Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo zagłosujecie w wyborach prezydenckich i dlaczego

Polecane posty

Gość Ewelka899
"gość1122 dziś Ewelka-zaprzeczasz sama sobie-to jest wynikiem -no niestety nieznajomosci historii wlasnej Ojczyzny.Piszesz prawde o Komoruskim.Widze ze niewiele wiesz o lewiznie do ktorej Komoruski nalezy.Chcesz nie wybierac zla ale wybrac katastrofe w postaci Ogorek....Dziwie sie tez tym-szczegolnie kobietom co to chca na nia glosowac"bo jest kobieta".To jest czysty rasizm a scislej-seksizm.Podobnego parytetu chciala lewizna w POstaci feministek.Chcialy one aby do Sejmu RP wybierac polowe mezczyzn i polowe ...kobiet. Skoro tak-to ja zadam 5% inwalidow wojennych,10% osob PO amputacji nogi,12% osob z zespolem Downa,8% mieszkajacych w blokach oraz 4% nie lubiacych piwa." Przeczytaj moją wypowiedź jeszcze raz. Głosuje na inteligentnego Korwina, nie na miss Ogórek.

Gość gość
Na Dudę, zawsze od lat głosuję na PIS, liczę ze w końcu się uda, bo to co nam funduje PO ,takiej patologii, afer, i wydawania po restauracjach publicznych pieniędzy dłużej nie zniosę, nie mogę pojąć jak dziennikarze niby wykształceni ludzie, przymykają oko na to wszystko, czasem coś bąkną jak już muszą, ale szybko i krótko, ale gdy chodzi o coś na PIS to leci na czerwono na pasku przez cały dzień, ekspert z ekspertem w drzwiach się nie mieszczą, ale żeby to dostrzec trzeba oglądać tv republika, o iluż ja rzeczach nie wiedziałam bo kiedyś tylko tvn24, ale teraz mam tv republikę i oglądam oba programy i najczęstsze pytanie to " a czemu tego nie ma w tvn24", zawsze myślałam że mają tyle kasy to stać ich na najlepszych dziennikarzy śledczych,ale niestety jak widać nie kasa pomaga rozwikłać największe afery

Gość gość
Janusz Korwin-Mikke.

Gość gość
na k***ina krula

Gość gość
Zróbmy sobie niespodziankę zagłosujmy na ..............XXX

Gość gość
Na Kukiza. I tylko na niego

Gość gość
Na Kukiza albo Dudę.Mam już dośc tej zakłamanej i rujnujące Polskę PO i kumpli z PSl.

Ja tez zaglosuje na pana Dude. Liczę trochę na PiS , ze oni trochę zrobią cos dla Polakow. Obecnie tej sitwy to ma kazdy juz dość w moim srodowisku. Posluchajcie na youtube,, Barki demokracji,, albo ,, Cuda w Polsce,. Sary dyzurnej . WARTO . DOBRE.

Gość gość
Podczas głosowania w ankiecie organizowanej przez TVP Info doszło nagle do niesamowitego przyspieszenia wśród głosujących na jeszcze urzędującego prezydenta. Do godziny 15:00 Bronisław Komorowski zdobył 18 proc. głosów, w ciągu 30 minut sytuacja jednak diametralnie się zmieniła i prezydentowi przybywało 1000 głosów na sekundę - dziwi się serwis Pikio.

Gość gość
Nikogo inteligentnego to nie dziwi :-) Podobnie jest z innymi sondazami.Sa pompowane .

Gość gość
Bronisław Komorowski :)

Gość gość
Chodzi o to, że nawet jakby wszyscy Polacy zagłosowali np. na PiS to i tak wygra PO. Smutne, ale prawdziwe. PO fałszuje wybory, bo to złodzieje, oszuści i wyzyskiwacze. Demokracja w Polsce zaczyna przypominać tą Rosyjską...

Gość gość
Ja zagłosuję na Andrzeja Dudę. Dla mnie on jest ostatnią nadzieją dla tego kraju. Jak wygra Komorowski, to niestety będę musiała wyjechać do Niemiec, bo nie mam ochoty pracować do 67 r.ż. :p

Gość gość
TVP i ine media nie ugryza tego kto ich karmi dotacjami W latach 2008–2013 najwięcej pieniędzy od ministerstw otrzymały dziennik Gazeta Wyborcza, tygodniki Polityka i Newsweek, a wśród stacji telewizyjnych TVP oraz TVN. Tak wynika z raportu to widac media bronia rzadu i nie pokazuja jak było przesłuchanie komorowskiego jedene zrobiła to ttelewizja republika i trwam o tym muwiły

Gość gość
Tylko Komorowski. Ja nie wyjade jak on wygra bo wiem, że prezydent nie ma możliwości zmiany wieku emerytalnego. W Niemczech też pracuje się do 67 roku życia tylko niektóre grupy pracowników pracujących w szczególnie niezdrowych warunkach przechodza na emeryturę w wieku 63 lat.

Gość gość
na Pana Komorowskiego w tvn24 gadały , że Duda był naćpany

Gość gość
Baranie,ale komor podpisuje ustawy i może zawetować.Jak dalej chcesz być dymany to dalej głosuj na tę bandę z PO i ich popleczników

Gość brawo Misiuuu
Z ujawnionej przez WikiLeaks tajnej notatki ambasadora USA w Polsce wynika, że Donald Tusk oraz Bronisław Komorowski planowali sprzedać wartościowe nieruchomości należące do Skarbu Państwa oraz Lasy Państwowe, aby uzyskać środki na wypłatę odszkodowań dla Żydów za mienie zagrabione przez Niemców i Sowietów. Czy nocna próba zmiany Konstytucji RP sprzed kilku dni (umożliwiająca sprzedaż Lasów) była tylko częścią większego planu?

Gość gość
bez pisu nie można zmienić konstytucji. może zawetowac jak ma podstawy do tego a wiek 67 jest w całej europie

Gość Misiek z lasów tucholskich
Zagłosuję na Bronisława Komorowskiego, obecnego prezydenta, ponieważ on jest prawdziwym patriota, mężem stanu i dba o nasz kraj i majątek narodowy. :)

Gość gość
Ty nawet nie wiesz co to patriotyzm! Radzę nie wypowiadać się w tematach o których nie masz pojęcia!

Gość gość
Zanim coś napiszesz lemingu to to sprawdź, bo wiek emerytalny od 67roku życia, poza nami, ma tylko sześć krajów w Europie lemingu. :)

Gość gość
Postraszyli Dudą, manipulując do granic absurdu jego wypowiedź o Ukrainie. Takie manipulacje, przestawiając słowa, podając tylko fragment wypowiedzi itp robili już do tej pory często. głównie j. Kaczyńskiego. Ale teraz przeszli sami siebie i będzie się pani Kłamacz w sądzie tłumaczyc. Ale naród słucha tylko dziennika, niczego nie czyta i jest rezultat. Takich chamskich zagrywet będzie coraz wiecej, bo zbliżaja się wybory a telewizja wiadomo w czyich łapach. Jak się przed tym bronić?

Gość gość
Haha Komorowski patriotą?! Nie no większych głupot nie słyszałam. Ja zagłosuję na Andrzeja Dudę. Widać, że są Polacy, którzy przejrzeli na oczy i widzą co robi z Polską PO, ale jeszcze są ci, którzy potrzebują na to więcej czasu.

Gość gość
Na żadnego z nich. Każdy z nich jest antyrosyjski i kocha ukrainę.

Gość gość
Głosuję na Dudę. Zastanówcie sie 2 razy zanim wybierzecie Komorowskiego

Gość gość
Komorowski podpisuje wszystko co mu PO każe. Taki z niego prezydent.Po za tym nie zna żadnego obcego języka. Dzisiaj to nie pojęte. Zobaczcie jak prezydent Ukrainy Poroszenko swobodnie mówi po angielsku .Andrzej Duda gdy zostanie prezydentem to w Niemczech będzie rozmawiał po niemiecku a w Brukseli po francusku lub angielsku .Duda pasuje na prezydenta

Gość gość
nigdy tego nie sprawdzimy bo Duda, na szczescie , nie ma żadnych szans z Komorowskim.

Gość gość
Komorowski to notariusz PO i tej sitwy z PSLu!!!