Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kelnerka88

Romans z kolegą z pracy a ciąża

Polecane posty

Gość Kelnerka88

Cykl miesiączkowy mam na ogół nieregularny tzn. listopad i grudzień miałam cykl 28 dni miesiączka wypadała na 19 dzień miesiąca natomiast ostatnią miesiączkę miałam 27 stycznia. 09 lutego kochałam się z kolegą z pracy przyznam szczerze, że jest to osoba nowo poznana mega przystojny i spędziliśmy ze sobą noc podczas której kochaliśmy się bez zabezpieczeń a on kilkakrotnie skończył we mnie. 10 lutego po przebudzeniu znów to zrobiliśmy i to była powtórka z rozrywki. Od środy 11 lutego do chwili obecnej czuje że mam mokro w pochwie ( pewnie owulacja) natomiast ciągnący śluz dopiero dzisiaj zauważyłam - taki galaretowaty (tak wygląda jakby owulacja dzisiaj wypadała na 15.02?) już sama nie wiem. Jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże? Ostatni wytrysk we mnie we wtorek czy plemniki mogły już nie przeżyć tyle dni we mnie? Dodam że kolega jest pół polakiem a pół obcokrajowcem a ja słyszałam że oni mają mocniejsze nasienia :( proszę o poradę...

Gość gość
Jak się ruc/hałaś to zaciążyłaś.Ci/pa za ciebie myśli.

Gość gość
To ze dopiero teraz masz śluz płodny nie znaczy ze owulacja nie była trochę wcześniej, ja w cyklu w którym zaszłam, byłam u gin stwierdziła owulacje i kazała działać a śluz miałam taki mocny dopiero ok 3 dni później. Jest duże prawdopodobieństwo ciąży, szczególnie ze nasienia było bardzo dużo.

Gość kelnerka88
Dzięki za wypowiedzi:) obfity śluz gdzie naprawdę było go dużo to wczoraj i tak samo jest dzisiaj tylko ze dziś jest go odrobinkę mniej- ale tak myślałam że skoro robiliśmy to ostatni raz we wtorek to plemniki mogły nie przeżyć:/ a tu czasem może być niespodzianka..