Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo zagłosujecie w wyborach prezydenckich i dlaczego

Polecane posty

Gość gość
widać kampania już ruszyła i sztaby zaczynają s*ć pr-em w sieci...

Gość gość
Niestety choć nie ma na świecie osoby, która oddałaby na Komorowskiego swój głos świadomie to Bronek i tak wygra choć my prawdziwi Polacy zrobimy wszystko by do tego nie dopuścić. Ostatnie wybory były sfałszowane (ogłoszono to wyrokami Sądów), ale nikt nie powiedział o tym w TVNie ani w TVP. O Tym że w internetowych sondażach Komorowski dostaje 1000 głosów na sekundę też jakoś się nikt nie chwali. Dajcie spokój z takim prezydentem... kilka faktów niepoprawni.pl/blog/2218/stop-praniu-mozgow-zatajane-wstydliwe-fakty-o-komorowskim-dziadek-komorowskiego-rezun youtube.com/watch?v=IhSXJdsE3yI

Gość gość
Tylko JKM. K o r w i n jest najlepszy i nie miał jeszcze szansy na pokazanie co umie i chce zrobić. Każda partia z pierwszej 4-ki miała władzę i co? Bieda aż piszczy! Obejrzyjcie sobie "Służby specjalne" i "Układ Zamknięty" .

Gość gość
na kandydata psl bo to moja partia

Gość rewelacyjniekropkapl
Na Ogórek- tak dla jaj

Gość gość
PSL ? Ha ha ha ha ha ha ha

Gość gość
głosuje na Pana Komorowskiego. i niech nie gada głupoy nikt , że P.Prezydent Komorowski ma jeszcze coś wspólnego z PO. nawet podczas konwencji PO gdy P.Komorowski wyszedł na mównicę to zdjęto logo PO. a sam P.Prezydent niewiele na konwencji mówił bo nie jest z PO

Gość gość
Po to zdjeli logo PO, żeby ludzie uwierzyli, że nie ma z nimi nic wspólnego, co prawdą nie jest. Ja zagłosuję na Dudę i mam nadzieję, że wygra. Żaden z kandydatów nie wkurza mnie tak jak Komorowski i nawet gdybym miała do wyboru zagłosować na Grodzką lub Komorowskiego, to z bólem serca zagłosowałabym na Grodzką. NIGDY NA KOMOROWSKIEGO! !!!!!

Gość gość
hahahaha niewiele ma do gadania element wyborczy. hahahahaha P.Komorowski już wygrał!

Gość gość
Janusz Korwin Mikke. przecudowny czlowiek

Gość gość
Bez przesady z tą przecudownością ,ale z nas często kpiono,to wygląda z pozoru na błazenadę ale brakuje nam przebojowości i zawsze wdeptujemy w jakieś gumno dlatego ,warto choć raz w życiu dać szansę sobie i wrzucić na luz wbrew wszelkim pompatycznym konwenansom z których,wychodzimy niezadowoleni.Dziejowy eksperyment który wszystkim nam może wyjść na zdrowie, a wszystkim nadętym bubkom udowodnicie tym samym ,aby oni w końcu zaczęli poważnie traktować nas i nasze sprawy.Przewietrzcie to naftalinowe betonowe wnętrze,przewietrzcie własne myślenie spróbujmy na Korwina.

Gość gość
Korwin ? To bez sensu .Jednego starego raszpla na drugiego ? Na Dude na mlodego

Gość gość
Doświadczenie ,doświadczenie,baronowie!!!

Gość poruszenie_W_bokserkach
Na jarka

Gość WojtekWr
Na Korwina jak zawsze.

Gość gość
Tego Korwina co chodził do ruskiej ambasady ?

Gość gość
Zagłosuje na Kukiza!

Gość gość
Ludzie lubią eksperymenty jak nie Tyminski to Korwin albo Kukiz a tylko Duda może zabrac posade staremu pierdzielowi z WSI

Gość gość
Guzik mnie obchodzi kto będzie pod zyrandolem siedział, w tym polskim domu wariatów, w tym piekiełku, gdzie zadna afera nie jest do końca wyjaśniona, gdzie taki H D I kamieni kupa znów ma nowe stanowisko, gdzie rządzą związkowcy, którzy za nic biorą kupę pieniędzy, gdzie prezesowi spółki skarbu państwa w ciągu 10 lat wynagrodzenie rośnie z 10.tys. na 120 000,- , gdzie wszystko postawione jest na głowie ,małe dzieci umierają bo pani doktor w szpitalu miejsca nie ma, gdzie wypuszcza się na wolność gwałciciela i zabójcę niemowlaka,gdzie korupcja, z którą nikt nie walczy jest większa niz w Meksyku, więc jest mi to obojętne, kto będzie przedstawicielem tego ogłupiałego narodu, dla którego, l /nie dla wszystkich/ liczy się tylko kasa, auto i kasa i auto. Wstyd mi ,że jestem Polakiem.

Gość gość
a Kononowicz startuje ? jak nie wiecie kto to, to wpiszcie w youtube :D

Gość gość
Jarka!

Gość gość
Prezydent to nie modelka na wybiegu. Prezencja - owszem ale podstawa to inteligencja. Wystrzegam sie fanatykow religijnych a tym samym PIS-u

Gość gość
Jezeli Komorowski nie podpisze konwencji to na niego nie zaglosuje

Gość gośćewa15713
Tylko na opokę spokoju , najlepszy prezydent od czasów Piłsudskiego to Bronisław Komorowski Duda mnie śmieszy ale to nie jest cecha prezydenta. Daltego uważam, że Duda to oszołom , tylko człowiek niepoważny może składać takie obietnice. Wszystkim da (górnikom, rolnikom, itd.), ale z czego weźmie to już nie powiedział. prezydent nie jest od tego żeby takie rzeczy obiecywać, bo on nie rządzi i nie decyduje o podziale pieniędzy. Twierdzi, że będzie kontynuował prezydenturę Lecha Kaczyńskiego. Lech był dobrym człowiekiem, ale kiepskim prezydentem , to on był tym porządnym prawym i jako jedyny miał dobry wpływ na Jarka. a Jarek na niego miał zły. Bo to zły i podły człowiek jest. Czy pamiętasz lata 2005-2007 to był dramat. "Nie wiem czy jestem przeciętnym zjadaczem chleba. Ważne jest dla mnie bardziej, że prezydent nie jeździ na wszystkie msze, nie chodzi na klęczkach do Częstochowy, nie całuje biskupów po rekach, jest bezstronny, To funkcja bardziej reprezentacyjna . Dobrze ze ma normalna żonę. Usmiechnięty dziadek a nie obiecujący niestworzone rzeczy Alladyn z lampą. Wszystko jest ważne łącznie z tym jakie ma poglądy. Prezydent WSZYSTKICH powinien być wiarygodny dla WSZYSTKICH Przez lata dał się poznać. że nie jest krzykaczem tylko rozsądnym człowiekiem

Gość gość
Na Komorowskiego.

Gość gość
Ogórek zamiesza w tej całej sałatce... Ale szans raczej nie ma! Uroda niestety nie wystarczy. Teraz każdy kandydat nawmawia potencjalnym wyborcom jaki to on będzie dobry, gdy go wybiorą. A po wyborach wszystko zostaje po staremu, bo władzę i tak ma rząd! Powinno się rozliczać posłów, senatorów, i prezydentów z obietnic i karać grzywną i więzieniem za niespełnienie obietnic przedwyborczych!!! Raczej Bronek zostanie na kolejną kadencję!

Gość jokkolia
Ja na Bronka. Lubię go, fajny facet i ma super głos.

Gość gość
Gosciu z 13.19 ale z tym Komorowskim pojechales' as :-):-):-) Porównać Komorowskiego do Pilsudskiego ha ha ha ha ha ha .Albo lata 2005 -2007 dramat :-):-):-) To był najlepszy czas .Spójrz na statystyki nie to co plecie TVN i Wyborcza :-) .Porównać starego capa nie znajacego żadnego języka robiacego błędy w języku polskim , gafa za gafa z wykształconym prawnikiem mowiacym swobodnie w czterech językach. Niezle jaja :-)

Gość gość
Na Korwina! Na Bronka nigdy w życiu! Marionetka w rękach PO oznaczająca SAMO ZŁO. Komorowski podpisał się pod podwyższeniem podatków, wyższym wiekiem emerytalnym, zabraniem naszych oszczędności z OFE. Podpisał ustawę o GMO! Chciał sprzedać Polskie lasy! Niszczy Polskę a wy oddajecie głos na zdrajcę narodu...