Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo zagłosujecie w wyborach prezydenckich i dlaczego

Polecane posty

Gość gość
Na Dude .Komor to stary lamus .Służący PO .Porażka

Gość gegen09
Na Korwina, Duda to socjalista jak cale PO, jezeli myslicie, ze po jego kadencji cos sie zmieni to sie zalosnie ludzicie. Tylko JKM, poniewaz nie jest dla pokazu i on bez polityki i pieniedzy, ktora z niej plynie jest i tak przy kasie.

Gość gość
Korwin to oszołom i populista taki sam jak palikot! Zmarnowany głos.To folklor na Polskiej scenie politycznej!

Gość gość
Duda socjalista ? :-) ale ludzie maja zryty beret !

Gość robta co chceta
Mr T żartujesz czy masz sieczke we łbie? Duda ktory startuje na prezydenta z ramienia pis i Duda od strajków to dwie inne osoby.... .... i jak moze byc dobrze w kraju jak wybieraja idioci waszego pokroju. słowa typu głosuje na ogórek bo ładna i beda nam zazdrościć tak urodziwej przywódczyni !!!!. ja głosuje na Korwina, realne zmiany, jasny przekaz co zrobi, te same poglady od zawsze. głosujcie na swoich dudów i ogurków a nic sie nie zmieni. nie rozumiecie ze ci ludzie żadza polska od 25 lat na zmiane. ci sami przy korycie nie zmienili nic od 25 lat a zmienia teraz ... ?

Gość gość
No właśnie dużo osób nie odróżnia ich :D I tacy ludzi idą głosować :o

Gość gość
Dopóki będzie taka ordynacja wyborcza nic się nie zmieni .Zamieniają sie tylko stołkami.Kukiz ma rację,dlatego robią z niego oszołoma, bo wiedzą że to może być początek ich końca!

ale co mi w k***inie sie podoba... ze dla niego nie ma c***a, ma zasady. podoba mis ie jego poglad np. jezdzisz w pasach czy nei twoja sprawa, twoje zycie wiem ze za jego rzadow bylo by grubo,a le ludzie sami by mogli podejmowac mnostwo decyzji a nei rzad ... mało tego komorowski to stary specsluzba., kombinator, wstawiony bo widac ze kompletnei ciemny, majacy problemy z ortografia!!! dla mnei odpada, cwaniak kombinator dajacy sie sterowac, , taki pan nikt! rzuccie okiem na film nocna zmiana, nawet twarde komuchy i buzki z PO niech obejrzyjcie, warto chocby dla tego zeby zobaczyc te same mordy od lat.... o czyms to swiadczy... i obrzydzi sie nam przynajmniej ejszcze mocniej... wiecie co mnei zastanawaia ze niektore ryje sa od lat 90 neiktore dnawet od 80 czy 70 sa na stołkach, zarabiaja np w sejmie 10koła papieru+ na biutro drugie 10koła, pewnie na paliwie itd., spolki itd. itd, tyle lat i gdzie te ich peinaidze??? przeciez oni powinni miec tyle ze powinni w d***e miec juz prace!!! tego nei kumam, na tyle lat a cały czas lody kręca., nei maja dosyć, ?

sprawdzalem czujnosc:) najblizej mi do pis, tak jak pisalem, ale neiktore osoby tam to porazka. np ten hoffman z wycieczka, to pierwszy raz?? napewno nie, to dlaczego kaczynski nic wczesniej nei zrobil, przeciez napewno wiedzial jak tak sie dzialo ze H lubi pic. wiec ten kaczynski czasem mnei w*****a swoim dzialaniem, al imponuje mi ciagotkami patriotycznymi... w zasadzie gdyby nei pis to polityka miala by tootalnie w d***e nasze symbole RP itd.

Gość hjghd
pis? a czy te mendy nie siedza za korytem od okragłego stołu ? i co jakies zmiany na lepsze ? poco głosowac na tych samych poco ?

Gość gość
Na panią Ogórek bo jest młoda, ładna i wykształcona. :)

Gość gość
a dlaczego nie Palikot, facet jest odważny często radykalny( nie bawił się w dyplomację z kościołem skorumpowaną policją,czy obywatelami na "nie" jeśli chodzi o gejów i innych "nienormalnych') jest nowoczesny w myśleniu, jest wykształcony, obyty, zamożny i nie chowa się w kąt jak coś spieprzy. Nie wiem dlaczego ktoś woli Korwina niż Palikota. Korwin już się zbłaźnił w parlamencie europejskim, robi dzieci w wieku 70 lat i właściwie nie ma nic do stracenia więc może zrobić więcej złego niż dobrego . Duda no cóż, trzeba liczyć się z faktem, że jak on to i Kaczyński będzie nami rządził. Ogórkowa? no błagam uroda jest kryterium na wyborach miss a i tam by nie wygrała, poza tym jak ona to i Miller. Po co nam marionetki? kto tam jeszcze jest? jakiś z PSL co to idzie by wygrać;-) no i podobno Kukiz- facet bez wyobraźni, myśli że mu zapomną alkoholizm i brak wykształcenia. Ludzie nie wszystko jest dla wszystkich. To jest tak jakbyśmy do rodziny przyjęli kogoś z ulicy bo jest, ładny, bo zna języki, bo opowiada kawały lub śpiewa piosenki a czy jest ogarniętym człowiekiem uczciwym bez brudnej przeszłości i nas nie okradnie , nie wykorzysta to obojętne? Z Komorowskim tez mam problem bo zabija zwierzęta bo lekko nieociosany i dlatego nie chcę aby był moim prezydentem. po prostu za każdą kandydaturą albo stoi ktoś inny, albo jest bez wykształcenia, obycia lub ma nasrane w papierach. ech życie

Gość gość
młoda ładna i huj ... styka. pomysl ze z takimi kryteriami wybierali by twego kierownika a byla by nim np. ta Rutowicz z tego telshow. i wybieracie własnie takich idiotów nie znacie programu partii nic nie wiecie idzieci głosujecie i bagno w kraju.

palikot, bo skacze z kwiatka na kwiatek, kiedys wielki wierzacy, teraz wrog kosciola... tak sie zmienia szybko ??? poprostu gra jak wiatr wieje mieszkal w lublinie, znam to i owo i powiem tak czlowiek pokroju inych politykow, wiec znacie odpowiedz mi nie odpowiada ze homosie (tfu) jakies baby z c*****i itd sa wspierane przez niego. jest pedal (tfu) jest babo chłop ok, niech bada ale niech cicho zyja sobie by nikt nei widzial i tyle.. i ten palikot jak slysze o tej legalizacji, to tego idiote do pierdla za samo podjudzanie.... cwaniaczek, podatkuw narobil nei nie chcial placic, wielki POlityl

Gość gość
kiedy sie zbłaźnił e PE ? lisciując boniego konfidenta i donosiciela ? po mesku sie zachował. Pamietasz palikota jak wymachiwał wibratorem ? teog chcesz? pamietasz jak wyzywał swoja posłanke od prostytuowania sie ... takiego chcesz przywódcy. przeciesz to giermek tuska.

Gość gość
gadasz jak baba z magla jesteś homofobem i plujesz jak gadasz:-)

Gość gość
Nie wiem na kogo zagłosuje w I turze. Nie będzie to ani Bronek, ani oszołom Duda. Wybiorę kogoś trzeciego, a jak będzie II tura to zagłosuje na Bronka. Choć uważam, że jest tragiczny to Duda jest gorszy. Wybiorę mniejsze zło.

Gość gość
zbłaźnił się swoją wypowiedzią a potem odkręcał za źle go przetłumaczyli , zbłaźnił się bo zasnął z brzuchem na wierzchu podczas obrad i skomentował ze spał bo się nudził ( od podstawówki wiemy ze na lekcjach się nie śpi jak jesteś stary lub wczoraj imrezowałes to siedz w domu ani bierz kasy za to ze śpisz EP) Palikot wymachwał wibratorem ab zwrócić uwagę na problem policjantów którzy gwałcili zatrzymane dziewczyny ale ty zauważyłeś tylko wibrator a nie w jakim celu był w jego rękach. Weź nie pluj tylko bądź merytoryczny

Gość gość
Dlaczego uważasz że Duda to oszołom?

Gość gość
mowisz o wypowiedzi ze jestesmy czarnuchami europy ... a co tak nie jest ? ile zarabia teraz młody człowiek 1300 na start ? powiedział prawde.

News o poranku: "szef polskiej dyplomacji G. Schetyna nie wyklucza wsparcia militarnego dla Ukrainy" TVP info Czyli PełO nie ma juz w planach sprzedaży samej broni ukraińcom, ale także ma zamiar wysłać nas na wojnę z Rosja :O

Gość gość
no i git dalej głosujcie na bronka ....

moim wymarzonym politykiem to osoba z wartościami i kultura (tzn chociażby szarmancki, wykształcony ) a nie prostak jak większość polityków.. taki za którego nie wstydzę sie bo ma pociąg do alko, nie umie pisać i popelnai błędy gorsze niż 6 klasista,,,, ludzie nie ma być śliczny, ładny, albo ogórek z paseczkiem na cipce ma być mądry, potrafiący rozmawiać, rozumiecie! taki który spotyka się z merkel i ta robi morde jak ryba, bo słucha go i nie potrafi wejść w słowo! człowiek wykształcony, mądry

poj. kafe nei chciałą mi wkleic: takiego mając będę spokojny o swój Kraj do tego oczywiście spoza układu! ciekawe czy ogólnie taki jest z liczących się polityków kurde piszecie ze ogórek fajna,a le co z tego.. jak wiele nie powie i nic nie zademonstruje przy innych przywódcach dlatego właśnie Kaczyński L mis ie podobał, bo twardo swoje, a nie to co wszyscy mówią... oczywiście media przedstawiały ze debil i gada głupoty,

Gość gość
i taki jest Korwin tylko merytoryczna gadka tylko o interesach dla naszego kraju a nie lizanie d**y i rozdawanie kasy na lewo i prawo a to pomoc krecji teraz ukrainie bo co bo nas stac !!. jak cos sie dla nas nie oplaca to w to nie wchodizmy i tyle.

Gość gość
Dlaczego uważam, że Duda to oszołom?? Ponieważ tylko człowiek niepoważny może składać takie obietnice. Wszystkim da (górnikom, rolnikom, urzędnikom itd.), ale z czego weźmie to już nie powiedział. Z resztą prezydent nie jest od tego żeby takie rzeczy obiecywać, bo on nie rządzi i nie decyduje o podziale pieniędzy. Twierdzi, że będzie kontynuował prezydenturę Lecha Kaczyńskiego. Lech było dobrym człowiekiem, ale kiepskim prezydentem. Z 2 bliźniaków to on był tym porządnym prawym i jako jedyny miał wpływ na Jarka. On na Jarka miał dobry wpływ, a Jarek na niego miał zły. Bo to zły człowiek jest. Nie wiem ile masz lat i nie wiem czy pamiętasz lata 2005-2007 to był dramat. Jeśli masz do 26 lat to mogę zakładać, że nie wiesz jak było. Większość młodych ludzi nie interesuje się polityką.

acha jeszcze weźcie pod uwagę ze te TVN, polsat itd., leja wodę do mózgu żeby pokazać ze partia rządząca jest super Włączcie sobie takie coś republika albo stronę niezalezna "kropka" pl rzetelne info, odziwo odmienne niz na onecie i innych portalach jak i w TV

Gość gość
na Komorowskiego bo jestem zadowolona z niego.Duda obiecuje gruszki na wiezbie a glupi lud wierzy...czasem az mi wstyd z powodu. Moich rodakow

Gość gość
twój kaczynski obiecał ze nie sprzeda polski a podpisał traktat unijny ... prawo unijne jest teraz zwierzchne ...

Gość przygarnij kropkaa
Na ciepłą kluchę Bronia Komorka :classic_cool: