Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestej kochanka zonatego i pewnie jutro nawet nie złozy mi życzen

Polecane posty

Gość gość
czesciowo napewno robi to dla mnie bo nie wiem czy tak na codzien wydaje na restauracje itd, watpie choc biedny nie jest. w kazdym razie gdybym mu nie odpowiadała to bym mu sie dawno znudziła

Gość gość
Pentelka -może i masz racje, ale chciałabym żeby kiedyś mnie pokochał tak naprawde... jesli tak sie nie stanie to chyba odejde

Gość gość
Ty autorko najlepiej przeprowadz sie do jakiegos panstwa gdzie jest islam, tam facet moze miec az 4 zony! wtedy nie ma problemu, wszystkie musza sie ze soba dogadac i tyle :D

A jeśli stawia kolegą piwo to też znaczy, że ich kocha czy że zależy mu na nich? Nie. Robi to dla rozrywki ;) Żeby mieć z kim posiedzieć i wypić piwo. Z Tobą jest w lepszej sytuacji, bo dodatkowo jeszcze może liczyć na seks.

Gość gość
Odejść powinnaś już teraz bo on nigdy cię nie pokocha, facet żonaty rozwodzi się od razu gdy kocha twój ani ciebie ani żony nie kocha ma was obie w d***e.

Gość gość
jak stawia piwo kolegom to może ich nie "kocha" (choć róznie to bywa :P), ale w jakimś stopniu mu zalezy na ich towarzystwie ,a nie kogoś innego

Moim zdaniem powinnaś odejść już dawno. Bo każdy ma uczucia i nikt nie zasługuje by się nimi bawić. Nie jesteś zabawką a on tak Cię traktuje. Odpowiada Ci to, że co noc zasypia koło żony? że mówi jak bardzo ją kocha i to ją widzi w swojej przyszłości? Ciebie tam nie ma.

Gość gość
10:49- pewnie masz racje, ale to trudne jak cholera tak co zrobic zupełnie wbrew sobie :O narazie bede walczyc o to uczucie, tzn nie bede natretna, ale bede mu dawać swoje jakieś ciepło, uśmiech i zobaczymy, jesli tego nie doceni , odejde

Gość gość
Ja pierniczę do tej kretynki nic nie dociera. Ona będzie walczyć :D

A pomyślałaś, że gdzieś tam jest jeszcze druga kobieta, która tak jak ty go kocha? Dla której jest całym światem? Która cierpi bardziej niż ty? Naprawdę chcesz budować szczęście na cudzym nieszczęściu?

Pamiętaj, że nawet jeśli wybierze Ciebie to kiedyś i Ty będziesz na miejscu tej kobiety, którą teraz wy oboje świadomie ranicie. Zdradził ją i zostawił mimo, że twierdził, że kocha. Ciebie czeka to samo.

Gość gość
Ja się jego żona dowie i sobie z tobą zawalczy to nie będziesz wiedziała gdzie masz spieprzać, tłumoku skośczony

Gość gość
bede walczyc, ale jak pisałam nie po trupach do celu, nie za wszelka cene. dam mu wybór, chce żeby on tylko mnie poznał jaka ja jestem naprawde i w koncu bedzie musiał kogoś wybrać, jesli zostanie z zona to trudno , bede cierpiec, ale jakos dam rade

Gość gość
No fakt, rece opadaja, jak sie ja czyta..... Albo to jest prowokacja, albo ona jet totalna idiotka. Przez te jej totalnie glupie wpisy ten temat zaczyna byc po prostu nudny.

A o co tu walczyć ? o.O Ja bym z chęcią pozbyła się takiego problemu jak niewierny mąż.

Gość gość
Taaa... posiedzi z tobą w restauracji, po prostu spędzi mile czas, oderwie się od obowiązków domowych, potem zrelaksuje przy seksie, ale czas go goni, więc wraca na łono rodziny, do żony i dzieci, wypełnia rolę męża i ojca, zabiera żonę i dzieci na weekendy, na wakacje, spędza każde święta w rodzinnej atmosferze, dba o dom, pomaga żonie, jednym słowem droga autorko, ma to wszystko, czego ty nigdy nie będziesz miała tkwiąc dalej w tym związku, nie warto żywić beznadziejnej miłości wyobraźnią i marzeniami, bo czas płynie...

Zrób przysługę tej biednej kobiecie i pokaż jej prawdziwą twarz jej ukochanego... Ja bym była wdzięczna gdyby ktoś mnie oświecił jeśli mój mężczyzna byłby totalnym dupkiem.

Gość gość
moze i jestem glupia i naiwna, komus innemu jakbym patrzyla na to z boku doradziłabym tak jak wy mi, ale co innego jak sie jest w takiej sytuacji, nie ze siebie usprawiedliwiam, ale ja chce poprostu byc kochana przez niego i nie chce teraz nikogo innego

Gość gość
Ona nie zrozumie, bo sie tu produkuje od pazdziernika. Facet jej bawet powiedzial, ze chce od niej tylko seksu, a ona ma nadzieje, ze cos z tego bedzie...

Gość gość
Pentelka ona nie pójdzie do zony ani jej nie powiadomi bo doskonale wie że to by był koniec jej romansu z żonatym panem :D

Gość gość
dziś czy to jest ta sama co non stop zakłada tematy o znatym którego kocha na życie?

Gość gość
Drogie panie , widzę, że niektóre nie mają w ogóle pojęcia , ze dla faceta miłość i sex to zupełnie nie powiązane ze sobą rzeczy .To , że zaprasza w różne miejsca , kolacyjki, winko i romantyczne wieczory, s-msy itp. nie świadczy , że już was kocha . To świadczy tylko o jego potrzebach odmiany od domowego ogniska , płaczu dzieci , zrzędzenia żonki , wynoszeniu śmieci. Sexik , adrenalinka , facet jest zawsze myśliwym i to jest to. Jak szybko opadają im skrzydełka i nie tylko , gdy już niektórzy zwiążą się z kochankami na stałe , bo wszystko się wydało i żonka wyrzuciła.I nagle otwierają się oczy, gdy czar prysnął , kochanka zrzędzi bardziej od żony , ma większe oczekiwania a po opłaceniu alimentów nie starcza już na romantyczne kolacje,wypady i prezenty. Znam takich , którzy dopiero gdy związali się z kochanką , zobaczyli jaka wspaniała była ich żona .

Boże co za znieczulica... Chcesz cierpieć na własne życzenie to proszę bardzo, ale po co do tego jeszcze zadawać cierpienie biednej kobiecie...

Gość gość
O jakim wyborze ty mówisz?! Przecież on już wybrał ileś tam lat temu z pośród wszystkich kobiet tę jedną, którą poślubił i stworzyli rodzinę, mają wspólne osiągnięcia, przeżycia, wspólny majątek i dzieci :-) Teraz już nic nie musi wybierać... 🖐️

Gość gość
Pentekla....po co? Bo ona ma gdzies ta kobiete. Mysli tylko o sobie i o tym dupku, ktory ja wykorzystuje. I łudzi sie, ze on ja kiedys pokocha. Zal mi jej. Bedzie tak medzic na forum i medzic, bo w realu nikomu sie do tego nie przyzna, ze dupczy sie z zonatym facetem. Taki to przywilej netu.

Gość gość
Pentelka_92 dziś Boże co za znieczulica... Chcesz cierpieć na własne życzenie to proszę bardzo, ale po co do tego jeszcze zadawać cierpienie biednej kobiecie... x biedna to jest autorka, bo tylko do roochania służy :D

Gość gość
a

Gość gość
"Zgodziłaś się za psa, to szczekaj jak pies" (chociaż ze łzami w oczach, z bólem w sercu) albo odejdź :-) bo na nic więcej nie możesz liczyć i dobrze o tym wiesz, ale to jest tak " pluć qrwie na twarz, a ona powie, że deszcz pada" 😠

Gość gość
z drugiej strony troche mi szkoda tej jego zony,mam troche wyrzuty sumienia wobec niej i jego rodziny choc ich nie znam, ale mimo wszystko mi ciezko to zakonczyc

Gość gość
Sadze, ze to prowokacja....zwrocie uwage, ze ta kobieta ani razu sie nie zezloscila, gdy sie ja wyzywa:DPisze jakas malolata i prowokuje z nudow:D