Gość gość
jak dadzą mi obywatelstwo to bede glosowal na A. Merkel ten kraj to dno razem z całym POpapranym rządem

Gość gość
realne szanse maja komorowski i duda a reszta glosów bedzie stracona kto na pewno bedzie głosował na dude oprucz pisu oczywiscie radio maryja a to 6 milionów ludzi solidarnosc terz bedzie głosowała teraz wiadomo takrze ze gurnicy beda głosowac na dude

Gość gość
Gurnicy z bulem na Komorowskiego :-)

Gość gość
Ja z mężem na Dude, ale PO jak widać fałszuje wybory, więc niezdziwilabym się gdyby Komorowski wygrał. A zaglosujemy na Dude, bo nie chcemy charować do usranej śmierci.

Gość gość
Na Korwina-Mikke. To prawdziwy polityk.

Gość gość
Wybory uzupełniające do Senatu na Śląskuna śląsku! Oto prawdziwy obraz Polskiej sceny politycznej.Jakoś cicho w mediach :D Dwukrotna przewaga kandydata PiS-u jest następnym dowodem na zakłamanie i zafałszowywanie faktycznego poparcia dla PiS-u przez ,,jedynie słuszne media,, takie jak tvn 24 czy szmatławiec wybiórczy ! kończę słowami znanej piosenki... ,,bo to się zwykle tak zaczyna...,, ! Ciekawe jak długo będą kłamać i dawać peło przewagę w ,,ustawionych sondażach,, ? Popatrzcie z jaka przewaga facet wygral i porownajcie to do smieci serwowanych w tvn i wyborczej n temat poparcia dla PO.

Gość gość
a ja zagłosuję na Pawła Kukiza. Jedyny, który trzeźwo myśli

Gość gość
Racja! Kukiz to dobry wybór!

Gość gość
no Kukiz trzeźwy czy nie , ale śpiewająco jest

Gość gość
Prześpiewać Polskę, śpiewająco.

Gość gość
Kukiz albo Duda,dość oszustów z PO.Niech sami pracują do 67.

Gość gość
Nie na Komorowskiego, za stary już jest, emerytura mu się kłania a nie praca na odpowiedzialnym stanowisku, zresztą on jest wypustką PO która przez tyle lat tylko pogrążyła Polaków. Trzeba głosować na opozycję, bo to jest jedyna bariera powstrzymująca PO przed zniszczeniem Polski.

Gość flondra
co z tego, ze Komor spokojny, stonowany itp. Prezydent ma być prezydentem a nie posłużnym swojej partii, najpierw Tuskowi, teraz kopaczowej, ktora i tak steruje Tusk. Z Komora to taki budyń, nawet ortografii dobrze nie zna. O czym gadka...? Duda albo Kukiz. Innego wyjscia nie ma, PO rozsprzedaje nasz kraj, Tacy ministrowie jak Arłukowicz i Schetyna kierują nas na pewną zagłade. Arłuk- zdrowotna, a Schetyna na lupę Rosji- swoimi idiotycznymi wypowiedziami. Jedyna osoba, która może coś zdziałać to wlasnie Kukiz, który jest za Polską, jest konkretny, przeciwstawia się druzgocącym dla nas uchwałom w sejmie, Duda - inteligentny, błyskotliwy, widac, ze wywoluje szacunek. a i tak wygra po. Złodzieje je**ni

Gość gość
DUDA albo KUKIZ. Nie głosujmy na PO, proszę Was bo nie dalej jak za dwa lata będziemy mieli wojnę z Rosją, nasze dzieci będą cierpieć. Pamiętam jak było za czasów PIS, spokój, porządek, nie strach wyjść wieczorem, a teraz? Złodziejstwo, napady w biały dzień, emerytura- hehehhe. TylkO nie PO

Gość gość
Ja zagłosuje na PIS i Dude

Gość gość
Albo na Kowalskiego z ONR, albo na Korwina-Mikke.

Gość gość
Ogórek, bo tak jak ja jest kobietą, a jak kobiety same się dyskryminują zamiast wspierać to tylko czekać na koniec świata pozostaje.