Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BajaBongo889

Zauroczenie

Polecane posty

Gość BajaBongo889

Cześć, Jestem facetem i mam duży problem. Jestem ze swoją żoną od 12 lat. W sumie stanowimy zgraną parę, ale czegoś mi w moim związku brakuje. Stał się jakiś taki "codzienny" monotonny, nic w nim się nie dzieje. Ot żyjemy sobie z dnia na dzień. Na dodatek żona jest w 3 miesiącu ciąży. Ale nie to jest problemem. Problemem jest to, że poznałem jakiś czas temu inną kobietę. Zauroczyłem się w niej. Rozumiemy się bez słów, często ze sobą rozmawiamy. Ja złapałem się na tym, że cały czas zerkam na skrzynkę e-mail czy telefon czy nie ma jakiejś wiadomości o niej. Do niczego jeszcze nie doszło, ale jestem nią zafascynowany. Boję się żeby nie przekroczyć pewnej granicy. Co robić? Nie chcę z nią stracić kontaktu, ale nie chcę też zdradzić mojej żony.

Gość gość
Żona ciąża to dbaj o żonę i nie myśl o drugiej powodzenia.

Gość gość
Wiesz, nie jestem jakąś tam świętoszką, ale moim zdaniem, ze wszystkich sił musisz sobie zakodować, że masz żonę i dziecko w drodze - to jest najważniejsze, bo możesz wyrządzić największą krzywdę kobiecie, która była z Tobą tyle lat i będzie znosić bóle związane z ciążą, dla Ciebie i dla Twojego dziecka - nie możesz tego przekreślić chwilą uniesienia i niepewnego zauroczenia. Ja też wiem co to zauroczenie i ulegam temu sama i mi trudno, ale Twoja sytuacja jest wyjątkowa - nie spraw bólu najbliższym . to byłby skrajny egoizm. Bądź silny i zostaw tamtą kobietę, nawet może jej odpisz, w jakiej jesteś sytuacji, ona to pewnie zrozumie, jako kobieta i się odsunie od Ciebie - wtedy powinno być Tobie łatwiej.

Gość BajaBongo85
Macie rację. Muszę wziąć się w garść i siebie poukładać. Trochę minęło od założenia tematu, ja na szczęście żadnego kroku nie wykonałem. Choć męczę się strasznie

Gość gość
A ja jestem w podobnej sytuacji, jestem mężatką, poznałam fajnego faceta ma żonę w ciąży, piszemy do siebie często rozmawiamy bo bardzo się lubimy. Znamy swoje sytuację, chcemy się tylko przyjaźnić nie chcemy zdradzać naszych partnerów i to wyjaśniliśmy sobie na początku znajomośći.