Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sueo

zaczęłam chodzić do kościoła by modlic się o miłość

Polecane posty

ciekawe czy moja intencja zostanie wysłuchana, chciałabym szarmanckiego,wiernego i romantycznego mężczyznę a jednocześnie stanowczego i aroganckiego mógłby mieć kilka cech osobowości takich jak grey, swoja drogą to głupie że robią takie filmy, przez to kobiety szukają wymyślonego ideału, który tak naprawdę nigdy nie pojawi się :(

Gość gość
ja jakbym cie spotkal, to bym nie mogl sie na ciebie napatrzec z zachwytu :)

na szczęście nie grozi Ci to, bo nie chodzimy tymi samymi drogami :]

Gość gość
myslisz, ze chcialbym taka ku/rwe jak ty? :D Twoje cialo to nie wszystko, liczy sie jeszcze charakter

Gość gość
I tak pójdziesz do piekła prostytutko;]

nie interesuje mnie to, czy chciałbyś mnie, bo ja misiu nawet bym na Ciebie na ulicy nie spojrzała, niestety zgadzam się z Tobą, liczy się charakter, a Ty nie masz nawet jednej pożądanej przez kobiety cechy osobowości, najgorsze jest to że wyglądem też nie zachęcisz potencjalnej partnerki :)

Gość gość
:D:D:D dobry zart

ość dziś I tak pójdziesz do piekła prostytutko;] nie jestem prostytutką, ale ostatnio ksiadz na kazaniu opowiadał historie, o tym że prostytutki też mogą iść do nieba :D

Gość gość
jak nie jestes, jak jestes szmato :)

Gość gość
chyba se zaraz zwale do twojej foteczki :)

Gość gość
no ksiądz korzysta to lubi prostytutki;D

cynic nie żart, lecz rzeczywistość :) może gdybyś wyleczył się ze schizofrenii to miałbyś szansę na poznanie kobiety, ale w aktualnym Twoim stanie jest to mało możliwe :)

Gość cynicfm
Problem w tym, ze schizofrenii nie mam, jestem normalnym facetem, i duzo kobiet na mnie leci, nawet kobiety po 40-50. A z chaakteru jestem dla siebie idealem faceta :). Tak, chcialbym ta sama fotke, tylko zeby bylo widac twoje plecy i lydki od nogi, bo chcialbym zobaczyc jakie lydeczki masz :D

>>>jestem normalnym facetem, i duzo kobiet na mnie leci, nawet kobiety po 40-50.<<< Cynic: Ty piszesz na kafe, a nie w swoim pamiętniczku :D. Tutaj takie teksty mogą kogoś życia pozbawić, a śmierć z ŚMIECHU może być straszna :D :D :D. x >>>A z chaakteru jestem dla siebie idealem faceta<<< Dlatego branzlujesz się patrząc w lustro :D :D :D.

Gość gość
cynik to fujara a nie ideał

dzięki, martyna 33 i cieszę się, że Tobie się udało:) wierzę, że moje modlitwy również zostaną wysłuchane, nawet jeśli to się szybko nie stanie ja się nie poddam :) nawet teraz dziękuję w modlitwie za to co mam, bo nie jestem w najgorszej sytuacji, mam pracę, sama się utrzymuję stać mnie na przyjemności oczywiście w granicach rozsądku, wiem że nie każdy ma tak jak ja i dlatego doceniam swoje życie. :) A wspaniały partner wypełnił by miłością do mnie pewną pustkę, która towarzyszy mi każdego dnia. :( jestem dobrej myśli ! :)

Gość gość
ku/rwo takie jak ty, to sie oglaszaja na anonsach

Gość gość
niedojda zyciowa to cie zrobila, jestem madrzejszy i 50 razy lepszy od ciebie i od tych wszystkich kretynek typu wredny malpiszon, sueo, ktore tutaj postuja i wrzucaja swoje foty w bikini, tepe k***iska :D:D

co Ty możesz o mojej inteligencji wiedzieć, w której kwestii jesteś taki lepszy niż ja? utrzymuję się sama, pracuję na recepcji w salonie studiuję prywatnie, więc muszę też opłacać szkołę :) aa Ty cio/to? jesteś najgorszym robolem w fabryce, matka cię głodzi, nigdy niczego nie osiągniesz, haha chyba, że wyższy level w grze :D

Gość gość
Akurat moje ambicje, cele w zyciu i moje plany, i to o czym mysle, wykracza poza twoje biedne iq, laski ktora wrzuca fote w bikini na kafe zeby takie prawiki jak ja sie tarmosily :D:D. Faktycznie, jestes ambitna :D:D

najlepsze cynicfm jest to, że Ty dobrze wiesz że jesteś gó/wno wart, jednak mimo tego dalej próbujesz siebie oszukać i starasz się dowartościować obrażając innych. :D

Gość gość
Tak wiem, ze jestem gowno wart, jeszcze sobie wiecej pogadaj do sciany

jakie Ty masz ambicje? ;d tylko potrafisz o tym pisać, nigdy nie zrealizujesz się cw/elu. pozostaniesz na zawsze niespełnionym schizofrenikiem :) AA ja wstawiam na kafe, co chcę gnojku :D

Gość gość
chuj cie obchodza moje ambicje, jestes jednym wielkim gownem

racja, nie obchodzą mnie Twoje nierealne ambicje, gó/wnem możesz być tylko Ty, szary robolu z podrzędnej fabryki ;d

Gość cynicfm
ja p*****le, jaka ty jestes zenujaca. Idz pomachaj cyckami przed jakims facetem, bo to jedyne co mozesz komukolwiek zaoferowac ty idiotko tepa

to po chu/j cwelu odpowiadasz w moim każdym temacie? Ty chory psychicznie śmieciu, wy/p******laj do psychiatryka, za pierwszą wypłatę idź do lekarza gno/jasie śmierdzący, haha :D

Gość gość
haha :D. a teraz idz sie powies