Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo zagłosujecie w wyborach prezydenckich i dlaczego

Polecane posty

Gość gość
gość dziś W 100% się z Tobą zgadzam :D

Gość gość
Andrzej Duda :/

Gość gość
Ja na Dudę - klasa, elokwencja, obyty, oczytany, drugie miejsce Ogórkowa bo niezła z niej lufa i innym krajom oczy z gał by powychodziły, myśle ze wtedy kazdy Europejczyk znałby Polskę, bo jak 3 lata temu byłam we Francji i gadałam z Francuzami ( ok. 28 lat) to oni mysleli ze w Polsce dalej jest PRL, komuna ,zarcie na kartki i te sprawy.3 miejsce Korwin bo cos by sie z tym krajem wreszcie dzialo.On nie jest potulny tak jak Bronek,mówi z grubej rury zawsze

Gość gość
Czy was (prawie) wszystkich pogięło? Głosować na pustą, choć niewątpliwie piękną popleczniczkę komuchów? Na Dudę co to bez mydła wchodzi jednemu z tych co ukradli księżyc? Jedyny rozsądny wybór to wybór człowieka, który realnie siedział w więzieniu za wolną ojczyznę. Więziony przez Milerów, Jaruzelskich, Kwaśniewskich i innych zatwardziałych komuchów. A kto tego nie rozumie to gówniarz i małolat jest (albo komuch)

Gość gość
tylko puści faceci będą głosować na to lewackie ścierwo, którą jest ogórek :O a tacy niby wszyscy prawicowi na kafe to wybory na prezydenta, a nie wybory miss, wy tępe samce

Gość gość
na Mastera111

Gość gość
Na PAWŁA KUKIZA to jedyna opcja mogąca przynieść zmiany

Gość gość
Na Kukiza, bo to człowiek spoza układów, nowa twarz w polityce, zwolennik JOWów, które osobiście popieram... Trzeba oderwać stare świnie od koryta.

Gość gość
Kukiz ok ale to zmarnowany głos. Tylko Duda przegoni starego pierdziela Komora fajtlape

Gość gość
Nie do końca zmarnowany głos - wiadomo, że będzie II tura, ani Komorowski ani Duda nie mają szans na elekcję w I turze, tak więc z czystym sumieniem zagłosuję w I turze na Kukiza...

Gość gość
Po co podwyższono wiek emerytalny jak młodzi nie mają pracy. Starzy zajmują miejsca młodym precz z PO

Gość gość
KUKIZ!

Gość gość
Kukiz lub Duda nigdy na oszołoma i nieuka Komorowskiego

Gość gość
Dokładnie, ja też na Kukiza lub Dudę. Chyba spróbuję na KUkiza, a jak się nie uda, to w drugiej turze oddam głos na Dudę.

Gość KORWIN sekcja gimnazjalna
Tylko Janusz Korwin-Mikke bo masakruje lewaków.

Gość Młody ONRowiec
Ja głosuje na Mariana Kowalskiego.

Gość gość
Oczywiste, że na Bronka. Układ, w którym kandydat jest z tej samej partii co rząd jest bardo dobry i wydajny dla państwa (brak absurdalnego wetowania na złość). Komorowski budzi moje zaufanie, odwołuje się do rodzinnych wartości bez nachalnej agitki kościelnej, nie robi dookoła siebie zbędnej pompy parakrólewskiej (jak Kwaśniewski) ani nie jest nawiedzonym oszołomem dążącym do zantagonizowania Rosji (jak L. Kaczyński). To znany polityk, rozpoznawalny na skalę międzynarodową a nie jakiś królik z pudełka jak Duda. Może faktycznie nie jest z niego taka lufa jak z Ogórek ale przynajmniej potrafi się składnie wypowiedzieć, czego o kandydatce SLD nie wiadomo.

Gość gość
Kukiz

Gość gość
No co ty, przecież Komor to zabójca zwierząt, to myśliwy,ileż on zwierząt niewinnych zabił przez ostatnie 40 lat? Nie mam zaufania do kogoś kto lubuje się w uśmiercaniu żywych istot, zabija bezbronne zwierzęta.

Gość gość
Zagłosuję na Dudę, ale jeżeli Kukiz zostałby prezydentem, to też bym się ucieszyła :)

Gość gość
na Komorowskiego oczywiscie bo reszta to jakies pionki bez znaczenia

Gość gość
Oczywiście że Kukiz

Gość gahjkskd
DUDA, DUDA, DUDA!!!! ale nie wiem jakim cudem i tak wygra BUL. tzn wiem jakim, tak jak było w przypadku wyborach do ... (nie wiem czego)- były duże niejasności, wyniki były fałszowane. Teraz bedzie to samo.

Gość gość
Ogórek, bo tak jak ja jest kobietą, a jak kobiety same się dyskryminują zamiast wspierać to tylko czekać na koniec świata pozostaje.

Gość gość
KOMOROWSKI i koniec kropka :)

Gość gośdwć
Na faceta desygnowanego przez partię sadystów i zboczeńców, co walczyła o prawo bicia żon i dzieci na pewno nie zagłosuję !!! Pozostaje Ogórek...

Gość gość
Idiotka ? Nawet nie masz pojęcia o tej konwencji .Niemcy ja odrzucili .Tam nie chodzi o jakieś bicie żon .Tam chodzi o lewackie chore pomysły dotyczące płci .A głosować musimy na Dude bo tylko on ma szansę przegonic tego starego ramola który wszystko podpisał co mu PO kazala

Gość gość
wszyscy byleby nie PIS

Gość gość
głosuję : DUDA, bo mi brzmi prawie jak DUPA czyli prawdziwy polski polityk...