Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE powinien zarabiać facet w 'stałej' pracy,aby kobieta była zadowolona

Polecane posty

Gość gość
Facet ma zarabiać MINIMALNIE więcej od swojej partnerki :> Za mało? To najpierw sama zarób więcej

Przecież ty nawet nie wiedziałaś, że mamy pieniądz fiducjarny a ała gotówka w obiego to dług, który w nawet w 10 % nie pokrywa "zobowiązań wobec "wierzycieli" <><><> Pieniądz fiducjarny heheh dobre :D nie no masz rację, do tej pory bułki kupowałam na złoto a ubrania na bursztyny, a u siebie w ramach reszty wydaję tytoń tym co palom a tym co nie kurze jaja :) gameover, ty tak serio z tym fiducjarnym ? :)

słonko To na ile kantujesz swojego dobroczyńce? spikłaś sie z jakąś księgową? A może razem z jego księgową go dymacie w d***la?:D wytniecie tam z tej kreatywnej księgowości 5 tysi na łebka? no to by znaczyło, że na czysto interesik musi przynosić z 50 tysi:) No ina chuj sie produkujesz?

jasne, że serio. Rozmawialiśmy kiedyś i stwierdziłaś, że piertole głupoty mówiąc, że masowo dodrukowuje sie mamońsko i tu cytuje "bo to wywołałoby inflacje" Kurfa pamietam to do dziś. Wtedy sie wkurfiłem teraz mi sie tylko śmiać chce

miałem pecha bo klepałem wtedy z komórki. Niestety jestem mściwy a ty mi sie sama pchasz pod nóż:) dobra ide po mleczko do kawy

Gość mila dziewczyna
Mój facet zarabia ok 2 tys w sezonie letnim dodatkowe 2 tys.ja pracuje tez mam ok 2 tys...mamy swoje mieszkanie dwa auta.niczego nam nie brakuje;) może to nie 19 tys ale jestem z nim szczęśliwa.mamy czas dla siebie i pasję. Nie potrzeba mi butów za 5 tys;)ani torebki za 2,5;)nie mamy kredytów.mamy po 20 parę lat

Ha, chyba kojarzę tę rozmowę :) Ale Ty wtedy nie twierdziłeś, że masońsko się dodrukowuje kasę tylko chyba pisałeś o tym CO ZROBIĆ by ludzie żyli na wyższym poziomie czy coś takiego :) Też to pamiętam. Nadal tak uważam, że dodrukowanie pieniądza wywoła inflację, JEŻELI pieniądza będzie więcej niż towaru.

Gość mila dziewczyna
Kasa raz jest raz jej nie ma według mnie człowiek się liczy...szkoda mi dziewczyn co szukają bogatych mężczyzn bo lubią wygodne życie.... Czasem karta może się odwrócić. można tez zapytać ile ona powinna zarabiać?

miałem pecha bo klepałem wtedy z komórki. x czy to przypadkiem nie było w jakimś temacie o cyckach :D ?

dobra chyba i tak juz bardziej ci nie zaszkodze niż ty sama sobie szkodzisz z tego co widze:)

Gość Dziadówka X
gość dziś Jeszcze 5 lat temu zarabiałem ok. 30 tyś.miesięcznie. Byłem prezesem dość dużej firmy i świat należał do mnie. Wyjazdy służbowe, spotkania i narady na poważnych szczeblach w kraju i za granicą, wczasy na Seszelach, w RPA czy na Arubie to była norma.Dom jak z żurnala,rodzina jak z obrazka. Córki pobierały lekcje szermierki, jazdy konnej, żeglarstwa. Pijany kierowca przerwał to wszystko.Po dwóch latach leżenia pierwszy raz usiadłem na wózku inwalidzkim.Bezwład nóg i lewej ręki bez nadziei na poprawę.Tylko prawa ręka sprawna i jako tako głowa.Renta inwalidzka, kalectwo trwałe. Żona nie wytrzymała, 2 lata temu rozwód.Znajomi, koledzy , byli współpracownicy, zapomnieli o moim istnieniu(oprócz jednego kolegi jeszcze z podstawówki, chyba tylko dlatego,że jest prostym robotnikiem). Tak w skrócie. Można dużo zarabiać również w naszym kraju,nie będąc nawet prezydentem.Trzeba jednak pamiętać, że uśmiech losu może być nieszczery a koleje losu nieprzewidywalne. Ten krótki tekst pisałem pół godziny, więc widzicie, jaki jestem sprawny. Niestety - jak dobrze, to wszyscy są. Prawda o ludziach przychodzi z czasem, kiedy warunki się zmieniają. Dlatego na Twoim miejscu nie tęskniłabym za taką przeszłością, zwłaszcza za żoną. Największy kapitał masz w sobie i ja wierzę, że jak raz się udało, to i drugi Ci się uda. Nawet jeśli mnie przy tym nie będzie i o tym wiedzieć nie będę, to trzymam kciuki bezimienny, internetowy przyjacielu.

mam propozycje. Spiknij sie z balcerowiczem kurwą na usługach banksterki. Zrobisz mu porządnie loda to może cie wprowadzi w tajniki "biznesu"

Gość gość
Ty mówisz o nieudacznictwie jak ci rodzice dali/kupili zakład pracy (te twoje kserło wielkie) Zdobyć prace samemu po studiach w zawodzie nawet na najniższym szczeblu ,albo powoli rozwijać własny interes przez lata to jest coś Ale tak niektózi to nieudacznicy bo nie mają bogatych rodziców i muszą sami zarobić na swój byt od podstaw :\

Gość gość
To do shaf

masz wprawe;) I nigdy nie wyskakuj mi z tekstem, że jesteś lepsza ode mnie. Wiesz dlaczego? Bo już nawet pomijając kretynizm kryteriów to prowokuje mnie to do udowodnienia ci, że sie mylisz:) Poszperam i sie domyśle większości rzeczy na twój temat:) A wtedy będziesz musiała przyjąć wyzwanie i mi to udowodnić:)

Gość gość
Zarabiam całkiem nieźle bo ok. 5tyś na miesiąc i naprawdę daleko mi do sknery, ale jak tylko widzę że kobieta "przelicza mi wszystko na pieniądze" momentalnie dostaje ode mnie kopa w dupę...

Gość gość
Ty shaf mówisz o nieudacznictwie jak ci rodzice dali/kupili zakład pracy (te twoje kserło wielkie) Zdobyć prace samemu po studiach w zawodzie nawet na najniższym szczeblu ,albo powoli rozwijać własny interes przez lata to jest coś Ale tak niektózi to nieudacznicy bo nie mają bogatych rodziców i muszą sami zarobić na swój byt od podstaw :

gość 19: 47 naprawdę wystarczyłoby jakbyś napisał to raz :D

bo tera każdy cieć korzystając z przepisów przepychanych przez wielki kapitał może sie dorobić jakichś groszy a biorąc pod uwagę, że olska to kraj trzeciego swiaita z głodowymi pensjami to sie kurfa wożą biznesmeny z koziej doopy jakby mieli na nazwisko rockefeller. ten grajdół idzie na dno ale paru cwaniaczkom,którymsie na tym upadku udało dorobić uważa, że są rekinami kapitalizmu kurfa imbecyle:D Dobra shaft streszczaj sie z tym opcigankiem bo nie będę tu stał do północy;)

Do gameover uśmiechnęła się wczoraj w miarę ładna dziewczyna z końca tramwaju i dlatego chłopak taki hardy się zrobił, uwierzył w siebie :) Może lepiej mu nie mówić, że uśmiechała się do przystojniaka, który siedział dwa miejsca za nim ...:)

zastanawiam się skąd to wiesz bo przecież tą ładną dziewczyną z pewnością nie byłaś ty:D

ty wyglądasz ładnie tylko trzymając w pysku fiuta i szybko ruszając głową. Obraz sie wtedy rozmywa:classic_cool:

ty wyglądasz ładnie tylko trzymając w pysku fiuta i szybko ruszając głową. Obraz sie wtedy rozmywa <><><> Kolega gimbuz pomagał Ci w ułożeniu tego tekstu czy sam wymyśliłeś :) ?

po prostu mam dobrą pamięć:D ale nie podejrzewałem, że obsługujesz również młoda gwardię;)

nie mam siostry:) i uprzedzając twoje spekulacje o jej samobójstwie: Nigdy nie miałem:)

Gość gość
dziś Przykro mi z tego powodu co ci się stało :( 😭 i oby kiedyś było lepiej

Gość gość
na rękę 5 000 to minimum ale wtedy żona musi przynieść jeszcze 2 000 a nie każda lubi pracować