Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile dostanę za zezłomowanie daewoo matiza

Polecane posty

Gość gość

chcę oddać na złom samochód daewoo matiz, orientuje się ktoś ile mniej więcej można na tym zarobić?

Gość ŻanetaETA
wydaje mi się że za matiza dają ok 3-4 tyś jednak nie do ręki tylko upust na nowy samochód

Gość gość
jak złomujesz samochód to musisz jeszcze dopłacić

Gość gość
Doplacisz za utylizację.

Gość gość
Za Vectre dawali mi kiedyś 600 zł, więc za matiza trochę mniej dostaniesz:D

Gość gość
450-500 ale musi byc kompletny

Gość gość
to zalezy gdzie ale ok 400 zl i niemusi byc komplet

Gość gość
myślę żę jakieś 300-500zł , ja oddawałam z 2-3 lata temu stareo opla aststre z 96r ale jeszcze na chodzie to chyba z 800zł dostałam i jeszcze po niego lawetą przyjechali.

Gość gość
Chcesz zarobić nie ruszając się z domu? Robisz zakupy przez Internet? Chcesz mieć dostęp do mega rabatów? Rejestrując się na portalu Qassa masz możliwość wysokich zarobków oraz dostęp do rabatów w setkach internetowych sklepów. Kupując przez Qassa część pieniędzy do Ciebie wraca. Wystarczy się zarejestrować. Wypłaty już od 50zl. Na start dostaniesz 5 zł. Serdecznie polecam https://www.qassa.pl/363689

Gość gość
tyle samo ile dostaniesz zazezlomowanie nowki mesia

Gość gość
Zapytaj w www.zlomowanie-vernal.pl. Ocenia ci i dowiesz sie ile dostaniesz za niego.

Gość gość
W Olecku jest bardzo dobry auto skup oferujące wysokie ceny za stare samochody. Wejdź na www.metland.suwalki.pl i możesz zapytać ile dostałbyś za swój samochód.

Gość siwyedek
Złomowisko PL S03E07 http://24filmyonline.pl?u=Zlomowisko_PL_S03E07 Opis Spotkanie z ludźmi, którzy na co dzień pracują na złomowiskach w całej Polsce. Ich praca jest ciężka, a czasami również bywa bardzo niebezpieczna. Choć dla większości społeczeństwa złom nie przedstawia żadnej wartości, oni potrafią zrobić na nim bardzo opłacalny biznes. To praca dla ludzi, którzy nie boją się pobrudzić sobie rąk i mają intuicję do ryzykownych transakcji. W tym odcinku Wyścigi wraków jest świetną rozrywką dla złomiarzy. Do rywalizacji stają tylko stare maszyny warte około 1000 zł.

Gość gość
Najlepiej pytać bezpośrednio u firmy która specjalizuje się w złomowaniu pojazdów. Ja w tym zakresie korzystałem z usług firmy www.pomocdrogowanowytarg.pl.

Gość gość
To zależy głównie od miejsca w jakim się go ze złomuje. Ja mogę polecić wam www.galazkarecykling.pl w Olsztynie. Mają bardzo dobre ceny, więc jak jesteście z tych okolic to warto ze złomować samochód u nich.

Gość gość
Ceny w różnych punktach złomowania samochodów mogą się różnić. Od siebie mogę wam polecić www.delta-sj.com.pl Złomowałam tam swój samochód i dostałam za niego całkiem niezłe pieniądze.