Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE powinien zarabiać facet w 'stałej' pracy,aby kobieta była zadowolona

Polecane posty

kurfa shaft to o deflacji to była ironia. Nie ma żadnej deflacji. Dodrukowali bilion euro przeswapowane z dolara więc j****y złoty poszedł w góre. zresztą nie wiem bo nie oglądam tv ale moge sie domyślić jakich kłamstw uzyli żeby nie powiedzieć prawdy.

Zgadzam się z tobą, Polska tonie. To grunt przygotowywany pod obcą nację, my musimy przetrwać.

shaft powiedz mi ile wg ciebie wynosi realna inflacja przy obecnej deflacji:D Nie no serio. Jak ty ogarniasz interes jak ty nie znasz podstaw. Mam nadzieje, że nie bawisz sie walutami bo bekniesz jak skacowany menel spod budki po 7 piwach

Gość gość
game skąd w tobie tyle nienawiści ?

Gość gość
GEEJM OFER GEJM OFFFFER !!!!!!!!!

Gość gość
GEJ over ahahahhahahahahah

shaft powiedz mi ile wg ciebie wynosi realna inflacja przy obecnej deflacji <><><> A Ty jeszcze tu siedzisz i marudzisz o tej deflacji :O ?

skąd we mnie tyle nienawiści? ze strachu o najbliższych. Już mi prawie jednego zabili. Poza tym z trollowanie pewnego kretyna, który ma obsesje na moim punkcie jednocześnie wyzywając mnie od psycholi no i może jeszcze z tego, że jak czytam chociażby ten topik to nienawiść czai sie w każdym słowie. Dlatego przyjąłem tu taką konwencje:) Shaft i xen mi tłumaczą, że jestem biedny tzn zły. W d***e mam co o mnie myślą ani nie zamierzam sie tłumaczyć ze swojego stanu posiadania.. Ale kurfa nie zniose żeby jakiś robak mi tłumaczył swoją przewagę nade mną. Wbrew pozorom jestem ambitny. Tragedia polega na tym ,że mam również sumienie. Ale możesz obstawiac na to, że niebawem się go pozbędę:)

Mój ojciec miał powiedzenie:" dlaczego jesteś biedny? Bo jesteś głupi, dlaczego głupi? Bo jesteś biedny." Dla mnie sukces finansowy nie jest miarą człowieka, jednak w tobie dostrzegam frustrację.

który ma obsesje na moim punkcie jednocześnie <><><> Nie łudź się, że ktoś ma obsesję na Twoim punkcie :P Wracając do tej nieszczęsnej inflacji to sram ciepłym kałem na jakim jest poziomie...ale z pewnością ZAWSZE na wyższym niż podają :D a jaka poziom inflacji jest oficjalny :P ? Zresztą je...ać to. Dodaj sobie zawsze 2 czy nawet 3 % więcej niż to co podają :P

Gość IKS123
Gameover na prezydenta! Bije od Ciebie patriotyzm...

xen. Mój ojciec miał różne powiedzenia dopóki sie nie dorobił na handlu i mu nie odbiło. potem było już tylko gorzej w rodzinie. Aż w końcu umarł na zawał. tysiące osób popełnia samobójstwa bo im sie wmawia, że sobie nie poradziły a tymczasem jest to zwykłe ściemnianie bandytów, którzy sie rozpanoszyli w tym kraju. W bankach, korporacjach oraz ich przydupasy w rządzie. I k***a oświadczam, że jak wy chuje piertolone wykończycie mi osobę którą już prawie udało sie wam wykończyć to was k***y będę tropił i zabijał. Od najpospolitszego fiuta domagającego sie tego co mu sie nie należy przez telefon po jego szefa a jak sie uda to dotre do tych pedałów na samej górze. A wy sie dalej onanizujcie swoim "powodzeniem" jesteście dla mnie burakami. w rok moge przeskoczyć każdego z was. Nie chciałem do tej pory ale zdaje sie nie mam wyboru. Stąd topienie świata w krwi. Bo jak mi sie uda to zrobie z tymi bandytami porządek. dziękuje z góry za przychylne komentarze (na które mam wyjepane) i sie kurwqa gońcie wszyscy

Gość gość
Tak z innej beczki chciałl/abym wam polecić ten serwis : http://daa.pl/dobrelicytacje Jeżeli ktoś chciałby np tani tv czy też laptopa . Wpłaciłam sobie 90 zł i udało mi się wygrać TV 42 cale za 114,62 . ps : z tego co wiem są spore szanse na wygraną bo mało ludzi o tym wie :-)

Gość gość
mój zarabia tyle ile wspolnie mają prezydent z premierem :)

xen musze stwierdzic w świetle tego co napisałas, że głupote odziedziczyłaś po tatusiu

a ty shaft tępa strzało nie pokazuj sie nigdy na tematach na których coś napisze bo zdażyło ci sie to pare razy Masz racje. jestem sfrustrowany. Sfrustrowany tym, ze nie moge udusic gołymi rękoma piertolonych chui którzy odpowiadają za cały ten burdel. wybywam z tego szamba bo żadnego brylantu tunie znajde zdaje sie a za to wkoło pływają same g****a

Gość gość
A nie pisałam? Gameover, wierzyłam w Ciebie! Podnosisz poziom!

To komplement:), oby wszyscy tak głupi byli jaką ja jestem:), dziękuję i dobranoc.

Gość gość
bez przesady. żeby było na dobre kosmetyki i ładne ciuchy - wystarczy :) niech sobie zarabia, ile chce, byle mnie był w stanie wspomóc jakimiś powiedzmy 2 tysiącami miesięcznie. więcej nie potrzebuję, przecież sama też zarabiam.

Gość gość
2500PLN netto

Gość gość
Mam tylko nadzieję,że pan"gameover" tu wróci i przeczyta na spokojnie, co i w jakiej formie, wczoraj tu napisał do swoich dyskutantów.Jestem pewna, że zawstydzi się i chociaż nie przyzna się do tego na forum, to jednak znajdzie w sobie czas na refleksję , zmieni wulgarne i napastliwe słownictwo.Ktoś aspirujący do bycia lepszym od ogółu nie powinien takiego używać, nawet jeśli miałaby to być przyjęta maniera. Myślę,że znajdzie pan dziedzinę, w której o panu usłyszymy w samych superlatywach i pochwali się pan nam o swoich życiowych sukcesach,z których korzyści oprócz pana, będą też inni mieli. Cicha wielbicielka.

Gość gość
Może i wulgarne ale sama prawdę a to was w oczy kole

Gość gość
na początek ok 5000 wystarczy

Gość gość

Gość prawie_milioner
ja zarabiam średnio 40 do nawet 80 (więc przyjmijmy 50) tysięcy na miesiąc (handel akcjami i kilka pasywnych inwestycji). Tylko problem w tym że przez te kilkuletnie wpatrywanie się w cyferki, ciągle spekulowanie i obmyślanie że tak powiem odjebało mi emocjonalnie i stałem się antyspołeczny. Co z tego że zarabiam tyle co z perspektywy przeciętnego robotnika jest wręcz niewyobrażalną sumą (nie uniżam nikomu, każdy jest w systemie potrzebny) jak kurwa nie potrafię tego wykorzystać. Jedyny plus tego to to że żyję sobie komfortowo i mogę codziennie jeść w restauracji. Wielu mi zazdrości tylko że oni spotykają się ze znajomymi, ciągle się uśmiechają. Oni chcą się zamienić ze mną a ja z nimi. Wniosek? Nie można mieć w życiu wszystkiego. Trzeba docenić to co się ma a nie gonić za marchewką.

Gość gość
"takijeden24lata 2015.02.09 ja zarabiam 1300 netto i całą pensję zabiera mi matka, mówi, że na jedzenie mam 24 lata i jak mam się usamodzielnić ?" Bardzo proste. Przestać być maminsynkiem, zacząć być asertywnym i otworzyć konto internetowe, na które pracodawca będzie Tobie wpłacał pensję. I pod żadnym pozorem nie dawać do niego dostępu matce, która najwyraźniej wcale nie zamierza Cię wypuszczać z rąk i jest patologiczna. Możesz z nią ustalić jakąś kwotę za jedzenie, dopóki z nią mieszkasz, ale nie możesz jej oddawać całej pensji, jeśli masz się wyprowadzić.

Gość gość84
...i zmienić prace, bo za 1300 netto to można się conajwyzej pod most wyprowadzić.