Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moralniaka

Polecane posty

Gość gość

Nie ogarniam już tego wszystkiego bo wdałam się w coś dziwnego... mam 26 lat jestem w pięcioletnim związku on ma 35 i też w związku do tego rozwodnik... No a i przychodził i przychodził do mni do pracy na kawę no i kilka razy z nim się spotkałam poza pracą bo kurcze często na siebie wpadamy i ostatnio pojechałam z nim na małą wycieczke bo musiał trochę pojeździć... No i... Było gorąco choć do sexu nie doszło ja wiem że mu tylko o to chodzi żeby mieć kogoś na boku :-( ale on jest tak boski że ciężko się mu oprzeć i choć nie chce tego bo nie chce sobie życia komplikOlać to boje się że się nie powstrzymam

Gość gość
alez najcenniejsze skarby zachowuje sie dla siebie :)

Gość gość
hello d**encje znacie dzialanie wody swienconej bo ja swience tylko jaja

Gość gość
Boje się sama siebie w tym wypadku bo wiem jak takie układy się kończą zwykle... Jednak ze strony zawsze musi cierpieć... Cały czas sobie powtarzam w duchu żebym olała go bo on swojej d**y nie zostawi a ja nie chcę ranić swojego faceta... No ale ostatnio jak zaczoł mnie całować to w ogóle odplynełam i nie wiele brakowało abyśmy zrobili to...dzisiaj jadę z nim też bo on ma sprawy do pozalatwiania niedaleko mojego rodzinnego domu wiec do mamy pójdę i do koleżanki na piwo... Ale nie wiem czy to dobry pomysł ze ja i alkohol plus on

Gość gość
Ja wiem że to się może źle skończyć i on to wie... Dziś mówił mi to a ja to wiem wszystko ale dobrze czuje się w jego towarzystwie i on w moim też bo choć wie że może mieć problemy jak ktoś doniesie jego lasce bo na tych terenach ma dużo rodziny mimo to że ona mieszka 200 km z tąd... A ja wiem że też ktoś może widzieć mnie z nim z moich a raczej mojego faceta znajomych bo ten " mój problem " mieszka niedaleko nas a jak to w takich sytuacjach bywa wszyscy się znają chociaż z widzenia ale jednak