Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo zagłosujecie w wyborach prezydenckich i dlaczego

Polecane posty

Gość gość
Zagłosuję na Magdalenę Ogórek jak spędzi ze mną noc albo chociaż pokaże cycki.

Gość gość
Paweł Kuziz lub Duda :)

Gość gość
Głosuje na Andrzeja Dudę. Mam dość rządów zaklamanych złodziejów z PO, którzy najchętniej by chcieli, żebyśmy do 80 r.ż. robili na ich milionowe pensje.

Gość gość
Na Andrzeja Dude .Komor przy nim to porażka

Gość gość
Na Dudę. Komorowski doprowadzi ten kraj do zagłady.

Gość gość
Niech każdy głosuje wedle wieku swego. Dość pryków, którzy i w PRL byli uprzywilejowani i po 89. także, karierowicze cholerni. Głosujmy dla naszych dzieci wkraczających w dorosłość, dla wnuków mających się wkrótce urodzić. Niech się urodzą w wolnymi ludźmi, a nie niewolnikami. Wyżu z lat 80 obudź się.

Gość gość
No, chyba tylko Duda reprezentuje przyzwoity poziom. Korwin ma najciekawsze poglądy, ale wygląda na niedostatecznie zrównoważonego, podobnie Marian Kowalski. Nie mówiąc już o Pawle Kukizie, którego skądinąd bardzo cenię. Magdalena Ogórek to dla mnie wielka niewiadoma, ale podejrzewam, że po Andrzeju Dudzie może być najlepsza kandydatką.

Gość gość
Tylko Komorowski.Duda ma obrzydliwy wzrok.Ta ogorek tak ładna,że a brzydka.Moze tylko Jarubas ewentualnie.I niech Duda nie daje ciemnocie obietnic bez pokrycia.tralala emerytura,ha,ha,ha...

Gość gość
Na Annę Grodzką bo jej poglądy są mi bliskie.

Gość Ewelka899
Przekłamane sondaże w TV są po to, aby ludzie wybrali człowieka, który kompletnie nie nadaje się na prezydenta. Komorowski ma wiele niewyjaśnionych afer, dziwnych powiązań a na istotne pytania w sądzie odpowiada "nie wiem". Do dziś nie wyjaśnił skąd na początku lat 90tych miał 280 tysięcy marek. W TV cicho bo to POskie stacje i lansują tego buraka bo to wszystko żydy, którzy chcą zniszczyć Polskę. Za cel postawili sobie wykurzyć stąd Polaków najpierw po dobroci czyli emigracją a na ich miejsce sprowadzić tu pól Izraela. W końcu już fundujemy im emeryturki a niedługo będziemy fundować im bilety do Polski.... Na kogo zagłosuję? Uważam, że Ogórek by się nadawała z racji swojej prezencji, ale 1. Nie bardzo się zna- nie jest w stanie zrealizować swoj program polityczny z racji tego, ze jest on sprzeczny z partią z której startuje 2. Startuje z partii, która ma krew na rękach. Lepiej zrobiłaby gdyby startowała jako niezrzeszona. Dlatego jak dla mnie odpada. Duda zrobił na mnie ogromne wrażenie jeśli chodzi o start w kampanii, ale przed kampanią słyszałam kilka jego wypowiedzi i nie zgadzam się z nim w kluczowych kwestiach. Głosuję na Korwina. Telewizja próbuje wieszać na nim psy, ale to inteligentny facet, który nie zmienia poglądów jak chorągiewka. Mówi swoje kontrowersyjne zdanie i wierze, że tylko on może obniżyć podatki w tym chorym kraju.

Gość gość
Duda bardzo dobrze mówił na konwencji .Mówi jasno z sensem bez kartki jak Komorowski .Do tego młody i wyksztalcony.Obyty w Brukseli , zna jezyki.Najlepszy kandydat na prezydenta

Mikke. Mimo, że w TV kreują go na oszołoma to jets bardzo inteligentny, zna się na historii i zna podejście ludzi do czegokolwiek w tym kraju. Jarubasa to bym patykiem nie tknęła. Jest młody, ale zakłamany jak cholera - tak, mieszkam blisko niego i szlag mnie trafia jakie rzeczy odwala.

Gość gość
Bronisław Komorowski. reszta to dszołomy

Gość gość
Bronisław Komorowski. reszta to dszołomy

Gość gość
A Komorowski największy :-) Stary pierdziel który nie umie porządnie po polsku mówić .Ani w żadnym innym języku :-)

Gość gość
tylko KORWIN!!!

Gość gość
Na pana Dudę!!! Komorowski jest najgorzej wykształcony "gramatycznie" spośród czołowych kandydatów, popełnia gafy jak 6 latek w podstawówce nie zna podstaw ortografii wstyd mi że mamy takiego orła z czekolady na czele państwa (a "morze panstfa :D)

Gość gość
Komorowski i całe PO to dno zera i złodzieje

Gość mixck
Polacy-zrozumcie to wreszcie ze do wladzy nad nami-Polakami nadaja sie tylko i wylacznie osoby zwiazane z POLSKA.Osoby wywodzace sie z POLSKIEJ TRADYCJI I KULTURY.Nie zas z obcej nam-tej z lewizny.Odpadaja wiec ci ktorzy weszli,postawili samych siebie na miejsce prawdziwych polskich elit wymordowanych przez nich samych czyli komunistow.Wlasnie dlatego Ogorek POwinna byc od razu skreslona z listy nie tylko kandydatow ale osob branych POd uwage.To samo dotyczy roznych Komoruskich i innych z POlszewii.To nie sa Polacy.Czy nie widzicie co oni robia?Czy uwazacie ich decyzje za sluzace polsce-nam-Polakom?

Gość gość
Na mekkenzego jak szaleć to szaleć ,ja z teściową 10 lat wytrzymałem to z nim nie wytrzymam 5 lat,najwyżej się zawieszę ,ale wnukom zrobi dziadek niespodziankę,no mam gest i Cooooooooooooooo!!!?

Gość gość1122
Ewelka-zaprzeczasz sama sobie-to jest wynikiem -no niestety nieznajomosci historii wlasnej Ojczyzny.Piszesz prawde o Komoruskim.Widze ze niewiele wiesz o lewiznie do ktorej Komoruski nalezy.Chcesz nie wybierac zla ale wybrac katastrofe w postaci Ogorek....Dziwie sie tez tym-szczegolnie kobietom co to chca na nia glosowac"bo jest kobieta".To jest czysty rasizm a scislej-seksizm.Podobnego parytetu chciala lewizna w POstaci feministek.Chcialy one aby do Sejmu RP wybierac polowe mezczyzn i polowe ...kobiet. Skoro tak-to ja zadam 5% inwalidow wojennych,10% osob PO amputacji nogi,12% osob z zespolem Downa,8% mieszkajacych w blokach oraz 4% nie lubiacych piwa.

Gość gość
był Donald to Miki ma być gorszy?

Gość gość
Andrzej Duda !!zauroczył mnie swoim programem , elokwencją, wyglądem, byłby godnym reprezentantem polski

Gość gość
Zeby nie było wielkiego bólu nie zagłosuję na bula ale na Dudę czas na młodych

Gość gość
Ludzie co wy tacy sztywni oni sobie z nas nieustannie jaja robią a wy chcecie ich poważnie traktować i pozwolić się walić jak w kaczy kuper. Nie stać już was na odrobinę fantazyjum jak szaleć to szaleć czy wy pompatycznie wybierając łudzicie się że z cyrku zrobią muzeum?A cyrk już jest to może jednak Miikii.To niby takie fiki miki chybił trafił ale kto wie?

Gość gość
Adam Jarubas :) młody , przedsiebiorczy mezczyzna da rade !

Gość gość
Marian Kowalski Ruch Narodowy. Nie ubabrany w komunistycznym g*****e, mądrze gada i jedyny z kandydatów z takim silnym charakterem.

Gość gość
Logika i jakieś filozoficzne i pompatyczne wybieranie ile ułudy przyniosło i dalej gnacie w labirynt bez wyjścia tą samą drogą tym samym schematem,może czas z nich zakpić,może to jedynie dobre wyjście? Miki to poczciwe nieszkodliwe zwierzątko.

Gość gość
Kukiz to człowiek z ludu, który startuje tylko dlatego, że w żaden inny sposób nie udało mu się choć odrobinę wpłynąć na decyzje podejmowane w niby-demokratycznej Polsce. Uważam, że to jedyny słuszny kandydat, to co się teraz dzieje to paranoja, jest coraz gorzej, a wszyscy są marionetkami partyjnymi i tylko pchają się do koryta, Wałęsa też nie mia wykształcenia i nie był specem od polityki a mimo to udało się za jego rządów wyprowadzić Polskę z bagna. TO nie jest normalny kraj, to nie jest normalna sytuacja, więc czas wybrać tego, kto jest najbliżej obywateli, a nie "normalnych" polityków.

Gość gość
no nie stety platforma bedzie głosowac na komorowskiego z ta ogórkowa to musi byc podpucha zagrywki polityczne a oprucz dudy nikt nie ma szans zwyciezyc komorra