Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bahaha

Ewa333333 czy ile tam masz tych trójek

Polecane posty

tutaj wszyscy to projekty tylko bluzgające pomarańcze to żywi ludzie :)

Gość gość
Ewa to pisząca tu juz od lat ...pamietam ja bodajze z 2003 r Pisze codziennie i o wszystkim , opisuje cała swoją prywatność. To musi byc projekt. Nie ma takich kobiet.

skoro tak znasz prywatność ewy opisywaną od lat to też musisz być projektem bo kto przez tyle lat śledzi dzieje anonimowej baby ?:D

Gość blondyna333
jeżeli obserwujesz ją już 14 lat to musi być to bardzo interesujący obiekt

Gość gość
o już Ewa się przelogowała na blondyne333 :D

pierniczę , że też to mi nie przyszło do głowy :D

a tak na marginesie wątku - nie odnosicie wrażenia ,ze coraz trudniej znaleźć na kafie temat na którym można porozmawiać a nie dotyczący albo seksu albo niemowląt ?

Ja po części dlatego rzadko tutaj wchodzę, bo ciężko jest znaleźć jakiś interesujący mnie temat

kiedyś myślałam ,zę to stan przejściowy ale teraz ile razy tu nie zajrzę ...ciemność widzę . założyłam kiedyś temat dotyczący odpowiedzialności w rodzinie ... jedyne czego sie doczekałam to steku wyzwisk ...

czasem się trafi... może ze dwa dziennie, może mniej na setki tematów głupich i następne setki debilnych - to bardzo niewiele... więcej można poczytać na tematycznych, ale tam znowu tyle reklamowego spamu, że oczy bolą, każdy temat zaśmiecą a moderacja nie widzi, że jest łamany regulamin portalu

to masz więcej szczęścia ewa albo ja już cierpliwości nie mam do durnot .

Praktycznie każdy temat zawiera reklamy, ciągłe odświeżanie starych tematów - nie lubie tego

ja ćwiczę cnotę cierpliwości, to się w życiu przydaje ;) (w stosunku do niektórych domowników albo współpracowników na przykład)

ja już nie widzę zbieżności pomiędzy feriami czy wakacjami a ilością głupot wypisywanych . Kiedyś , moim zdaniem , bylo to bardziej widoczne , taka korelacja: ferie - dzieciarnia . Kiedyś - odnoszę wrażenie - więcej tu było mimo wszystko ludzi w wieku średnim i sporo blo tematów wypływających i związanych z prawdziwym życiem . trochę szkoda mi tego forum ale chyba jednak nic sie tu nie zmieni na lepsze .

ja nie liczę na poprawę patrząc na postępujące zdurnienie ludzi ogółem, nie mam optymistycznego podejścia do tej kwestii

Gość gość
Ewa333333 dziś i na allium siup usmiech.gif V V Pomyliłaś sie :) Jednak jestes allium hahhahahah jeden i ten sam projekt. Płaca ci za to?

hmmm... to juz nie wiem to ja jestem allim czy allium jest mną? czy jesteśmy zamiennie dwiema osobami czy cały czas jedną?

Gość gość
Jestes internetowa szlura, I wcale nie taka anonimowa jak ci sie wydaje :)